מחפשת את עקבותיו של אחי סבתי-

רוניאל

New member
מחפשת את עקבותיו של אחי סבתי-

שלום לכולם, שמי רונית, נכדה לניצולת שואה. סבתי היקרה בת 83 היא בתה של השחקן הידוע בפולין דאז- שלמה הרשקוביץ אשר נרצח בידי קצין אס.אס. בגטו. (בני הרשקוביץ אולי יש איזה קירבה בינינו???)רוב משפחתה נספתה בשואה והיה לה אח אחד, צעיר ממנה בחמש שנים, בשם ישראל (שרוליק) הרשקוביץ'. לאחר המלחמה היו שמועות שראו אותו בחיים. למרות ניסיונותיה להתחקות אחר עקבותיו, לא הצליחה לא היא, ולא בנותיה , ועד עתה גם אני, למצוא אפילו קצה חוט על שעלה בגורלו.ניסיתי לחפש באתרי החיפוש העולמיים, אבל לא מצאתי אפילו את הרשימות שבהן היא עצמה אמורה להופיע, כמו גם לא מידע על אביה. . באם יש מישהו שיכול לעזור לי למצוא את הדרך לחיפוש נכון, אודה לו מעמקי נשמתי... שבוע טוב, רונית.

deebeebee

New member
www.allgenerations.org

באתר זה מתפרסמות הודעות חיפוש של ניצולי שואה וצאצאיהם. בהצלחה!

שלום רונית

האם סבתא שלך שמה זיסל או זושא (הרשקוביץ לשעבר) מהעיר לודז'. לאמא שלך קוראים רבקה. אם כן אנו קרובי משפחה. בברכה

רוניאל

New member
כן!

וואו, כיצד? אני כולי מרוגשת! ואם אנחנו קרובי משפחה אז למה אין אנו בקשר? והאם תוכל לעזור לנו למצוא את ישראל אח של סבתי? זו כל מבוקשה היום, לדעת לפחות מה עלה בגורלו... ספר לי איך אנו קרובי משפחה? אני באמת מאד מתרגשת!

נראה לי שהייתי בחתונה שלך

סבתא שלך מכירה אותי וגם אמא שלך. אני לא יודע איך התנתקו הקשרים (אולי בגלל העברות דירה) בבר המצוה של הבן הגדול שלי הם היו. (הוא בן 30) הקשר המשפחתי האבא של הסבתא היה בן דוד של סבא שלי. אבי ז"ל היה בקשר טוב עם סבתא שלך. אני כולי מתרגש. כרגע אני במצב של איסוף חומר, גם משתף פעולה עם קרובים מאמריקה לקשר קצוות לגבי "הרשקוביץ" שהם מאותו מקור. תמסרי ד"ש לסבתא שלך בברכה

רוניאל

New member
הי בני, מסתבר, שהיית אחד העדים ...

סבתא שלי ואמא שלי מעודכנות, אמא שלי ישר התחילה לשלוף זכרונות ילדות בחדרה.... מוסרות ד"ש ומתרגשות... אני כיום בת 38 (!) ואמא לארבעה מתוקים... (תרומתי הצנועה לנצחון על הנאצים)...חבל שהקשר נותק, והנה, הגיע הזמן לחדש! הרי משפחה זה הדבר הכי חשוב לא??? הלווי שנצליח גם למצוא את האח האבוד... זה בכלל יהיה מופלא...הנה אני מרימה הכפפה, בוא ונקבע מפגש משפחתי ...מה דעתך? בברכה, רונית.

שבוע של מציאות

דיברתי הרגע ג עם אחותי והיא מאוד מתרגשת תכנסי לקישור של שבוע של מציאות ותראי שמצאנו השבוע 3 משפחות צד אמי צד אישתי ועכשיו אתם. גילי בין אמא שלך לדודה שלך. לי יש 5 ילדים, 3 נשואים ו4 נכדים ויש בדרך. אנו גם חייבים להפגש ולתאם. דרך המסרים נעביר כתובות דוא"ל ונוכל גם להחליף תמונות בברכה

פשוט נפלא !

שמחה בשבילכם ! באמת אין דבר יותר חשוב ממשפחה.

למעלה