מחפשים שולחן לסלון לא גדול.
א אמא של פיצית New member 26/12/04 #3 מיכל, שלחתי לך מסר...לא קיבלת ../images/Emo35.gif רציתי להתעדכן איתך אם הבחורה מת"א הגיעה אלייך בסוף, ואם מצאתם מכונת כביסה ? אני מניחה שלא קיבלת את ההודעה שלי אם לא ענית אנסה שוב.
מיכל, שלחתי לך מסר...לא קיבלת ../images/Emo35.gif רציתי להתעדכן איתך אם הבחורה מת"א הגיעה אלייך בסוף, ואם מצאתם מכונת כביסה ? אני מניחה שלא קיבלת את ההודעה שלי אם לא ענית אנסה שוב.
מ מיכליתשלהצאט New member 26/12/04 #4 לא, לא קיבלתי, מתי שלחת לי? נראה לי שיש לי בעיה במסרים, כי שלחתי השבוע לכמה אנשים ולא היו תגובות משום מה.
לא, לא קיבלתי, מתי שלחת לי? נראה לי שיש לי בעיה במסרים, כי שלחתי השבוע לכמה אנשים ולא היו תגובות משום מה.
א אמא של פיצית New member 26/12/04 #13 כנראה התפוז-פלצת בלעה אותה ../images/Emo150.gif אני אחכה שהבית יירגע וירדם ואשלח שוב.
מ מיכליתשלהצאט New member 26/12/04 #14 יכול מאוד להיות, תשלחי פעמיים על כל מקרה, אתמול לא קיבלתי כמעט מסרים (קיבלתי בודדים) והיו כאלה שטענו ששלחו, זה היה די מוזר.
יכול מאוד להיות, תשלחי פעמיים על כל מקרה, אתמול לא קיבלתי כמעט מסרים (קיבלתי בודדים) והיו כאלה שטענו ששלחו, זה היה די מוזר.