מחפשת אנשים שרעבים לעשות כסף.

hila2606

New member
מחפשת אנשים שרעבים לעשות כסף.

שלום רב, אני מחפשת אנשים עם ראש גדול ופתוח, ראייה קדימה בחייהם שרעבים לעשות כסף. נא לשלוח קורות חיים, בכדי שנראה לאן אפשר להמשיך מכאן. לכתובת מייל: [email protected] שבוע טוב, הילה אוחיון.

roeeya

New member
אין סיכוי שזאת פירמידה!!!

נראה לך שבעלי פירמידות מכובדים יפרסמו בכל הפורומים בתפוז?!? הרי זה עסק לגיטימי ורווחי כ"כ שהם ישמרו את זה לעצמם ואנשים יבואו אליהם בתחנונים להכנס לפירמידה! אל תזלזל! זה בטח מודעה לטמבלים ששולחים 5 שקלים במעטפות, או ל A-GEL (זה ההימור שלי) אהבתי את הבקשה לקורות חיים

hila2606

New member
זוהי לא פירמידה ולא אג'ל

אני שמחה שאהבת את נושא הקו"ח - שאתה רוצה להכנס לעבודה חדשה, לא תשלח קורות חיים?

ronnyil

New member
קצת מידע על הכתובת דואר

http://www.studentjob.co.il/companyjobs.asp?ID=318

תענוג על הגוגל הזה ../images/Emo13.gif

אני חושב שעכשיו היא כבר לא תחזור לפרסם פה בפורום...מוצלח יותר מכל חסימה או משהו אחר שמחזיר את הנודניק עם שם משתמש אחר...

hila2606

New member
תתפלא, אני כן חוזרת - אך לא בשבילך

אני חוזרת בשביל אנשים שכן רוצים שינוי בחייהם. וכן, אין לי בעיה להפנות לאתר שלי אשר שם יש את כל הפרטים. כמו שציינתי קודם, זוהי לא פירמידה. פירמידות קמות ונופלות- החברה שאני מציעה קיימת 25 שנים בפריסה עולמית,מה שמראה שזוהי לא פירמידה. שוב, אני לא פונה לאלו שמשעמם להם בחיים ומחפשים למי להציק בפורומים. אלא אני פונה לאנשים אשר רוצים את השינוי בחייהם מבחינה כלכלית, חברתית ונפשית. אשר מחפשים את החופש. שרוצים להתקדם בחיים. ולכל השאר, תמשיכו לקרוא את המודעה הבאה... ושיהיה לכם בהצלחה...

הילה חביבתי...

את מתבקשת שלא לפרסם בפורום הזה יותר, ההודעה הבאה שלך תביא לסילוקך מהפורום ומחיקת כל ההודעות ה"משכנעות" שלך. כמישהו שעוסק בשיווק, אחד הדברים שהיא גרוע לעשות זה להמשיך להתנגח בקיר...הח'ברה שכאן בפורום לא צריכים את השינוי הזה שאת מציעה, יש להם שינוי משלהם שהם יכולים להציע לך (אתר ebay אם לא הבנת)...הכי טוב...גשי לפורום אחר, או שכבר חירשו אותך גם משם. נ.ב. אני לא מוריד את ההודעה שלך מיידית, כי אני פשוט רוצה שאחרים כמוך יכנסו לפורום, יראו מה היחס שמקבלים כאן מחברי הפורום על הודעות מסוג זה (וחס וחלילה לא התכוונתי לפרמידות...אלא להצעות עסקיות, חברתיות ונפשיות כהגדרתך) וימנעו מכתיבה כזו, מראש. בקיצור, הילה שיהיה לך בהצלחה בדרכך החדשה...עזבי את הפורום שלנו בשקט

ronnyil

New member
הוא גדול הוא גדול הוא גדול ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo10.gif)

roeeya

New member
סאן ריידר זאת באמת אחת הפירמידות היותר ותיקות

הקטע המצחיק שבחו"ל החברות האלה באמת מצליחות למכור דברים, רק בארץ הולכים על הקטע של מכירת זיכיונות בלבד. אין הכשרות, אין פיתוח... ועלק רוצים קו"ח, הם יקבלו מי שמוכן לשלם כמה דולרים מראש וכמה כל חודש

למעלה