מחפשת אוזן קשבת...

smiley2

New member
מחפשת אוזן קשבת...

ידעתי שהוא לא בשבילי. הרגשות שהיו לי אליו היו עצומות מכל דבר שהכרתי. לא תמיד ידעתי אם הוא אוהב אותי, אבל ידעתי שאני כן, אותו. תמיד שניסינו להיפרד, חזרנו אחד לשני, ותמיד חשבתי שכשיגיע הסוף, זה ייגמר רע, כי רק ככה נוכל להמשיך קדימה. אני יודעת שזה נשמע מוזר, אבל זהו סיפור ארוך ואני מנסה לקצר... בכל מקרה, אני כותבת כאן היום כי ביומיים האחרונים גיליתי את הפרצוף המכוער שלו, גיליתי שיש בו המון רוע, שלא האמנתי שזה אמיתי. בגלל שפעם ראשונה בחיים החלטתי להתנתק ממנו כמו שניסינו הוא החליט לקלל אותי וללכלך עליי וממש לשנוא אותי, וממש אין לזה הצדקה. אני יודעת שאני נשמעת מבולבלת אבל אם תוכלו להגיב על מה שכתבתי, על איך ממשיכים הלאה למרות הצלקות שהוא השאיר בי. אחרי שהוא השאיר לי הודעה בפלאפון מלאה קללות, רציתי להגיד לו כמה שהוא חצוף ואיך הוא מעיז, אבל כמובן שהוא לא רוצה לדבר איתי. אני רוצה להמשיך הלאה, אני פשוט כל הזמן נזכרת ביחס הנוראי שלו, וזה לא מניח לי!!! כואב לי לדעת שהוא מאמין במה שהוא אמר, כי זה לא נכון. איך אנשים משתנים מהקצה אל הקצה?

ה מוזה

New member
זה לא אנשים שמשתנים../images/Emo98.gif

זה אנחנו שרואים אותם באור שונה מביטים דרך משקפיים שונות - כהות או וורודות ידעת שהוא לא בשבילך - ידעת זאת בתחושה הפנימית .. והיום את הסרת משקפיים "משקפי אהבה " ורואה את האדם שמולך לא הוא השתנה זו את שרואה ללא מסננים של אהבה הביטי קדימה אל תביטי לאחור השאירי אותו מתויק בתיקיית "שיעורים שלמדתי בחיים " ומשם האופק מולך ואי שם קיימת אהבה שאת פרצופה האמיתי את תזהי בין מיליוני אנשים ....כי היא נועדה בשבילך . את יודעת בליבך מי את ומה שאת - כל מה שהוא יגיד או יחשוב לא ישנה זאת. עצתי לך היא .. עופי מעל הרדידות הזו של השמצות וקללות - תמשיכי הלאה .

smiley2

New member
נכון,

כל מה שאמרת נכון, אבל אני פשוט לא מעכלת את כל הרוע והגועל שקיבלתי ממנו ביומיים האחרונים, ממישהו שלא חשבתי שיפגע בי כל כך. אני באמת רוצה להמשיך הלאה, בגלל זה גם כתבתי כאן, כדי להוציא את מה שכל כך כואב לי בלב. אני יודעת שרק הזמן יעשה את שלו, ואני מקווה שזה לא ייקח המון זמן.

i´m here 4 u

אני מבינה אותך....קראתי את זה והייתי בטוחה שאני כתבתי את זה...אמנם זה עבר...אבל את מזכירה לי את עצמי לפני חצי שנה... אז אם את רוצה תמיכה, תשלחי לי מסר...ואני אומרת לך שהסוף...הוא טוב ..מניסיון אני אנסה לקצר...היינו חברים נפרדנו חזרתנו נפרדנו חזרנו...והיה לנו ריב אחד גדול גדול לא משנה הסיבה...והרגשתי שהוא שונא אותי והוא נקם בי....והכי כאב שבאותם רגעים האמנתי בפתגם "קו דק חוצה בין אהבה לשנאה" אבל...זה עבר והשלמנו בסופו של דבר אם אם את צריכה אוזן קשבת כתף תומכת אני פה!!!

