מחפשת אנשים שמזדהים עם המצב שלי

מחפשת אנשים שמזדהים עם המצב שלי

היי לכולם אני חדשה כאן
אז ככה: ....אני לא חושבת שאני ממש א מינית,כי כשאני רואה בן ובת או בת ובת (יותר בן בת ביחד) אז אני מתגרה מבחינה מינית אבל!כשאני רואה בן אדם כשלעצמו אז זה בכלל בכלל לא עושה לי את זה! כאילו אני בכלל לא מצליחה לדמיין מה זה שאני ייקים יחסים עם מישהו/מישהי.וזה ממש לא מגרה אותי ובגלל זה אני חושבת שאני כן א-מינית.ורק כשאני רואה שני אנשים אחרים שהם לא קשורים אליי אז אני מצליחה להרגיש משהו,להתגרות. וזהו האם יש כאן אולי עוד אנשים שהם כמוני?שגם מרגישים ככה? אני מרגישה קצת לבד עם כל הדברים האלה כל החברות שלי הן נמשכות לבנים וזה נורא פשוט בשבילן ובשבילי זה נורא מסובך! אז זהו ביי

Limbonic Art

New member
ברוכה הבאה../images/Emo135.gif

בגדול א-מיניות זה לא משהו שמוגדר כאדם שאין לו בכלל יצר מיני , אלא כאחד/ת שלא נמשך/ת מינית לאחר. בכל אופן את היחידה שיכולה לענות מי את ומה את.. אם את מרגישה א-מינית - את יותר ממוזמנת להשאר איתנו ולהרגיש בבית

ברוכה הבאה../images/Emo135.gif

לפני ההגדרה כא-מינית, או במקביל למחשבה על ההגדרה, כדאי לשים לב ולשאול אם המצב הזה של זוגות, של בן ובת או בת ובת, אם הוא מצב שהיית רוצה ושהוא חסר לך או שטוב לך בלעדיו. גם אם כן וגם אם לא, את מוזמנת להשאר פה ולשוחח בכיף. ברוכה הבאה! מספיק זמן פה והמצב שלך יראה לך פשוט, של החברות שלך יראה מסובך

למעלה