מחפשת אתרים בעברית למתחילים

rs1984

New member
מחפשת אתרים בעברית למתחילים

מאוד מתחשק לי לתפור לעצמי חצאית גשרת A. אך אני לא יודעת איך מתחילים. איפה אפשר ללמוד? אפשר קצת ידע ומידע ממכן?

lirola

New member
מאוד קשה להסביר במילים בלי לראות ולחוש

ולדעת להפעיל מכונת תפירה. ובכל זאת בהתחלה מוציאים גיזרה מוכנה מעיתון של בורדה, הוראות כיצד- http://sf.tapuz.co.il/article-969-1-5768-53414/ אבל את עדיין צריכה ללמוד איך לתפור את החצאית, לחבר רוכסן, חגורה או איך לעבד מבפנים את החצאית , ואת זה לא ניתן להסביר במילים.היו בגדים שרציתי לראות כיצד הם תפורים ופירקתי אותם לגמרי אבל לא נראה לי שכדאי לך ללכת לכיוון הזה... יש כאן מורות מצויינות בכל רחבי הארץ. אפשרות נוספת היא להעתיק חצאית קיימת שיש לך, אבל שוב-------את צריכה לדעת לתפור באופן בסיסי. הייתי ממליצה לך גם לחפש מילון של תפירה בגוגל כדי שתביני את מילון המונחים של עולם התפירה. (sewing glossary) בהצלחה

rs1984

New member
זה בוער בי...

ת'אמת אני מחפשת חוג תפירה ברחובות, אם את מכירה כזה אשמח לשמוע... אני רוצה להתחיל ממשהו.... איזה בד פשוט להתחלה מתאים לחצאית A? איפה אפשר לרכוש בורדה למתחילים? יש כזה?

lirola

New member
אני לא מכירה

כשיסבירו לך כיצד להוציא גיזרה תוכלי להבין מדוע זה קשה להסביר. צריך לתת גם תוספות תפרים לגיזרה שמצויירת, למכפלת, לתפרי הצד, ולפעמים יש גם רוכסן. אולי כדאי לקחת חצאית ישנה ולא אהובה, להסתכל היטב כיצד היא תפורה ולנסות להתחקות. הכי הרבה היא תלך לפח. אבל נראה לי שאת חייבת שיעור, אז אם אין לך אפשרות למצוא מורה בקרבת מקום, אפילו גשי לדודה או שכנה שיסבירו לך את הבסיס כדי שתתחילי ממשהו ותוציאי גיזרה פשוטה מבגד קיים או מבורדה. זה לא שזה מאוד מסובך, אבל זה מסובך להסביר על הכתב. תצליחי!

lirola

New member
בחיפוש באינטרנט מצאתי שעדי

המנהלת כאן מעבירה קורס ברחובות באפריל. את יכולה לפנות אליה.

למעלה