מחפשים .....
ומחפשים...

אמאור

New member
מחפשת המלצה: הכנה לקראת לידת אחות

שלום, אני מחפשת המלצה על ספר שיכין את בני הבכור (בן ה-3) לקראת לידתה המתקרבת של אחותו. תודה מראש, אמאור.

../images/Emo142.gifאברהם זיגמן

שלום רב לכולם אני מחפשת חומר על אברהם זיגמן שכתב את השיר אלעד ירד אל הירדן. בברכת חג שמח לכולם

Mighty Morphin

New member
ספרי המומינים

שלום. האם מישהו יודע האם ניתן להשיג (בארץ) את ספרי המומינים של הסופרת טובה ינסון והיכן? והכוונה היא לא לספרי התינוקות שיש בחנויות אלא לספרים האמיתיים (בתרגום לאנגלית). דרך אגב, הסידרה מונה 7 ספרים (כל ספר בסביבות 130 דפים באנגלית). תודה מראש.

האורחת20

New member
סיפור לילדים בנושא פרידה

האם מישהו מכיר סיפור על פרידה שמתאים לילדים בגילאי 8-12? אני מחפסת סיפור ולא שם של ספר ארוך (משהו שניתן להקריא בפעילות) תודה רבה.

jen10

New member
שלום לכם../images/Emo53.gif../images/Emo13.gif

רציתי לשאול אם אתם יכולים להמליץ על ספר שהוא גם דימיוני וגם שקשור לאהבה ביחד? תודה מראש

הספר המופלא ביותר שעונה להגדרתך

הוא "אבק כוכבים"
הקסום של ניל גיימן וטרי פראצ'ט - אגדה עדינה ויפה שהיא גם סיפור אהבה גדול. על אותה הגדרה עונה גם "הנסיכה הקסומה"- שניהם מתאימים לנוער ולמבוגרים.

../images/Emo20.gif תגובה-

שלום, הספר שלדעתי הוא הכי מדע בדיוני וגם יש בו דיי אהבה, אבל לא כל-כך זה טרילוגית "שר הטבעות" של ג'ון רונלד רעואל טולקין.
-שירלי

ורדה ש

New member
המכשפה מרחוב מלצ'ט

אהבה מיוחדת ומקסימה בין ילד וילדה מוכפלת באהבה הקסומה שבל "המכשפה" מרחוב מלצ'ט. המון המון אהבה, וערבוב (שאותי הוא קצת בלבל) בין דמיון ומציאות. ספר מקסים. כתב גדי טאוב, ועוד קצת על הספר תוכלי למצוא באתר "כנפיים" http://knafaim.cet.ac.il

בודאי!

הם יצאו לאור בהוצאת מחברות לספרות וחלקם גם ב"מרגנית"- כדאי לברר בחנויות ספרים או ספריות, ספרים מצויינים וכמובן שלא מדובר על העיבודים לסדרת האנימציה אלא על הספרים המלאים והמקוריים. נדמה לי שהם גם לא ממש נדירים...

יש כמה ספרים נהדרים

"ספר הפילפילים" של אלונה פרנקל מתאים בדיוק למודל שלכם- זוג הורים וילד ונולדת פילפילה תינוקת. "אח חדש לגמרי" של דויד גרוסמן הוא דיאלוג מקסים בין אבא לילד בסוגיית מה ייצא מהבטן הגדולה של אמא(אח כדורגל, אח שוקולד, אח אריה....) כשבסוף הילד מחליט שהוא מעדיף שייצא אח ילד או אחות ילדה. "נמר בפיז'מה של זהב" של נורית זרחי לא מזכיר במילים מפורשות הולדת אח ולכן הוא פחות דידקטי ויותר מרומז אבל נותן הרבה לגיטימציה לרגשות הסוערים של הילד כשיש בבית תינוק קטן בוכה. אלה הכי טובים לטעמי האישי- יש עוד רבים אחרים. שיהיה בהצלחה!

Mנטה

New member
כדאי לך לנסות

בפורום מוזיקה ישראלית ישנה וחדשה.

המלצות

ב"טיגאנה" של קיי משולבים סיפורי אהבה. כנ"ל על "שוליית הרוצח" של הוב.

למעלה