מחפשים רב נחמד

שירי71

New member
מחפשים רב נחמד

חברה שלי שמתחתנת בסוף ספטמבר מחפשת רב נחמד שלא מריך יותר מידי אבל שכן עושה טקס יפה ומכובד ולא עושה מעצמו ליצן. אה, כן והוא צריך להיות מאזור הצפון כי הם מתחתנים בקיסריה. אשמח להצעות! (אגב - צהר לא בא בחשבון כי זה כנראה מאוחר מידי מעכשיו לסוף ספטמבר).

שירי71

New member
אני שואלת שוב כדי שהמודעה תעלה ../images/Emo5.gif

כי הנושא של הרב די דחוף, אז אולי בכל זאת מישהי מכירה ויכולה להמליץ? תודה!

נעמה טל

New member
את "מרקם" של בנין שלם ניסית?

והטלפון שלהם הוא .02-6423850 בהצלחה רבה

daff

New member
יש לי רב נהדר עבור חברתך

הרב שטרן, הוא גר בכפס פינס (זה קרוב לצומת כרכור, אז גם לקיסריה כמובן) הוא הרב של המועצה האיזורית מנשה, ולרוב מחתן את כל בני הקיבוצים והמושבים באיזור. הוא רב רגיל למהדרין, לא רפורמי, אבל בדר"כ "מחליק" את ענין המקווה, למשל. הוא חיתן אותנו לפני כחודשיים, וכיבד אותנו בטקס נישואין מופלא ומרגש. לצערי,אין לי בנמצא את מס´ הטלפון שלו . שווה 144 .

שירי71

New member
תודה! אני אעביר לה את הפרטים ../images/Emo39.gif

ואשלח אותה גם (שוב) לפורום. תודה!

נעמה טל

New member
ועוד משהו לגבי צוהר

ביום חמישי פגשנו זוג שמחתן אותם רב מצוהר, שהם לא הגיעו אליו דרך "צוהר". כלומר, מסתבר שבצוהר לא מבקשים מרב לחתן יותר מפעם בחודש, ולכן אין טעם לפנות אליהם (בעיקר בקיץ) מאוחר מדי. מצד שני, הרבנים עצמם, אם מגיעים אליהם דרך חברים שהתחתנו וכאלו, בדרך כלל מסכימים ברצון רב. (ועד כמה שאני יודעת עם אותם כללים של צוהר - בלי כסף, חתונה אחת בערב וכו´). כך, שאם את מכירה או מישהו בפורום כאן מכיר רב מצוהר באיזור הצפון, אולי כדאי לך לבקש ממנו את הטלפון ולנסות באופן פרטי.

למעלה