מחפשת אוכל עדות

פרנקלית

New member
מחפשת אוכל עדות

היי. אני מחפשת אוכל עדות מעניין, מיוחד, מגוון וטעים באיזור המרכז. אוכל אתיופי, פרסי, כורדי, עירקי, טוניזאי וכו´ ... חשוב שהמקום יהיה עממי + (בגלל האותנטיות), שירות טוב עם חיוך רחב, נקי ולא יקר. אם ניתן לציין גם כתובות או מיקום כללי. תודה

כתומתי

New member
מסעדת עדנה ברמה"ש

לא יקר, וטעים מאוד. מאכלים שונים של עדות המזרח עם הרבה עידון ומגע בייתי.

פרנקלית

New member
תודה, למישהו יש עוד רעיונות ?

משהו אותנטי מיוחד ? כמו שמישהו כתב כאן על מסעדות רוסיות, גרוזניות .. בא לנו לנסות משהו שונה. אתיופי טוב יתקבל ממש בברכה.

liti

New member
מחזקת את כתומתי ואירית 25../images/Emo127.gif

עדנה רמת השרון- מסעדה נחמדה ונעימה מאוד, אוכל טעים ומשביע. זה גם פתרון טוב מאוד לארוחות סופ"ש עם המשפחה- 3-4 אנשים יוצאים שם בסביבות 200-250 ש"ח שבעים ומרוצים. לא חייבים לאהוב את האוכל הפרסי- סה"כ גם מי שאינו אוהב ימצא שם מה לאכול. למשל- יש שם מנות עוף טעימות, ומנה צמחונית שאני מאוד אוהבת שם זה ירקות קלויים (משהו בנוסח אנטיפסטי אבל הם לא קוראים לזה כך) בתוספת גבינת רוקפור.בנוסף, במנות פתיחה- מנת הפטריות בחמאת שום מעולה. לי יוצא לאכול שם בערך פעם בחודשיים בערך, שישי או שבת, כשלחמותי כבר נמאס לבשל...

jisack

New member
מסעדה טריפולטאית

בהרצליה בנוף ים טובה ולא יקרה

jisack

New member
המטבח של רומנו

יש קוסקוס,חרימה,מיני ממולאים ,פריקסה,אם הקוסקוס יש מספר רב של תוספות. המסעדה נמצאת במרכז המיסחרי הישן של נוף ים, הרצליה שנוסעים לכיוון סינדנאלי

גוז

New member
ואם... ../images/Emo118.gif

את מגיעה במקרה לפריס - "404" - מסעדה מרוקאית מ-ש-ו-ב-ח-ת!!!!

למעלה