מחפשת את מסעדת השוקולד

1ויוי

New member
מחפשת את מסעדת השוקולד

אני יודעת שהיא ממוקמת בצפון מישהו יכול לתת לי כתובת או טלפון ? או אולי שם מדוייק .ץ

niritcat

New member
זה בית קפה, "שוקולד קפה"

בראש פינה. אין כתובת מדוייקת. יש כאן קישור לפרטים נוספים. ואגב, בתור חובבת שוקולד, היינו והתאכזבנו.

liti

New member
הייתי שם לפני כחודש וחצי

וממש נהניתי. השירות היה טוב, העוגה (עוגת 3 שכבות) הייתה טעימה מאוד, אהבנו שהתפריט מציע משקאות על בסיס שוקו/קפה/אלכוהול בלבד, לא תמצאו שם משקאות מוגזים ומיצים. המבנה פשוט מקסים (מבנה צלבני עתיק עם קשתות, אווירה מאוד מיוחדת). יצאנו משם עם קופסא מלאה בשוקולדים והרגשנו כמו בתל אביב. לא פלא, כל פרלין עלה לפחות 3 שקלים (המקסימום היה 5 או 6 ש"ח, ממש כמו בטוישר- להבדיל!). מה שממש לא אהבתי שם זה שעבור קופסת הקרטון עם לוגו המקום המשמשת לאחסון השוקולד התווספו לחשבון עוד 8 ש"ח שלמים! למה???? (עוד שיטה להרוויח כסף). הפרלינים עדיין אצלי במקרר ואני מחסלת אותו לאט אבל בשיטתיות, הם טעימים אבל לא מצדיקים את המחיר, באותו מחיר טוישר לוקח אותם בגדול, מה גם שזו חוצפה לדרוש כאלה מחירים עבור שוקולד שבסופו של דבר מיוצר במקום, אבל כמו בזכרון, מדובר על אטרקציה לתיירים ובסופו של דבר, כל עוד אנשים קונים, אין סיבה להוריד את המחיר...

25אירית

New member
כסף על הקופסא?!?!? ../images/Emo12.gif

אם כבר מנסים להרוויח כסף אז למה לא לגבות על: א. שימוש בשירותים. ב. הנייר עליו מודפסת החשבונית. ג. הדיו של העט שבזבזת כשחתמת על הויזה. וכו´.... נו, מתי כבר נפתחת פינת "יש גבול לכל תעלול"?

למעלה