מחפשים שותפים לסופ"ש, אז

aFish

New member
מתארח בחיפה - מחפש מסלול ומוביל

אז ככה...חזרתי לכור מחצבתי. לא נוהג בד"כ לישון אצל הורי אבל הפעם במסגרת יופשה שכוללת טיפוס צפונה צפונה 0 אני שם! יום שישי, לפני העליה צפונה הזדמנות אחרונה מבחינתי לרכב רכיבה אחת נורמלית השבוע - אחרי שלא עשיתי כלום ראשון עד חמישי וסופשבוע ארכב במסגרת טיול משפחות. בד"כ מנווט לבד אבל מפאת קוצר הזמן אין לי יכולת לשבת קצת על מסלולים שהופיעו כאן - אי לכך, מחפש להצטרף לכמה אנשים (משהו קטן ולא המוני) שיסנגלו קצת בכרמל - חייב יציאה מוקדמת - כמו שש בבוקר וסיום עד תשע תשע וחצי. בלית ברירה
אאלץ לחזור על המסלול היחיד שאני מכיר שוצריה הקטנה - אלון - שוקף. תשאירו מסרים ונראה אם אצליח לחבור. יום טוב.

fisherg

New member
מחפש שותפים לטיול בנוף כרמל

שלום, מחפש שותפים לטיול אופני הרים בנוף כרמל (או באזור - פתוח להצעות) ביום שישי (22 אוגוסט) מוקדם בבוקר. גיא. [email protected]

ooffeerr7

New member
רכיבה משותפת - שבת, 23-8

שלום, שמי עופר אני מתל אביב, רוכב מתחיל (בכושר) ומחפש שותף/ים לרכיבה מחר בבוקר, שבת, (23-8) -- המלצות למסלול יתקבלו בברכה. ביי. עופר. 055-446479

רֶשֶף

New member
פיש?? ככה אנחנו? (../images/Emo3.gif)

ואני לתומי חשבתי שיש ביננו משהו... מיוחד...
(הייתי צריך לחשוד, כשהסתבר ש"גיזרה נמוכה" מרתקת אותך יותר מרכיבה) אבל אם אתה סבור שאנחנו צריכים לקחת פסק זמן וש-We should see other people, זה בסדר מבחינתי...
בכל מקרה... רק רציתי שתדע, ש... אני עדיין זמין ופנוי ו...
I will always be there for you
בעליות
בירידות
(בעיקר בירידות)
אז מה?
בא לך לטפס למוחרקה ולרדת בדאון-היל המזרחי?

shl17

New member
נסו לטפס דרך

נחל רקפת ,חוויה מתקנת !!!!!! חוץ מזה לדעתי יש סינגלים טובים על הצלע המזרחית של הכרמל צפון מזרח למוחרקה

רֶשֶף

New member
שלמה, מספר שאלות

שים לב למפה המצורפת - המסלול שעשיתי בזמנו כלל טיפוס מאורחן אלייקים על הכביש לדליית עד הכניסה ל"דרך נוף כרמל" (חץ כחול), טיפוס ב"דרך נוף כרמל" לכיוון המוחרקה עד למפגש עם האדום (חץ ירוק) וירידה באדום, תחילה לכיוון מזרח (פיתולים תלולים ודרדרתיים לרוב) ובהמשך לכיוון דרום (מורד ישר רחב ומהיר עד לאיזור ההי-טק שמצפון ליקנעם (נקודה ירוקה). 1. לאיזה "דאון-היל מזרחי" אתה התכוונת? 2. רק עכשיו אני שם לב שהאדום הזה (מסומן כ-4227) מתחיל גם הוא מכביש דליית וחורש את כל ההר (לא זכור לי שנתקלתי בו בזמנו). האם יצא לך? האם הוא שפוי? (הכוונה ל"שפוי" במושגים של "רוכב ממוצע", לא במושגים שלך
) 3. מה לגבי איזור הר סוּמָק / נחל מהר"ל? מדוע הוא אדום? שטחי אש? האם הם פעילים? אפשר לרכב שם באמצע השבוע? שווה לרכב שם? 4. מדוע האיזורים הכי שווים לרכיבה מופקעים לטובת "שטחי אש" (סתם שאלה רטורית)? תודה.

