מחפשת אוזניות לנגן sandisk sansa

חדשה24

New member
מחפשת אוזניות לנגן sandisk sansa

רציתי לדעת אם יש אוזניות ( כאלה שיש בהם את האפשרות להעביר דרכן שירים) שמותאמות לנגנים של SANSA תודה!

חדשה24

New member
יש כזה דבר ועוד איך

לא מהאוזניות עצמן אלא מהחוט.. נו כמו שיש באוזניות של פלאפונים

C0rnFlex

New member
צריך אוזניה ספציפית לנגן

אני לא חושב שסאנדיסק ייצרו משהו כזה. את יכולה לבדוק כאן מוצרים נלווים לנגני סאנסה: http://go.shopsansa.com/content/accessories

חדשה24

New member
הייתי עד כדי כך לא ברורה??? אני אסביר שוב

כמו שלנוקיה יש אוזניות שבאמצעותן ניתן לחייג או לנתק שיחה... וגם להגביר/להוריד ווליום..לדפדף בין שירים אז שאלתי אם יש דבר כזה גם למכשירי SANSA... תמונה שווה 1000 מילים

כן, היית מאוד לא ברורה. בכל אופן, את יכולה

לבדוק באיביי וכאלו. אם כי לא נראה לי שתמצאי.

יאיר B

New member
אהה. את רוצה אוזניות עם שלט. ככה קוראים לזה.

הבעיה היא שאת השלט הזה צריך לתכנן במיוחד לנגן המסויים הזה. אני לא מכיר שלטים כאלה לנגני סנדיסק (אם כי יכול להיות שבאיביי תמצאי משהו שחברה כלשהי עשתה עבורו). גריפין (חברה לציוד היקפי) קיבלה אישור מסנדיסק לייצר אביזרים היקפיים תחת המותג סנסא. אולי להם יהיה משהו כזה (אבל שוב, צריך מוצר שיתאים בדיוק לנגן הזה, אם יש לדגם אחר אני לא בטוח שיעבור עבור הדגם הזה בגלל שוני במערכות הפעלה). לאיפוד אני די בטוח שיש דבר כזה (לאיפוד יש הכל
).

יאיר B

New member
אני לא בטוח שהבנתי מה את רוצה.

אוזניות שמתחברות למחשב ודרכם להעביר שירים לנגן? כי לא ראיתי דבר כזה בשום מקום (זה גם לא אפשרי מבחינה טכנולוגית). אוזניות של סלולאריים הן סטנדרטיות לחלוטין (כמו כל אוזניה רגילה רק עם חיבור שמתאים לסלוארי ומיקרופון שמשמש לשיחה). אם יש לך דוגמא למשהו כזה עבור נגן אחר, אני אשמח לקבל קישור כדי להבין במה מדובר.

למעלה