מחפשת בובות כפפה.

MaxiMom2

New member
מחפשת בובות כפפה.

שלום לכולם! יש לי שני בנים- בן ארבע ובן שנתיים. אני מחפשת רעיונות להכנת תאטרון בובות ובובות כפפה באופן שאוכל לשתף אותם בהכנה-בעיקר את הגדול, כמובן. אני טירונית לחלוטין בתחום ואשמח לשמוע על טכניקות וחומרים. הייתי רוצה מאד גם לקנות בובות כפפה. משהו שלא יהיה סינטטי וחסר הבעה כמו בובות התאטרון מפלסטיק שנמכרות בחנויות אבל גם לא יקר כמו הבובות המדהימות שראיתי באתר של "בובימה".הבובות מיועדות לשימוש ביתי וכן בשביל הכתה שלי- כיתת חינוך מיוחד.תודה!

ברוכה הבאה אלינו../images/Emo140.gif

נסי ליצור בובה לפי הכתוב בקישור וננסה לעזור לך בכל בעיה. קישור ל:צעדים ראשונים ללימוד תאטרון בובות והפעלה [בשפה האנגלית] בליבי שמורה פינה חמה לחינוך מיוחד .
יום נעים אני טסה לעבודה
דבוש

shir300

New member
אשמח לעזור

יש לי רקע רחב גם בתחום תיאטרון הבובות וגם בחינוך מיוחד. את יכולה לפנות אלי לתיבת המסרים האישית ואם את רוצה לכתוב מס' טל. כדי שנוכל לדבר. ביי שיר

אנו נשמח אם תשתפי אותנו גם בידע הרחב שלך../images/Emo13.gif

אם כולם ידברו דרך המסרים אז לא צריך פורום. חשבתם על זה?

MaxiMom2

New member
תודה על התגובות והמסרים. רק היום חזרתי

הביתה ומצאתי זמן לקרוא אותם.תודה! באתר של בובימה יש גם בובות שנקראות "בובות אצבע" והן הרבה יותר זולות. אני מבינה שאי אפשר להזיז את הרגליים שלהן וכו' אבל האם לשימוש ביתי הן מומלצות?

תראי, אם את בוחרת בבובת אצבע

אל תתפלאי אם היא תיהיה יותר קטנה. כלומר זה תלוי במה את בוחרת ומה את רוצה. בובת אצבע היא בובה קטנה שאין בדיוק מה להזיז בה. את מכניסה אצבע וזהו לכן היא מיועדת לילדים קטנים שלא מבינים עדיין. יש לי בובות אצבע מבובימה, הן אכותיות, רכות ונעימות ובקלות אפשר להכניס אליהם אצבע, אבל לא משמשות אותי לעשיית תאטרון בובות לילדים יותר גדולים (3 ומעלה). לכן תעשי חושבין עם עצמך ותחשבי איזה בובה אני צריכה? האם אני חייבת את הבובות של בובימה? יש הרבה בובנאים שנמצאים ברשת ולאו דווקא בפורום הזה. תחפשי, בהצלחה
רועי

למעלה