מחפשים רופא טוב לטיפול בקלאב פוט

מחפשים רופא טוב לטיפול בקלאב פוט

שלום לכולם,
אנחנו חוזרים לארץ אחרי שנתיים וחצי בבוסטון, עם ילד בן 4 ותינוקת מקסימה שנולדה לפני כחודש וחצי עם קלאב פוט. סיימנו אתמול את שלב הגבס ועברנו לנעליים (כאן הם יותר כמו סנדלים) ועדיין מנסים להתרגל לפוזיציה החדשה. אנחנו מתעדים לחזור ביולי הקרוב ומחפשים רופא טוב להמשך טיפול
אנחנו שייכים למכבי, אשמח לשמוע המלצות
תודה
שירי

נועית37

New member
ברוכים השבים...

הי,

שמי נועה, אמא ליואב בן ה 19 חודשים עם קלאב פוט ועוד 2 אחיות בנות 3 ו 5. גם אנחנו כרגע בבוסטון ( :...

אך, איך שמתרגלים לטוב ( : (אנחנו כאן רק שנה וכבר צריכים לחזור ):)

ממליצה בחום על ד"ר פנסקי שמקבל בעין כרם. למבוטחי מכבי בכלל אין בעיה - פשוט קובעים תור ומגיעים עם כרטיס חבר.

לפי התיאור שלך נראה לי שאתם נועלים ג'ון מיטשל.... גם אנחנו.

ועל הדרך - אולי אתם חוזרים עם מכולה? ( :

אם יש לך שאלות נוספות בקשר לקלאב-פוט - את מוזמנת לפנות אלי במסר...

בהצלחה,

נועה

פרלמנים

New member
בוסטוניות שכמוכן

אחותי גרה בבוסטון, איזה כיף לכן שאתן גרות קרוב אליה...
אני משתגעת מגעגועים

מכולה

הי נועה,
תודה על התשובה המהירה, את חושבת שיש תורך לטפל בזה כבר מכאן או פשוט להמשיך כשנגיע לארץ? יש לנו עוד כ 3 מפגשים עם הרופאה כאן, אנחנו מטופלים אצל ד"ר מאהן ב Children's Hospitaלא ידעתי שקוראים לזה ג'ון מיטשל, אבל אלו סנדלים רכות ויחסית ידודותיות אם המוט זה כבר סיפור אחר, צריך להתרגל וגם לקנות מלתחה חדשה של מכנסיים שנפתחים עם תיקתקים כדי שלא אצטרך להוריד את הנעליים כל החלפת חיתול

אנחנו חוזרים ביולי וחושבים על מכולה, או יותר נכון חצי מכולה ומחפשים משהו לחלוק איתו את המכולה, אם תהיו מעונינים זה יהיה מעולה!!!!
אם תרצי אשמח לדבר ב 617-817-3339

פרלמנים

New member
מוט

מניסיון, למרות שזה נראה ככה בהתחלה, ולמרות שגם אני נכנסתי לטירוף של קניית בגדי תיקתק בשבוע הראשון, בסופו של דבר לא חייבים מלתחה חדשה, אלא מפשילים את המכנסיים עד למטה ומחליפים חיתול.

נועית37

New member
מסכימה עם ג'סיקה

לא צריך מלתחה חדשה. אנחנו פשוט הורדנו את המכנסים כמה שאפשר ואז הרמנו את הישבן בעזרת המוט - לנו זה היה מאד נוח ( :

אנחנו עשינו מעקבי "אינטרנט" עם הרופא המדהים שלנו מהארץ. כל פעם שלחנו לו תמונות של הרגליים מזוויות שונות ב"ה הוא הרגיע אותנו.

לדעתי אם אתם רוצים להמשיך טיפול כמה שיותר מהר - עדיף לזרז הליכים. אני כבר קבעתי תור לפנסקי בשבוע הראשון איך שאנחנו חוזרים ארצה.

לגבי המכולה - אצור איתך קשר...

נשתמע,

נועה

טובה53

New member
מכבי

גם אני ממליצה על ד"ר פנסקי בהדסה עין כרם.
אם אני לא טועה, מבוטחי מכבי שמגיעים פעם ראשונה, צריכים להביא גם הפניה מרופא (ילדים) של מכבי.
(או מכתב שחרור היילוד מבי"ח, במקרה של קטנטן.)
אפשר לקבוע תור באימייל, ובאימייל לשאול מה להביא במקרה שלכם.
בהצלחה
טובה

איכילוב -ת"א

נראה לי יש טעות בטבלה מרפאת קלב פוט באיכילוב זה בשלישי בבוקר
אגב ממולץ מאוד ממש צוות מעולה ותומך מהפרופסור ועד המזכירות
וחברי מכבי יקבלו בכייף ת.17 וזה גם יהיה קרוב לבית...

