מחפשים תפקיד?!

morush60

New member
מחפשים תפקיד?!

שלום לכולם, שמי מור, הייתי מתנדבת(צליאק) השתחררתי לפני חודשיים אחרי 3 שנים שירות- שנה וחצי סדיר, ושנה וחצי קבע, שירתתי בטייסת בבסיס פלמחים בסדיר-כמשקית הדרכה ובקבע- כקהדית, הטייסת שלי מחפשת מתנדב/מתנדבת לתפקיד משק/ית הדרכה.. אז לפני שאני אספר על התפקיד, אני אתחיל בזה שמדובר ביחידה מדהימה!! אנשים איכותיים, יחידה מבצעית עם עבודה מסביב לשעון 24/7.. קצת על התפקיד- משקית הדרכת היא אשת הקשר של הטייסת עם המילואימניקים בגדול- נשמע כמו משקית קישור וגיוס..אבל ממש לא.. בגלל שמדובר בטייסת מבצעית, המילואימניקים מגיעים לפחות פעם בשבועיים, אם לא שבוע כדי לטוס מבצעי/אימונים, בקשר עם המילואמינקים על בסיס יום יומי(שהם אנשים מצחיקים ואדירים..), בנוסף לזה משקית הדרכה אחראית לשמור על ה"עמידה" בכשירות שלהם,אימונים,הכשרות מידי פעם על לוז ועוד ועוד.. תפקיד עם הרבה עבודה, ואחריות לא הייתי חותמת קבע, אם השירות שלי לא היה כל כך כייף ומשמעותי, יחד עם אנשים מוצלחים.. אני ממליצה בחום למי שעדין לא מצא תפקיד! שאלות ופרטים נוספים, דברו איתי בפרטים.. בהצלחה לכולם, מור:]

hillator

New member
נחמד לשמוע סיפורים כאלו

א. נוסף לקישורים. ב. התפקיד מתאפשר לשלל בעיות רפואיות מבחינת אוכל והגעה ככה שיכול להתאים למגוון מתנדבים. לגבי הסיווג הביטחוני מור תחזור אלי בימים הקרובים עם תשובה בברכה

למעלה