מחפשת אמהות מאזור מודעין

מחפשת אמהות מאזור מודעין

שלום, אני גולשת חדשה בפורום, אמי חולה מזה 8 שנים במחלה וכבר שנתיים מאושפזת במוסד, במצב די קטסטרופלי, אשמח לפגוש ולדבר עם מישהי במצבי, ... כלומר, עם מישהי שההורה שלה חולה במחלה. אני בת 34 נשואה ואמא לילדה בת שנתיים ועשרה חודשים.

zs1957

New member
ברוכה הבאה לפורופ האניבי

שלום רב האניבי, כולנו נמצאים באותה סירה.אמא שלי חולה במחלה כבר 17 שנים, לא מזהה אותנו, סיעודית מורכבת, מטופלת בבית ע"י מטפלת מסורה שעושה עבודת קודש.לא קל אבל שורדים. כולנו בעלי משפחות,עם ילדים בעלים ןקרירה ומטופלים בהורים, קשישים חולים,לראות את יקירינו דוכעים מול עיננו זה קשה מאד, אבל לומדים לחיות עם זה. כל אחד מוצא להורה את הסידור המתאים במוסד, מטפלת. את עושה למען אמך מעל ומעבר. עלייך להקדיש את מירב הזמן לבתך הפעוטה הזקוקה לך. אנחנו בפורום נתמוך ונעזור בכל עת. זהבה שחם

שריוש2

New member
ברוכה הבאה

שלום! סבתי חולה כבר כמעט 4 שנים במחלה. אינה מזהה אף אחד, רזהנ מאוד, כמעט ולא אוכלת וסיעודית. יש לה פיליפינית מאוד מסורה שמטפלת בה באהבה ובמסיורת רבה, והן מסתדרות די יפה. זה קשה מאוד. בעיקר החלק של להשלים עם המצב, שאתה לא מסוגל. אתה לא מאמין שזה מה שקרה ליקירך. איך הוא הפך בין רגע לבנאדם אחר. עם אופי שונה אישיות שונה. נשמח לתמוך ולעזור בכל עת.

פנטזי1

New member
האניבי שלום

גם אבי חולה במחלה כ8 שנים ולאחרונה לפני כחודשיים הכנסנו אותו למוסד,עד לפני כשנה המחלה התקדמה לאיטה אבל בשנה האחרונה חלה החמרה והדרדרות רצינית ונאלצנו להכניס אותו למוסד.כולנו כאן באותה סירה,לרובנו נסיון רב לצערי,ומתמודדים עם המחלה האיומה הזאת. יש אפשרות להתכתב גם במסרים.

ענתי44

New member
ברוכה הבאה האניבי../images/Emo140.gif

יש בינינו בעלי משפחות, עם ילדים קטנים, ילדים גדולים ונכדים, יש רווקים ויש את הבינימין שבחבורה שהיא שריוש 2 , נכדה מקסימה לסבתא שלה. את יכולה בפורום לקרוא מידע חשוב, לקבל טיפים או לשאול שאלות. והכי חשוב פה את יכולה לשפוך את הלב ולקבל חיזוק ותמיכה.כי כולנו חווים את אותן מצוקות. וכמו שגרשון אומר " כולנו באותה סירה". עם הזמן נוצרים גם קשריים אישיים. ברור שמי שבעלה חולה תמצא קירבה למישהי במצבה, או אמא לילדה קטנה תמצא את מי שנמצאת במצבה.ואז יש דרך מסרים אישיים והחלפת פרטים אישיים. אני גם ממליצה לך לברר בעמותה על קבוצת תמיכה למשפחות במקום מגוריך. זה עוזר המון.

zs1957

New member
ענתי מה שלום אמא?

היי ענתי, מה שלום אמא? האם היא אוכלת?אנא עדכני אותנו. כל חברי הפורום מחזיקים לך אצבעות ומאחלים החלמה מהירה לאמא. זהבה שחם

ענתי44

New member
אמא ב-../images/Emo82.gif

מאתמול. הפעם לא היתה לה דלקת ראות אלא זיהום ברגל מפצע לחץ בעקב. היא התאוששה ובאופן מדהים חזרה לדבר, ודיי לעניין. היא מצליחה לומר משפטים שלמים כמעט ללא שיבוש ומרגשת אותנו מאוד. דורשת דברים,סוף סוף שהיא מבקשת ואני בשמחה מבצעת.והכי חשוב מצליחה לבטא את רגשותיה.שזה ממש מדהים כי כבר המון זמן שהיא לא מצליחה לבטא את עצמה. גם האכלה ונטילת התרופות קצת יותר טוב.הרופאה אמרה לי שלא כדאי לבנות על המצב הזה כי זה עלול להעלם בדקה. אז אני לא חושבת על סיוטי העבר ולא על הצפוי בעתיד אלא נהנית מחברתה בהווה. בעכשיו.בדקה הקרובה. וכל דקה מבורכת. מכל הדברים המרגשים שהיא אמרה בשלושת הימים האחרונים הכי ריגש אותי מה שהיא אמרה לגבי האישה ששכבה מיטה לידה. אבל לפני אני חייבת רקע. מיטה ליד אמא שכבה אישה אצילית ממש. בני משפחתה ואני הפכנו ממש קרובים. בעיקר הבת הצעירה שלה, אדם מדהים בפני עצמו שאני גאה שזכיתי להכירה. שלשום היא נפטרה. האישה המדהימה הזו שלמדתי לאהוב מאוד.ואני לא הפסקתי לבכות והרגשתי ועדיין חשה כאבלה.אמא , למרות שלידה ניגבתי את הדמעות וחייכתי הרגישה וכל הזמן חיבקה אותי. אתמול כשהיה עיכוב בשחרור של אמא מבית חולים ואני הייתי בלחץ שאני לא אספיק להגיע ללוויה ביקשתי עזרה מהאחות. כשאמא שמעה אותי אומרת שאני צריכה ללכת ללוויה שאלה אותי " של מי הלוויה?" זה אחרי שחודשים היא שומעת על כאלו שנפטרו ולא חודר אליה. אמרתי לה והיא היתה ממש עצובה. שאלתי אותה אם תרצה למסור משהו לבת של מי שנפטרה, והיא אמרה " תנחומים" וזה היה מצמרר ממש. ווהמפגש שלה עם המטפלת ובעלה שמאוד אוהב את אמא שלי ובא לראות אותה היה מרגש ואמא כל כך שמחה לראותם.כשאלברט שאל אותה אם היא מזהה אותו היא הביטה בו במבט נוזף, שמבחינתה זה ברור שהיא מכירה. הוא שאל " לא שכחת אותי?" ואמא ענתה : " כשיש משהו פה ( הצביעה על הלב שלה) אז לא שוכחים"

zs1957

New member
אני שמחה שאמא חזרה לעצמה

והיא בבית. נקווה שתמשיך כך ושיהי לך נחת ממנה. כל טוב, זהבה שחם

אירילה

New member
חיפוש משפחות מאזור מודיעין

שלום לך אניבי פני אלי בפלאפון אותו השארתי לך במסר אישי תודה גרשון

למעלה