מחפשת אימו לצילום קטע קצר

matanbu

New member
מחפשת אימו לצילום קטע קצר ../images/Emo186.gif

(הפרצוף הכי דומה לאימו, עם הפוני, לא? :) ) אני מצלמת קטע קומי קצר (3-4 דקות) באולפן במסגרת לימודים לתואר ראשון בקולנוע באוניברסיטת ת"א, ומחפשת בחור שנראה אימו ובעל יכולת משחק מינימלית פלוס.. הצילומים יתקיימו ביום חמישי 21.1 באוניברסיטת ת"א בשעה 8 בבוקר (כן, אני יודעת, מנסה לאחר את זה... :) ). אמנם הם בהתנדבות למען האומנות
אבל תקבלו אח"כ וידאו של הקטע לכל החיים וואו שגעון. תמונה +פרטים אפשר לשלוח למייל [email protected] תודה ושיהיה המשך שבוע קסום... מתן.

למה בתוכן יש נקודה?../images/Emo12.gif ../images/Emo223.gif

מי שם שם נקודה?
ס'תפוז זה. או שזו אני.
XD

NotFamous

New member
חחחחחחחחחחח חבולה שלי ../images/Emo6.gif ../images/Emo122.gif

אני מתה עלייך.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifנחשו מי. D:

יאפ, החלפתי כינוי. הגיע הזמן באמתXD זה הכינוי שלי כבר בכל האתרים, עד עכשיו חוץ מתפוז. הגיע הזמן שאני אחליף גם פה. ^^

NoAmItA ChAn

New member
תתחדשי! 3>

אגב, הגעתי למסקנה ש-"טויז" זה לא שיר כ-זה טוב. אני מעדיפה, נניח, את "She Waits For Me" או את "The Silent Place".

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifמה?!../images/Emo12.gif

חחח את מוזרה, אלה שני השירים הכי פחות אהובים עלי שלהם
וטויז מושלם
חחחח בדיוק כשפתחתי את ההודעה שלך התחלתי לשמוע אותו בשאפל באייטיוזLOL ושמעתי אותו גם קודם, באמבטיה....
[חח מסיבה לא ברורה הלכתי להתקלח כשהפלאפון שלי מנגן. זה דווקא היה ממש כיףXD] והוא כזה... פופ מושלם*_* ראור. 3> את שי ווייטס פור מי אני אוהבת אבל יש לי בעיה עקרונית איתו כי הוא קאבר ואני פחות אוהבת קאבריםXD וסיילנט פלייס סתם מדכא אותי~ אבל בצורה לא משהו, כאילו, נניח סיילנט סקרים זה שיר מדכא אבל בצורה ממש טובה*_* אבל סיילנט פלייס סתם מבאס]: ובכלל, אני די מעדיפה את טויז[האלבום] על פיינאל אטראקשן... ^^" למרות שגם FA מדהימושלמהמם ואני חולה עליו ברמות, ויש בו שירים גאוניייייייייים[גט אוף
פוראבר אור נבר
דיספאנקשיונאל פאמילי
וכמובן, כמו שאמרתי, סיילנט סקרים3>] אבל בתור אלבום שלם, ז"א, כשמסתכלים על הקונספט של האלבום- אני מעדיפה את טויז, כי הוא יותר... מגובש, אפשר להגיד~ וזה גם הגיוני, כי בכ"ז, אלבום שני שלהם אז הם יותר מגובשים~

NoAmItA ChAn

New member
לא אמרתי שאני הכי אוהבת את דה סיילנט פלייס O:

השירים האהובים עליי שלהם הם גט אוף, DF, שי ווייטס פור מי ופוראבאר או נבר D: אבל.. לא יודעת. כאילו טויז יותר מלוטש, והרבה פעמים הקול של שטרייפי ממש ממש מלוטש. וגם הליריקס.. לא יודעת, יותר אהבתי את הליריקס של FA ><

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifDF ו- FON ו-GO הם גם האהובים עלי~

לפחות מFA~ אני דווקא ממש אהבתי את טויז[האלבום], נכון שהקול של שטרייפי באמת נורא מלוטש אבל זה פופי ומגניב שכזה*_* ו- LOL כע, המילים בטויז זה כזה... לאדעת, הליריקס באמת קצת פחות "משמעותיים", בואי נגדיר את זה ככה, אבל אני ממש אוהבת אותם בכל מקרה;; קיצר, שני האלבומים שלהם מושלמים ואני חולה על הלהקה הזאת ו- אומייגאד היום לקירו יש יומולדת~~~~~~ *נצנצים* [פעם שלישית שנזכרתי בזה ברדומליותXD]

emoxxxBoy

New member
אם אותו סירטון שאת רוצה להפיק בא

להביע את רגשותיו הרבים של היאמו ואת תהצד היפה והחיובי שלו אני מוכן להופיע שם /tapuzforum/images/Emo186.gif

למעלה