מחפשים???

horican

New member
מחפשים???

מחפשים דרך לרדת במשקל? יש רק דרך אחת בטוחה ויעילה לעשות זאת למעלה מ-20 שנות הצלחה הארץ ובעולם! אז קדימה הצטרפו להצלחה עכשיו! 055408452

עדי.פ

New member
נו באמת, האר את דרכנו

היכן היית עד היום DUH לך חפש פראיירים שיעשירו אותך במקומות אחרים אל תנסה למכור לנו HEBALIFE או SLIMFAST או כל שטות אחרת כדאי שתדע שאנשים שמנים הם לא תמיד מ טומטמים DUH

horican

New member
השמנים בכלל לא טיפשים

אבל את/ה יוצא/ת דופן, פשוט מטומטם/ת

עדי.פ

New member
למה שלא תספר לכולנו מה תרופת הפלא

שיש לך למכור לנו כמה זה עולה? מי אתה בכלל?

עדי.פ

New member
בסדר GAL את יודעת שאני בד"כ לא

מתיחס לכאלה ואני גם יודע כמה את אוהבת כאלה שרוצים לעשות קופה ע"ס ההבטחה להרזיה מהירה/קלה. אבל הייתי חייב להגיב ולו לזמן הקצר שההודעות יהיו כאן עד שרויקו ימחוק א ותן חוץ מזה מה שלומך?

gal33

New member
צודק עדי, עובדה שגם אני לא התאפקתי

אני "מתה" על מאירי הדרך הללו. מילא שינסה מזלו בפורום של דיאטות וכו´, אבל בפורום מקוצרים?! טוב חבל על הביטים שנשפכים עליו. שלומי בסדר גמור. אני מתחזקת לי לאיטי. ברביעי חמישי אפילו כבר הגעתי ליום עבודה מלא (9 שעות), אמנם תפוקה של שליש יום, אבל שהיתי בעבודה יום שלם. אחרי זה אני מגיעה הביתה ונשפכת כמו זומבי, אבל לפחות חוזרת לשגרה. אני מרגישה שאני שולטת הרבה יותר טוב בכמויות, אלו שאני קונה, מכינה והכי חשוב אלו שאני לוקחת על הצלחת. אני ממש מבסוטית לראות את ההרגל הזה בהתהוות. חוץ מזה, נראה לי שאני מאמצת את המלצתך להישקל פעם בשבוע במשקל בקופת חולים כי המשקל אצלי בבית מטמטם אותי. דיגיטלי חדש (מתנה מאחותי היקרה), אני עולה עליו 3 פעמים רצוף, וכל פעם שוקלת אחרת. נראה לי שהמלצתך הכי טובה, ככה גם אין את המאבק לעלות יום יום או רק פעם בשבוע, וגם מדובר במשקל הרבה יותר מדוייק. מה שלומך אתה ואיך הולך לך?

עדי.פ

New member
אני בסדר גמור למרות שלאחרונה

התחלתי לחשוב ברצינות על ניפוח (ראשון ) לשם כך אני נפגש עם ד"ר סובחי ביום רביעי לשמוע לדעתו

gal33

New member
מדוע? כי נפח הארוחות עלה, או כיון

שהחלטת להאיץ את ירידת 10 הנותרים?

עדי.פ

New member
גם וגם

זה לא שהיום אני אוכל נפח גדול במיוחד ובטח לא הכמויות שהייתי אוכל בעבר פשוט יש אצלי עצירה כמעט מוחלטת כבר יותר מחודש ולכן החלטתי בשלב זה להתיעץ עם ד"ר סובחי

horican

New member
דווקא בפורום המתאבדים

כן דווקא בפורום הזה. אם אתם מעדיפים "להתאבד" בקיצורי כיבה לא אני אמנע זאת, אבל נראה לכם שבגלל עודף משקל צריך לעבור ניתוח? ולמה? כי לעלות 20-30 קילו לוקח לפחות חצי שנה אבל, להוריד אותם רוצים ביום אחד! נכון? מה אתם חושבים שהגוף שלכם זה תוכנת מחשב? מתחנתים אותו לפי הנוחיות? באמת! לגוף יש קצב משלו ולא "מעניין" אותו שאתם רוצים להיות רזים מייד. אז המשיכו עם קיצורי כיבה, הקאות וכו´. הרי לדרך טבעית צריך סבלנות, ולכם אין!!! אז לכל הטיפשים... ביי

רוייקו

New member
יש לך מזל שאין לי איך למחוק

ההודעות ביומיים האחרונים, אחרת לא היה זכר להרבלוף שלך. אל תחזור לכאן כי אגביל אותך. מוגבל שכמוך.

horican

New member
להוציא מטפחת?

מה מרגיז אותך "נשמה"? מאמת? על הטימטום שלך?

רוייקו

New member
בשביל אחד כמוך אעשה מאמץ עוד

היממה הקרובה למחוק אותך אחת ולתמיד. פושטק.

horican

New member
תתעמץ!

אם אתה באמת רוצה לדעת על מה מדובר, רשמתי מספר טלפון. אני לא מוכר כלום למי שלא רוצה לקנות. אז אם אתה לא מחפש "תרופות פלא" פשוט תתקשר ואולי אני אוכל לעזור לך אני ממש לא מבטיח.

ורד *

New member
היי "חוריקן"

אולי כדאי שתעבוד קצת על שגיאות הכתיב שלך במקום לזבל לנו את המוח עם השטויות שלך? ורד.

horican

New member
מקבל את ההערה

אכן צדקת, אני באמת צריך להשתפר. תודה על ביקורת בונה!

horican

New member
בכנות!

לכל אלה שההודעה הכעיסה אותם, אני באמת מתנצל. לא זו היתה הכוונה. רציתי רק להאיר את עיניכם לגבי בסכנות שבקיצור הכיבה ואת זה עדיף לעשות רק כשהמצב באמת קיצוני. אבל לעשות זאת כהרפתקה או קקיצור דרך להרזייה זה פשוט מיותר ומסוכן, וגם ניתן לעשות זאת מקסימום פעמיים, וגם זאת רק לפי חוות דעת של רופא. אז אלה שעדיין לא עשו את הטעות הזאת תעשו לעצמכם טובה ועל תסתכנו שלא לצורך. תמיד דיאטה טבעית עדיפה, ולא משנה באיזו תבחרו. והכי חשוב! רופאים, תפקידם לרפא מחלות, ועם כל הסכנות שישנן בעודף מישקל זו עדיין אינה מחלה.אז בואו נשאיר לכל אחד את העבודה שלו.אם כבר רופא אז רק תזונאי. לסיום שוב התנצלות בפני מי שניפגע.

למעלה