shl17

New member
טוב

הdh המזרחי הוא כמו שאתה התכוונת מתחת למוחרקה עד לבדואים למטה 4227 הוא יופי מהמוחרקה עד חורבת כרך אחכ קטע סבוך ביותר לעלות למוחרקה אנחנו עולים מאזור התעשיה של יוקנעם דרך קצת קשה ואז נפגשים עם השביל הסלול הרגיל נחל מהרל והר סומק יופי של מסלול כנסו גם לפארק חרוב יש שם כמה שבילים יפים הבעיה בנחל מהרל שצריך להגיע אליו דרך שטחי האש של אליקים ביום שישי אין שום בעיה יורדים מתחנת הדלק אליקים ואחרי 100 מטר פונים שמאלה לדרך עפר ומשם לנחל מהרל או להר סומק(יש פיצול בדרך הר סומק קצת תלול בעליה אבל נחמד מאוד לפני הפסגה יש אפשרות לסינגל שמקיף את ההר משמאל התחלה מבטיחה אנחנו קצת התברברנו שם אז חזרנו על עקבותינו אבל בהחלט סביר שיש המשך לנו פשוט נגמר היום

aFish

New member
תשמע יקירי

איך חשבת על זה אפילו? לזמן אותך זה בכל מקרה בראש הרשימה שלי כברירת מחדל, אבל אני לא בניתי עליך (אולי בטעות) כמוביל למסלולים חדשים בכרמל (כאן אולי פישלתי). אם יש לך רעיון אשמח לשמוע ולהתנצל קבל עם ועולם אבל קח בחשבון שיום שישי ממש קצר עבורי כי עוד באותו יום אני בטיול משפחות בצפון שמתחיל בשלוש וחוצמיזה הכל קצת עדין...יעני להשאיר את אשתי עם הילדה אצל ההורים...שלי...לבד...קצת מפחיד יהיה לשמוע את התגובה... בקיצור כל התכנון הזה לא ברור לי עד כמה הוא שייך לעולם האגדות.... ותתקשר לטל לשמוע מה נשמע - הבנאדם חולה...בחופש שלו
יאללה נדבר.

BikingViking

New member
בעיקר בירידות ? ../images/Emo2.gif

יש בינינו משהו מיוחד ? ואני לתומי חשבתי שאתם סתם חברים שנהנים לרכוב יחד... (אופס...)

רֶשֶף

New member
"סתם חברים"??? ../images/Emo2.gif

כבר חצי שנה הוא פותח לנו את התחת, לי ולעוד כמה "חברים". אצל פיש, אם זה לא נכנס בשער הגיא ויוצא בקסטל זו לא חברות אמיתית.
נ.ב אני מקווה מאד שההומור שלך מפוקפק לפחות כמו שלי.

BikingViking

New member
אכן גם שלי מפוקפק למדי

אם כי, יש לך פור של כמה שנים עלי. בכל אופן, מסתבר שמחר, במסגרת תכניתנו השבועית "אצל עופר והפעם ביער עופר" , אוכל לשמוע מפניניך בשידור חי בזמן אמת. נו טוב, כנראה שנתראה מחר, על פאורבר ותה בטעם העונה - פטריות מבושלות עם עובש.

aFish

New member
פותח לנו את התחת? ../images/Emo12.gif

עכשיו אני לא אוכל להוציא את הפרצוף שלי לרחוב...עוד לא הבנת שאנשים כאן חלשים בהבנת הנקרא..או יותר נכון מבינים דברים מכיוון הפשט ולא הדרש... לי ולעוד חברים...?איזה אורגיה עשית חנו....רק שאשתי לא תקרא את זה...היא תתחיל לרגל אחרי בימי שישי...

רֶשֶף

New member
תשמע יקירי

פשט, דרש, לא משנה מה תכתוב, אפילו יהיה 3 מילים, תמיד יהיה מישהו שיבין אותך לא נכון. אנשים מבינים מה שהם רוצים להבין. קוריוז קטן: את הסיפור "אורח לרגע" (כן, ההוא על הצל שלי) פרסמתי גם באתר ה-RIM. אחרי יומיים-שלושה הופיעה תגובה למטה בזו הלשון: "היית מוציא מספר טלפון..." על החתום - שלמה ההומו. לא יכולתי להפסיק לצחוק שניות ארוכות.

רונן כץ

New member
הנה המלצתי ../images/Emo26.gif

חנה בחניון של מיר"ב, עלה (סנגל), רד עם ש"י לכביש הגישה לכרם מהר"ל. כנס לישוב וצא על אדום 4269 לכיוון שוקף, נוף עמק מהר"ל יפה. עלה עם האדום (כ-5 ק"מ עליה עצבנית בהילוך נמוך - תן בראש !) הפעל פילטר אויר בסיום העליה עם הגיעך למיזבלה של דלית אל-כרמל. עקוף את המזבלה בציר פודרה מצפון לה לשביל המוביל מערבה לכיוון נ.ג. 296 - בתחילת השביל נ ו ף ע ו צ ר נ ש י מ ה (אם היא לא עצרה עד כה עקב העלייה או המיזבלה). המשך על השביל לכיוון ניר עציון. בניר עציון עקוף את הישוב ואת ימין אורד על שביל צפוני צמוד לגדר, המשך איתו לשביל 4184 שיורד לכביש הגישה לעין הוד. מכאן, על הכביש חזרה אל מיר"ב.

למעלה