מחפשת את המשחק הראשון והשני

mystery duck

New member
מחפשת את המשחק הראשון והשני

אז ככה. לפני בערך שבע שנים קניתי את המשחק עולם הדיסק וככה הכרתי בפעם הראשונה את סתמרוח והתיבה.... בקיצור - התמכרתי. באיזה שלב הוא הלך לאיבוד. ומאז אני מחפשת. החברה שייצרה אותו לא קיימת יותר ואין כמעט עותקים בארץ. אם יש למישהו עותק של המשחק הראשון והשני - אני הכתובת. Desperately Looking For Rinswind mystery

DviRincewind

New member
...

אם את גרה באיזור ראשון, אני אשמח לצרוב לך את שני המשחקים

mystery duck

New member
באמת באמת?! ../images/Emo13.gif

יה... אין לך מושג כמה אני מאושרת כרגע..... אני לא ממש גרה באיזור ראשון אבל בעזרת ידידי הוותיק - רשיון הנהיגה שלי אני יכולה להגיע לראשון תוך שעה שעתיים.... אנחנו נתאם.... אני אביא דיסקים ריקים.... תודה תודה תודה... מתלהבת כרגע בטירוף - mystery

עד לפני שנה

היה ניתן להשיג את גירסת הסי די המלאה באנדדוגס באופן חוקי.. באופן מסתורי זה נעלם שמם.. את עדיין יכולה לנסות את מזלך בקאזה.. או לפנות אליי באייסקיו אוכל לשלוח לך את הזיפ - דבר שיקח קרוב לשלוש שעות עם המודם המקרטע שלי.. יש לי א הדיסק המקורי במגירה.. התחתית שלו נראית כמו פני הירח... והוא גורם לקריסת מערכת כשמכניסים אותו לכונן.. את עולם הדיסק (הקווסט) השני מעולם לא פגשתי.. אני מוכרח לראות אותו.. בינתיים אני הסתפקתי בסיימון אחד ושתיים או ביומו של הטנקטקל (הקווסט הטוב ביותר בכל הזמנים).. למרות שהסצנה של ענן גשם בעקבות הפרפר בהסתמך על תאוריית הכאוס של עולם הדיסק הראשון היא גאונית! ושוב עוד הודעה ארוכה בה אני מדבר אל עצמי ולא מוסר שום מידע אינפורמטיבי.. כזה אני.. תחיו עם זה או שתמותו.. מאגנה, מוט מלובן לנחיר השמאלי, בע"מ

golden angel

New member
יש לי את שניהם.

משחקים מעולים. מוסיקה מדהימה. שנינותו של פראצט עד הרגע האחרון... וכמובן הם קווסטים. משחקים מצויינים. שלוקחים קטעים ועלילות מכל הספרים ושמים פה קצת ושם קצת ויוצרים עלילה. - במשחק השני לדוגמא המוות פורש... אבל הוא לא נהפך לחוואי. מאד מצחיקים.

הפרפר והכאוס

הי אני מקווה שאתה לא באמת מייחס לפראצ´ט את תאוריית הכאוס, ואת הפרפר באוקינוס ההודי שברוע לב גרם להוריקן בפלורידה?

למעלה