בל בל

New member
לסמיילי

כשאנחנו נמצאים בקשר עם משהו אנחנו נוטים לראות יותר את הטוב מאשר את הרע בבן אדם שאתנו. כשניסית לנתק את הקשר פגעת בו, נראה לי כאלו הוא לקח אותך קצת כמובן מאליו, ועזיבתך באה בהפתעה ולכן התגובה העוינת שקיבלת ממנו. טוב , אז זכית להכיר צד נוסף שלו, צד שסופו היה להתגלות. אני מאמינה שתוך כמה ימים הוא ירגע ויחזור לעצמו כאלו לא היה כלום. מכאן את בוחרת את הדרך, את יכולה לדבר איתו, או שאת יכולה להתנתק כמו שרצית. מנסיון כואב שלי, אני ממליצה לך שאם את בוחרת בלהתנתק אז תתנתקי לגמריי אל תשארו ידידים כי אז לא תתגברי עליו. אם את צריכה לדבר אני תמיד כאן בשבילך שלך ענבל

smiley2

New member
בל בל

הסיפור מורכב אז קשה לי להסביר אבל, הקשר בינינו נגמר. גם כשהוא ירגע הוא לא ייצור איתי קשר, כי בחיים לא פגשתי בן אדם כזה עקשן ובטוח בעצמו שהוא אף פעם לא טועה. אני לא מתכוונת להיות איתו בקשר, מה שכל כך פגע בי זה היחס הנוראי וזה שאחרי שהוא אמר את מה שיש לו להגיד הוא התנתק ממני ולא ישמע אותי. אני לא רוצה שנשלים, כי גיליתי מי הוא באמת, אבל רק רציתי לומר לו שהוא טועה ובגדול והיחס הזה ממש לא מגיע לי. עכשיו אני צריכה לקחת את עצמי בידיים ולהגיד לעצמי שזה הפסד שלו ושלי מגיע מישהו הרבה יותר טוב שידע להעריך. אני מקווה שיהיה טוב (כמו שאומרים...)

בל בל

New member
סמיילי../images/Emo140.gif

אני באמת לא מכירה אותך ואני לא יודעת את כל הסיפור אבל לפי מה שאת מספרת אז טוב שאת לא איתו יותר. אל תדאגי החיים ממשיכים ואני לא יודעת בדיוק מתי אבל אני מאמינה שיהיה טוב בקרוב. עזבי , מה את צריכה להגיד לו משהו הרי גם ככה המילה שלך תהיה חסרת משמעות בשבילו עכשיו. עם הזמן הוא יבין איזו טעות הוא עשה ויאכל את עצמו על כך שהתנהג כמו שהתנהג. תסתפקי בזה שאת יודעת ואני יודעת ואני חושבת שכל מי שקרא את המכתב שלך יודע שלא מגיע לך שיתחסו אליך רע, ואם משהו מתיחס אליך רע אז את לא צריכה להיות איתו. עשית טוב שנתקת איתו את הקשר. המשך דרך צלחה יהיה טוב ואני כאן מתי שבא לך שלך ענבל

היי

הגבתי לך במסר אישי אבל שכחתי לומר לך משהו: אף פעם אל תתני לעצמך להגרר למריבות כאלו תת רמה, זה כבר לא מכובד זה מעבד את כל הילת האהבה שאמורה ליסבוב אתכם. קללות??? ממש מכוער...

smiley2

New member
לעיתים ירח,

אני מסכימה איתך, ותאמין לי שממש לא טרחתי לרדת לרמה שלו ועל כך אני שמחה, ואומרת לעצמי שאיך שהוא מתנהג וחי, שיחיה כך, אני חיה את החיים שלי בלי יצר רוע ונקמנות ושפלות כזו, ואלו חיים הרבה יותר טובים ובריאים! אני עדיין חושבת ומשחזרת את מה שקרה, אבל מזכירה לעצמי שטוב שגילילתי מיהו ושזה הזמן לפני השנה החדשה לפתוח דף חדש ונקי!

