מחפשת את מלות השיר "מר נרקיס"

anat11

New member
מחפשת את מלות השיר "מר נרקיס"

אני לא יודעת אם זה שמו המקורי של השיר, אבל בשם הזה לפחות הוא ידוע... הפזמון זה משהו כמו "מר נרקיס רווק ידוע ומבוקש בעיר מאד" (סליחה על כל הסילופים שאולי כתבתי). אני חושבת שנעמי שמר כתבה, אבל אני לא בטוחה. מי שיכול להפנות אותי למילים (או עדיף כמובן - לשלוח אותן), יבוא על הברכה. תודה מראש ! [email protected]

רוייקו

New member
תוכלי למצוא אותו בספר השירים של

נעמי שמר. שרים אותו, אם אינני טועה, הגבעתרון.. השיר נקרא ´מר נרקיס´

anat11

New member
תודה, אבל

יש לך את זה במקרה? אין לי את הספר ואני זקוקה למלים די בדחיפות. שוב, תודה מראש. ענת

רוייקו

New member
בכל סיפריה שהיא וחנות ספרים

יש לנעמי שמר כמה ספרים.. אם אינני טועה, השיר נימצא בספר אפור או כתום.. כבר לא זוכר. כמה דחוף לך השיר, עד מחר זה סובל דיחוי ? כנסי לחנות ספרים גדולה או לסיפריה ויהיה לך את השיר במקום. אני כבר לא זוכר את השיר בעלפה. פעם שרתי אותו בלהקת נוער והיום לא זוכר אפילו הפזמון. כולה בן 30 והזיכרון שלי כמו של של 80

anat11

New member
תודה, האם יש למישהו את זה נגיש?

אני מאד אודה על קבלת המלים כאן או למייל שלי. ענת

גרי רשף

New member
מר נרקיס../images/Emo22.gif

לגבי הסולן- דני גרנות מחבורת בימות, ניתן לקרוא בכתבה מלפני מספר ימים. מר נרקיס (נעמי שמר, נעמי שמר, חבורת בימות) יום שישי בצהריים דווקא בשעה טובה עם פאות-הלחיים שזרקה בהן שיבה תחת משקפי השמש המתבוננות בכן הוא תמיד יושב בפרישמן בפינה לשיפוטכן: מר נרקיס – רווק ידוע ומבוקש בעיר מאוד ותמיד לסוף שבוע יש לו הפתעות – על פניו בסך עבורנה ואמורנה מה שלומכן – הוא יושב לו בפינה שלו לשיפוטכן: - מהשלומך הבוקר, אסתי? איך שהחיים עוברים! את אצלי היום יורדת למקום מספר עשרים! זה אולי עצוב לשמוע אבל אסתי – זה קורה: יש לי נטיה לנועה במקום התשע-עשרה – מר נרקיס – רווק ידוע ומבוקש בעיר מאוד ותמיד לסוף שבוע יש לו הפתעות – על פניו בסך עבורנה ואמורנה מה שלומכן – הוא יושב לו בפינה שלו לשיפוטכן: מי זה במקום יוד-דלת? איזה מחזה איום: סוזי ירוקת-העין מתייפחת כל היום – למה שפגעה בה גבי זאת עם המחשוף בגב היא אמרה לסוזי – זוזי למקום מספר טית-וו – מר נרקיס – רווק ידוע ומבוקש בעיר מאוד ותמיד לסוף שבוע יש לו הפתעות – על פניו בסך עבורנה ואמורנה מה שלומכן – הוא יושב לו בפינה שלו לשיפוטכן: קטי במקום יוד-גימל, מונה במקום יוד-בית, לילי, ג´ודי, אביגיל הן בזין, חית וטית- כל החתיכות בשטח לפניו מתנדנדות כשהוא יושב בשמש וסופר את הנקודות מר נרקיס – רווק ידוע ומבוקש בעיר מאוד ותמיד לסוף שבוע יש לו הפתעות – על פניו בסך עבורנה ואמורנה מה שלומכן – הוא יושב לו בפינה שלו לשיפוטכן: עוד מעט חמש וחצי הוא עוד לא מצא בת-זוג יש יפהפיות כמו חול – אך הוא הרוג מן הדרוג, וכשהשבת נכנסת ויוצא כוכב אחד מר נרקיס לוקח טקסי והולך לישון לבד – מר נרקיס!

למעלה