מחפשת את המילים,

מחפשת את המילים,

קראתי בעיון רב את תגובת גדי ,אני מחפשת את המילים המתאימות לומר לך אבל .....צר לי על מצבו של יובל אני מבינה שהוא לא פשוט ,ומתארת לי כמה קשה לכם, אם אפרת המצב טוב יותר,וזו צריכה להיות נקודת האור שלכם, מקווה שהעתיד יביא עימו רק טוב ,אורה.

לאורה היקרה

קודם כל, טוב שהחלטת להצטרף אלינו בתור כותבת קבועה, קבלי
, לרגל הצטרפותך. גם לי צר על מצבו של יובל, ומתפללת שהמצב ישתפר. כל הכבוד על העידוד שהענקת לו, זה מרגש ומחמם את הלב, ליאת.

../images/Emo49.gifסוף סוף

לא הסתדר לי לאחר שהוספתי עצמי כקבועה לשלוחתגובה .אז
לי ולך ליאת כל הכבוד על החיזוקים התומכים והאוהבים
.אורה

אורה

אני משתדלת לחזק את כולם/ן, אין לך על מה להודות לי בקשר לזה, זוהי דרכי מתחילת דרכו של הפורום. קבלי
, ליאת.

gadi7

New member
תודה אורה

אנחנו באמת עושים מעל ומעבר עבור אפרת, עבור הסיכוי שלה להשתקם , להשתלב בחברה ולהיות (כמעט) כמו כל ילדה בגילה. עם יובל באמת המצב יותר קשה, אך הוא עדיין בן אהוב. תודה, גדי

גדי היקר

מה אומר אחרי הדברים הקשים שכתבת? כמעט ואין לי מילים, אבל בכל-זאת אני אגיד כך:זה נכון שצריך לקדם את שני הילדים, לתת להם סיכוי להשתקם, ולהיות עצמאיים עד כמה שניתן. זה ברור לגמרי שבדברים הקשורים לילדים יש לא מעט ויתורים שאתם עושים, כל אחד בנפרד, וכמובן, גם בתור בני זוג שצריכים לדאוג לילדים ולטפל בהם. זה ברור ששניהם אהובים באותה מידה, למרות ההבדלים במצבם. אני מבינה את הקושי שיש לכם עם יובל, ומקווה שתצליחו להתגבר עליהם, ולשים בצד. אני יודעת מהסיפור שלך שההישגים של יובל הם לא רבים, ואני מקווה שעם השנים, יובל יגיע להישגים, ותוכיחו לכולם שאתם חזקים למרות המגבלות הלא פשוטות שיש לו. הוא עדיין קטן, וצריך לתת לו את ההזדמנות להוכיח את עצמו, ובעיקר, להאמין בו וביכולותו להגיע להישגים, אף-על-פי שהיא מוגבלת.
ומחזקת מרחוק, ליאת.

למעלה