סמיילי...

עושה רושם שאת מרגישה כבר יותר טוב ,אני שמח על כך... אני רוצה לאחל לך שנה טובה,באמת מכל הלב,שנת אהבה הצלחה והמון אושר!! ו... אל תאבדי את האמון בנו,הגברים, כי אדם אחד לא משקף את המין הגברי כולו.. (מבטיח לך!) שנה טובה!!

smiley2

New member
תקראו מה קרה...

צלצל אצלי הטלפון היום וזה היה הוא!!! ממש לא ציפיתי אבל זה דווקא היה לי טוב כי הרי רציתי לומר לו כמה דברים. בכל אופן, הוא התקשר ושאל מה רציתי לומר לו (שלחתי לו אתמול הודעה כתובה שיש לי מה לומר לו ושיתקשר) אז אמרתי לו שהוא לא היה צריך להתנהג כמו שהוא התנהג ושאני מקווה שהוא מבין שכל מה שהוא אמר לי לא נכון, אבל שזה כבר לא חשוב לי כי אני יודעת מי אני באמת! הוא רק הקשיב לי וכשהוא היה צריך להגיב הוא רק אמר "אני צריך ללכת, להתראות" אז אמרתי לו שלפחות בו נסיים את זה טוב ולא רע כמו אתמול, הוא רק "להתראות" וניתק!!! מה הקטע שלו?! בכל מקרה לא התבאסתי אחרי זה כי ידעתי שאם הוא התקשר, כנראה שהוא היה מוטרד מהכל, אבל לא עד כדי כך כדי להתנצל... לא חשוב!!! אני ממשיכה את החיים שלי בלעדיו, כי כמו שכולכם אמרתם לי (ובאותה הזדמנות תנו לי לומר לכם מליון תודות!!!) יהיה לי הרבה יותר טוב בלעדיו! למישהו יש השערה למה הוא התקשר?

אקווה

New member
אם אני קוראת נכון

את המפה, הוא התקשר כדי "לעשות לך מצפון", כדי שתרגישי רע עם מה שאמרת לו ושתרצי לרדוף אחריו. זה מה שנותן לו את הכח. הוא רוצה להרגיש מעלייך כי הוא כנראה מרגיש פגוע. אל תתני לו את זה. תשתדלי להתעלם, גם אם זה נורא קשה. הייתי שם, לא תמיד הצלחתי להתעלם, ורק נפגעתי יותר. תני לעניינים להתקרר. אל תעני לו אם הוא מתקשר. תתעלמי מנוכחותו ותני לזמן לעבור. אם תרצו לנסות פעם נוספת - זה רק אחרי הרבה זמן, אחרי ששניכם תחשבו טוב טוב ותבינו שאתם מוכנים לזה שוב. אבל לא עכשיו. עכשיו אל תתני לו את הכח הזה שהוא מחפש. תהיי חזקה, כשכואב תנשכי שפתיים חזק ותתקשרי לכל העולם רק לא אליו. בהצלחה!

