מחפשים שחקנים חובבים אוהבי "המשרד"

דורפל

New member
מחפשים שחקנים חובבים אוהבי "המשרד"

שלום לפורום "המשרד"
"שגרירות סאנידייל בישראל" הינה ארגון ללא מטרות רווח ששם לעצמו לקדם את מטרות חובבי יצירותיו של ג'וס ווידון ("באפי קוטלת הערפדים", "אנג'ל" ו-"פיירפליי"). מזה מספר שנים אנו מעלים הפקות מקור שונות הקשורות לסדרות הנ"ל, ביניהן הפקות בימתיות, מצולמות, ואף הקרנות פעילות בסגנון The Rocky Horror Picture Show. בימים אלו ממש, אני ואנשי "שגרירות" נוספים - כולנו מעריצי "המשרד" אדוקים - עובדים על הומאז' לסדרה. אנחנו מתכננים לצלם מאין פרק של "המשרד" שיעסוק בדמויות הסדרה "אנג'ל". למעשה, מדובר בפרק משרדי לכל דבר - מוקומנטרי, single camera, talking heads - עד הפרט הקטן ביותר. הדמויות עצמן, על אף היותן דמויות מסדרה אחרת, מעוצבות כדמויות "המשרד" לפי המקבילות המתאימות (אנג'ל הבוס מתנהג בדיוק כמו מייקל, יש דמות דווייטית, דמות ג'ים-ית וכד'), תוך נסיון לחקות את המניירות המוכרות של הדמויות המקוריות (פרצופי ג'ים למיניהם, that's what she said וכאלה). בדרך כלל אנו מחפשים שחקנים להפקות כאלו בקרב קהילת חובבי באפי, אולם הפעם מדובר על מקרה מיוחד, שכן יש זיקה חזקה הרבה יותר למשרד מאשר ל"אנג'ל". למעשה, חשוב לנו הרבה יותר למצוא שחקנים שאוהבים את המשרד מאשר את אנג'ל, וזו הסיבה שאני מפרסם את ההודעה הארוכה הזו כאן
אנחנו מחפשים שחקנים חובבים לתפקידים המבוססים על דמויותהם של ג'ים, פאם ולילה. דמיון פיזי לא הכרחי, אבל חשוב להכיר טוב את הדמות ולדעת לחקות אותה. אם אתם מעוניינים להשתתף אנא שילחו מייל ל [email protected] בצירוף פרטים אישיים ונסיון עבר אם יש. במידה ובא לכם להשתתף אבל אתם לא חושבים שאתם מתאימים לשחק את אחת הדמויות הנ"ל, שילחו מייל בכל זאת, אולי נמצא משהו שלא חשבנו עליו בכלל. החזרות והצילומים עצמם יתקיימו באיזור תל אביב, כנראה החל מחודש מרץ, ובעיקר בסופי שבוע. אם אתם לא יודעים מה תהיה רמת זמינותכם, שילחו מייל בכל זאת, ונראה מה אפשר לסדר. תודה רבה על הקריאה ותשומת הלב, ושביתת תסריטאים קלה לכולנו

mikmik000

New member
היי ../images/Emo13.gif

נשמע לי פרוייקט מעניין מאוד. לצערי אני לא שחקנית ואני גם לא מכירה כ"כ אנשים שאולי יוכלו להשתתף בפרוייקט הזה, אבל בתור מעריצה של ג'וס ווידון וכמובן של המשרד זה נשמע לי כמו משהו שאני אשמח לראות. אם אפשר לשאול- איפה יוקרן המוצר המוגמר?

דורפל

New member
הפרק יוקרן באחד מכנסי המד"ב

"עולמות", "אייקון" או משהו דומה - עדיין לא סגרנו - ואולי כם לאחר מכן.

mikmik000

New member
אחלה :)

יהיה נחמד אם תוכל לעדכן כשתדעו איפה בידיוק יוקרן הפרק.. זה נשמע כמו משהו שאני אשמח לראות.
שיהיה לכם בהצלחה

RYaniv

New member
יותר הגיוני. לפני או אחרי הניתוח ? ../images/Emo13.gif

למעלה