פרלמנים

New member
שינויים בקבצים

אם יש שינוי בימי הקבלה, והוא וודאי, אני אשנה בקובץ.
האם זה בטוח?
ג'סיקה

גם אנחנו מטופלים באיכילוב, ביום שלישי בבוקר..

אני בקושי גולשת פה (אולי אתחיל עכשיו..) ענבר מחר בת חודש עם קלאב פוט ברגל שמאל, אנחנו בגבס השלישי, התחלנו מדירוג 6, אחרי שבוע 5.5 והשבוע ירדנו ל4.5 מקווה שימשיך לרדת מהר וכמובן שהטיפול יהיה יעיל וטוב.
תגידו, גם אצלכם כשהרופא שם את הגבס זה צרחות אימים? נקרע לי הלב מהצרחות שלה, בעיקר כשהוא מסובב את הרגל! קשה לי להאמין שצרחות כאלה יכולות לצאת מתינוקת כ"כ קטנה..

צרחות..

כן הפעמים הראשונות הם צורחים חבל"ז....אבל גם סופי וגם ד"ר חמו הם מקצוענים אמיתיים , ומה לעשות באמת מסובבים להם את הרגל זה כואב

תתרגלי לזה שזה לטובת ענבר ותנסי להרגיע (זה לא ממש מצליח)....אבל בגבס האחרון לפני ניתוח שעשינו ליונתן
הוא ממש היה חייכן ...כמו שאומרים התבדח עם רופאיו

אגב אני מקווה שד"ר חמו נתן לך את הפטנט של החומץ להורדת גבס שמכרתי לו אם לא דברי איתי זה פטנט מעולה לפחות היא לא תבכה שמורידים לה את הגבס.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה בטיפול.

תודה..

מי זה סופי? ד"ר חמו ממש בסדר, ואריאלה האחות נחמדה מאוד (מלטפת, מנסה להרגיע..) הרעיון שזה לטובתה הוא זה שמחזיק אותי ונותן לי כח, ואפילו משבוע לשבוע קצת יותר קל לי להתמודד. מה גם שזה שם את הצרחות של הגזים בפרופורציות אחרות

אגב, איך הניתוח הזה? הוא באמת "ניתוחון" כמו שהרופאים מגדירים אותו?
לגבי החומץ - כן, הוא המליץ על זה בפעם הראשונה! אבל לא היה לנו צורך.. אנחנו שמים קערה עם מים, משרים קצת את הרגל, עוברים עם סכין/ מזלג ואז מקלפים את זה. בסה"כ זה לא כזה נורא ובעיקר שאחרי זה יש אמבטיה אמיתי שזה כבר סוג של פיצוי וכולנו מתלהבים מהעניין

אפרופו מקלחות - אתם מקלחים עם שקית או לא מקלחים כל השבוע? הפתרון שאנחנו מצאנו הוא במהלך השבוע עוברים עליה עם מגבת (בעזרת קערה עם מים חמימים וסבון) ומקלחת נורמלית בשלישי בבוקר (שאגב, ממש מבאס שכמה שעות אח"כ היא מלאה בגבס וכל הניקיון הולך לפח, אבל זה זמני ושוב - לטובתה..).
ועוד דבר - שלא חווים אצל בנים.. הפירורים של הגבס נכנסים לה ל... וממש קשה לנקות את זה! בעיקר כשאני חייבת חייבת להרים אותה בשביל להרגיע אז רק בבית אני מנקה כמו שצריך. מבאס!

אין בעד מה

סופי היא אחראית על חדר גבס ויחד עם ד"ר חמו עושה את הגבס.
הניתוחון אכן לא רציני אבל מדובר ביצורים קטנטנים אז זה מלחיץ קצת אבל את רוצה להגיע לזה ...

חומץ זה עניין של טעם כידוע.....אני מצאתי את זה עובד מעולה והיינו מורידים גבס לילד שהוא כמעט ישן בשלווה.
מקלחות למדתי לעשות לצוציק בחדר תינוקות שראיתי איך הן מקלחות את ילדי הגבס תחת ברז פתוח ניסיתי את זה בבית
ויונתן הקטן היה מקבל מקלחת כל יומיים(זה היה חורף) וממש היה מבסוט מהעניין.
אכן צריך להזהר שגבס לא ידבק ל..... גם לבנים במיוחד אחרי הברית....ככל שהילדה תהיה רגועה יותר בזמן הגבס ככה יכנס לה פחות....
בכל מקרה לא להתבייש להעיר לחמו על זה אפילו שברור שהוא יודע.

למעלה