shirbell

New member
סמיילי

אני מאד ממהרת אז אני לא קוראת את התגובות אז תסלחי לי אם אני חוזרת על דברים שנאמרו... אין לך מושג כמה אני מבינה אותך ... כמה אני איתך לגמרי... לפני 4 ימים התקשר אלי הידיד הכי טוב שלי בעולם (לפחות ככה חשבתי עד אותו הרגע) וצעק עליי שעה שכל הצרות שלו קרו בגללי ... שידיד טוב של שנינו נהרג בגללי (הוא נהרג בצבא...ככה שזה לא יכול ליהיות בגללי)... הוא צעק עליי ואני שתקתי. וזה עדיין כואב... מאד אבל כנראה שזה היה צריל לקרות כנראה שהקשר היה צריך להסתיים (אחר כך הוא התקשר והתנצל אמר שהיה שיכור...לא סלחתי)... אני מאמינה בכל הלב שלכל דבר יש סיבה. אל תנסי לחפש אותה... יום אחד תמצאי אותה בתוך עצמך ואם לא כנראה שגם לזה יש סיבה. גם אל תברחי... אל תנסי לברוח מהבעייה בזה שתחשבי על דברים אחרים או תעשי דברים אחרים...יום אחד זה יתפוצץ לך והרי זו היא טעות שכולנו עושים פעם אחר פעם מבלי ללמוד ממנה... אם כבד לך כרגע לחשוב על זה תדחי את מעט אבל לא לעולם עם בעיות מתמודדים ... זה עובד! בדוק! אם בא לך את מוזמנת לדבר איתי במייל... שולחת לך חיבוק . איתך. שיר

ortal18

New member
אל תאמרי נואש!

לך חמודה אל תאמרי נואש יש בך המון אבל המון אל תתיאשי ולבן אדם שמגנה אותך בשמות אל תחזרי כי הוא מנסה להקטין אותך לגודל שלו ושנינו יודעות שהוא לא יוכל אז משיכי בחייך והוא יהיה שייך לנחלת העבר מאחלת המשך בחיי האהבה שלך. אורטל.

michal19

New member
ל smily2

שלום לך ! קוראים לי מיכל ורציתי לומר לך שלמרות כל הבילבול בו את נמצאת אני מבינה אותך לחלוטין. תרשי לי לספר לך את סיפור חיי בקצרה: לי היה חבר לפני כ- 5 שנים אהבתי אותו הכי הרבה שאפשר והוא גם אותי היה לנו סיפור אהבה פשוט מושלם עד ש... הכרתי לו 3 מחברותיי לאחר שאנחנו חברים שנה (הוא גר מאוד רחוק ממני לכן עד אז לא נפגשו) ואחרי הערב הזה השתנו חיי מן הקצה אל הקצה כיצד את שואלת? הוא פשוט ניהל קשר טלפוני עם אחת מהן בלי שאדע ובקצירצור זה בכלליות ביותר זה ממש יותר מסובך וכאן אני מגיעה אלייך. לדעתי עד כמה שקשה הדבר ואין כמוני שמבינה זאת חייבת את לשכוח אותו וזה לא יהיה קל כי מנסיון אני לא שכחתי אותו ולא אשכח לעולם למרות שיש לי חבר כבר שנתיים וחצי ולומר לך את האמת הוא כל יום בראש שלי במחשבותיי כי אני פשוט אוהבת אותו ונגד זה אין מה לעשות אבל למרות הקושי החיים ממשיכים........... אז שתהיה לך שנה טובה ומתוקה והמון בהצלחה ואני מרווה שעזרתי לך קצת...

smiley2

New member
היי לכולם

האמת שאני מקווה שיהיה לי יותר קל מלמיכל, כי אני חושבת שרק לבחור שיהיה איתי, מגיעה לו אהבה כזו חזקה, וחייבים להמשיך הלאה. אם מיכל קוראת את זה, אני מקווה שאת שלמה עם המערכת יחסים הקיימת שלך, ואם הבחור מהעבר שלך פגע בך, את חייבת לנסות להשתחרר ממנו. אני כבר מרגישה יותר טוב כי אין לי כוונה להיות איתו בקשר יותר ואני מאמינה שעם הזמן זה יהיה יותר קל. שתהיה לכולם שנה טובה ומתוקה עם המון שמחה ואהבה, ותודה לכולם, עזרתם לי לעבור את הימים הראשונים והכי קשים, וכל מה שכתבתם לי נשאר איתי

למעלה