מחפשת את הטופ המושלם לשורט הזה

ashly1997

New member
מחפשת את הטופ המושלם לשורט הזה

קניתי אותו לפני שנה ואני ממש מחפשת לו חולצה שתתאים, המתבקש זה חולצה חלקה באחד מהצבעים של הפרחים אבל.. אני לא אוהבת בד שנצמד על הגוף, זה לא יכול להיות חשוף מידי כי המכנס גם ככה קצרצר אז לפי ה'חוקים שלי' היא צריכה להיות עם יותר בד

ואין לי חולצה כזו לצערי הרב, ניסיתי גם שחור אבל זה מדכא את כל הפרחים ונראה לא קשור, מה דעתכן על לבן?
אני יותר מאשמח להצעות לחולצות בH&M או תמנון, שאוכל לקפוץ מחר ולקנות כי אני טסה בשלישי לפנות בוקר לחו"ל וממש הייתי רוצה לקחת את הלוק הזה איתי

אני אעלה אחר כך תמונה של נעליים שמחפשת את הבגד המושלם עבורם חחח , יש לי כל מיני פריטים שאני לא תמיד מצליחה לשלב/ למצוא באחת החנויות את השילוב שאני רוצה

לי וולף

New member
חולצה חלקה לא חייבת להיות נדבקת

ולכן אני לא מורידה אותן כאופציה מהשולחן, אבל מה לגבי חולצת ג'ינס? גם קצרה וגם ארוכה יעבדו פה, בהתאם למזג האוויר
ואת הארוכה אפשר גם ללבוש מעל גופיה/טישרט
טיסה נעימה!!

ashly1997

New member
תודה לכולן!! הסתכלתי קצת באתר של תמנון

ודווקא מצאתי כמה גופיות בייסיק מקסימות (למרות שאני ממש משתדלת להשאיר את התקציב לשופינג בטיסה
)
מישהי מצאה משהו בH&M?

מצרפת תמונה של הנעליים שאני מחפשת להן את הלוק המושלם שיילך איתן, לא מצאתי כלום, אפילו לא בפינטסרט

ואם כבר בשופינג אני עוסקת.. מצרפת גם תמונה של הקניון שיש למלון שלי ולו קיר משותף
יש יותר מושלם מזה??

את צוחקת?...

זה צבע שהולך עם כל הבהירים
מנטה.. תכלת..ורוד..שמנת ועוד ועוד ועוד
גם עם חצאית, שמלה ומכנסיים

ashly1997

New member
בזכותך, עכשיו כשאני חושבת על זה.. אולי תכלת/ מנטה באמת

אבל יש מעט מאוד כחולים ובעיקר חום - קאמל שאין לי בכלל בגדים בצבעים האלה, חוץ מגופיה חומה מנומרת וחצאית חום-שחור מנומרת.. אולי זה השילוב? :-O

חולצה משוחררת

אני הייתי ממליצה על חולצה משוחררת ונטולת הדפסים, אפשר אולי שתהיה בצריבה קלה או בטקסטורה נעימה לעין.

למעלה