הייתי שם לפני כחודש וחצי
וממש נהניתי. השירות היה טוב, העוגה (עוגת 3 שכבות) הייתה טעימה מאוד, אהבנו שהתפריט מציע משקאות על בסיס שוקו/קפה/אלכוהול בלבד, לא תמצאו שם משקאות מוגזים ומיצים. המבנה פשוט מקסים (מבנה צלבני עתיק עם קשתות, אווירה מאוד מיוחדת). יצאנו משם עם קופסא מלאה בשוקולדים והרגשנו כמו בתל אביב. לא פלא, כל פרלין עלה לפחות 3 שקלים (המקסימום היה 5 או 6 ש"ח, ממש כמו בטוישר- להבדיל!). מה שממש לא אהבתי שם זה שעבור קופסת הקרטון עם לוגו המקום המשמשת לאחסון השוקולד התווספו לחשבון עוד 8 ש"ח שלמים! למה???? (עוד שיטה להרוויח כסף). הפרלינים עדיין אצלי במקרר ואני מחסלת אותו לאט אבל בשיטתיות, הם טעימים אבל לא מצדיקים את המחיר, באותו מחיר טוישר לוקח אותם בגדול, מה גם שזו חוצפה לדרוש כאלה מחירים עבור שוקולד שבסופו של דבר מיוצר במקום, אבל כמו בזכרון, מדובר על אטרקציה לתיירים ובסופו של דבר, כל עוד אנשים קונים, אין סיבה להוריד את המחיר...