מחפשים שותפים לטיול סופ"ש

RONBIKE

New member
שותפים לרכיבה לסוף השבוע לאיזור

בית שמש.עדיפות לרכיבה טכנית ברמה בינונית.קושי פיזי בינוני מינוס

tiranm1

New member
יווו, כבר סופ"ש.... יש טיולים ???:-

מישהו מתכנן רכיבה ליום שישי אחה"צ ?? אשמח לשמוע ואולי להצטרף.

יורם חן

New member
מחפשים שותפים לטיול סופ"ש ../images/Emo35.gif

שרשרו להודעה הזו. שיהיה סוף שבוע של רכיבות מוצלחות

lirky

New member
סובב קרית טבעון בשישי בזריחה

אנחנו 3 רוכבים שמתכננים לעשות את עוקף טבעון, מסלול של כ-25 ק"מ מאמץ טכני ופיזי בינוני... מתחילים עם זריחה בחניון של אגד, ואדי שקדים(משחטה), אורנים, כפר תקווה, גבעת זייד,אלונים...וחזרה לחניון אגד. זה סיבוב שאנחנו מרבים לעשות לשיפור כושר ולכן זה לא יהיה טיול...מסימים עד 830. (לא מחתימים אף אחד על שום דבר

lirky

New member
יציאה ב600 מחניון אגד שליד רמת הדסה

יציאה ב600 מחניון אגד שליד רמת הדסה.. ליאור 055211339

amir lev

New member
../images/Emo20.gifברגע האחרון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מחפש שותפים לרכיבה
מחר יום שישי ה29/8 באזור בקעת בית שאן,גליל בשעות הבוקר.
אשמח להצטרף-אמיר לב-051783235 /או להשאיר הודעה בפורום ,אפשר עד השעות הקטנות של הלילה

kaitz

New member
קצת אחרי הרגע האחרון

אמיר חיכיתי עם התגובה להיום למרות שקראתי כבר ביום חמישי לא אני לא מגיע לאיזור שלך אבל אם לא יהיה שינוי ובריאותי תמשיך להשתפר אני מתכנן רכיבה ביום שלישי או באיזור נס-הרים דרך הקיסר(עליות טכניות וסינגל ירידה עוד יותר) או בית אורן בכרמל(טכני לא המון עליות וכמה סינגלים מדליקים) או אולי מרכז מיר"ב שזה בעיקר סינגלים(איזור כרם מהר"ל) אם נשמע לך -דבר אתי אנחנו מתחילים בסביבות 8 במגמה לסיים עד 12 בערך. להתראות שלמה 055728777

tiranm1

New member
יום שישי. 16:00 תחילת תנועה.....

נק' יציאה - הכניסה לשביל הירקון, מתחת לגשר ליד קניון איילון. מרחק רכיבה - כ- 25 ק"מ +-. רכיבה קצבית, לא מהירה במיוחד ולא איטית. קחו מים, קחו אופניים, קחו אוויר ובואו. חשוב !!! - חומר נגד פנצ'רים, פנימית רזרבית אחת לפחות (בשבוע שעבר היו לי 3 (!!!) פנצ'רים במסלול הזה. המעוניינים ישאירו כאן הודעה או מסר אישי. להתראות.

clemente1

New member
היי טירן

מה שלומך? אפשר אולי להזיז ל16:30 ????? אם כן אוכל להגיע אופיר

tiranm1

New member
16:30 בשבילך. איך ??

אני אהיה שם ב- 16:00. קצת חימום ונחכה למי שיגיע לפי ההודעה המקורית. 16:30 תנועה מזרחה.

חישוק

New member
שלום טירן

אצטרף אליכם ב- 16.30 (זו השעה הסופית לפי מה שהבנתי) "אם קל לך, אתה בעלייה" - יש כאלו יורם

clemente1

New member
טירן....... קבל את התנצלותי

לצערי לא אוכל להגיע אני מחליף שילדה ביום ראשון כך שאני מעדיף לא להוסיף שריטות על השלדה מקווה לרכיבות משותפות שוב מצטער אופיר

tiranm1

New member
לפחות ספר למה אתה מחליף.....

ובמסלול הזה אין הרבה אפשרות לשרוט שילדה...

clemente1

New member
ידעתי שהשאלה הזו תגיע....../images/Emo8.gif

לשלדת שוגר 2+ האחרונה בארץ לשנת 03 במידה שלי בשנה הבאה אין יותר שוגר 3+ ו 2+ יהיה רק 4+ ושוגר team issue גארי פישר הולך בגדול על הקייק סינגל פיבוט שיהיה יקר ועם 5 מאחור ומקדימה רכיבה נעימה פעם הבאה אפגוש אותך עם שתי כפיות סוכר.... אופיר

ariem6

New member
מזל טוב אופיר.

מתי חונכים יחד איתך את הסוכר הכפול? אתה לא תצטער על הבחירה שעשית. ברוך הבא למועדון שלדות הסוכר... אריה נ.ב, טיראן, מתאים לך "שידור חוזר" מחר (שבת) בשעה 16:00 ?

פנדה2

New member
היי

כמו שאתה רואה השארתי הודעה בפורום אז שאלה :האם המסלול מתאים לקשישים ואם כן אשמח להצתרף בפעם הבאה

למעלה