מחפשת את השיר ברשת....

ק ר מ י

New member
מחפשת את השיר ברשת....

שלום לכם. אני מחפשת ולא מוצאת את שני השירים ששר סנדי כהן (בגרסא שלו, לא המקורית) בפרק מלפני שבועיים, ממסיבת יום הנישואין "Don't Give Up On Me" by Sandy Cohen "She's No Lady, She's My Wife" by Sandy Cohen מישהו יכול לעזור? אני חיפשתי בקאזה ולא מצאתי.

f10

New member
קאזאה = קקי

תנסי ב: 1. אתרי מעריצים 2. תוכנות שיתוף נורמלית: סבבה די.סי, ביטורנט, אימיול (אמין אבל איטי בטירוף ולא ממש מומלץ) 3. פה יש 22 אתרים עם שירים בפורמט mp3. אני בספק אם תמצאי באחד מהם את השיר הזה (כי הוא לא כל כך פופולרי), אבל תנסי. 4. google

ק ר מ י

New member
../images/Emo6.gif הצחקת אותי עם הקקי....

אני אכן אחפש איפה שהמלצת, תודה!

נצל"ש - פרדי

בגלל שהשרשור הקודם עף אתה רוצה שאני אשים כאן תמונת מסך מהשיחה שלנו שהוא אמר שהוא לא רוצה לראות אותי עם בת אחרת? אם אתה לא מאמין לי וזה היה הוא נשבעת בטיטי :X

ראיתי את התגובה הזאת

באמת שזה היה הוא והוא לא צריך להגיד שהוא לא רוצה לראות אותי עם בת כדי לקבל זיון וחוצמזה ממש לא אכפת לי אם הוא כן היה רוצה לראות אותי עם בת אם לא הייתי אוהבת בנים הייתי לסבית! חחחחח (אני יודעת כמה מטופש זה נשמע) אני פשוט מסתובבת עם מלא לסביות ואני נורא פתוחה בקטע הזה אז הוא יודע שאם הוא היה אומר שהוא כן רוצה לא היה לי אכפת, הל, התנשקתי עם חברה שלי ליד ידיד שלנו כי הבטחתי לו.

f10

New member
../images/Emo26.gif

"הל, התנשקתי עם חברה שלי ליד ידיד שלנו כי הבטחתי לו." - תעלי תמונה ואני מאמין

איימיס

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gifפששש...

היא כתבה את זה שהיא התכוונה עלייך או עליה

f10

New member
../images/Emo26.gif

אני לא לובש תחתונים ... ... סתם.. ותפסיק להתחרמן מזה
אני יודע שאני סקסי בטירוף, אבל מסתבר שלמתת האל הזאת יש חסרונות. אני מרגיש ממש כמו אובייקט. איך שאתה וכולם כל הזמן מסתכלים עליי, ממש שוק בשר
נמאס לי להיות מוחפץ
אני מרגיש מושפל ומנוצל. הגיע הזמן שתתייחס אליי כמו אל בנאדם במקום להתחרמן ממני כל הזמן

למעלה