מחפשת בחור/בחורה להשלים לשלישיה

yaeli_ya

New member
מחפשת בחור/בחורה להשלים לשלישיה

נשואה 27, 170, שיער חום ארוך, רזה+, עיניים חומות ורגליים ארוכות מחפשת בחור 24-28 או בחורה 17-24 רזים ונאים שיצטרפו אלי ואל בעלי לשלישיה. אז אם את.אתה עונים לדרישות, מבינים עניין ורוצים לכייף שילחו e-mail בצירוף תיאור, פרטים, טלפון (באיזה שעות להתקשר) ותמונה. הערה: במקרה של בחור לא יהיה כל מגע בינו לבין בעלי!!!. למתאימים מובטח כייף בלתי רגיל.

tom123

New member
תגובה ליעלי

היי לך אני בחור בן 22 יפיוף 176 שרירי שזוף עוד מהקיץ שיער שחור קצר מבט וזין חודרים תתקשרי אליי בכל שעה 053 641772

ערן 31

New member
יעלי . נשברתי

קראתי את כל ההודעות האחרונות שלך ולא הצלחתי להשאיר את עצמי מהצד. ניסיתי כבר מספר דברים והייתי גם בסקס עם בחורה אחת ועוד גבר אבל היא זו שהצטרפה אלינו, זאת אומרת שפגשנו אותה והצלחנו לשכנע אותה לעשות את זה איתנו. כמובן שאני והוא לא נגענו אחד בשני עד כמה שאפשר להימנע מזה. הייתי גם עם אישתי ועוד בחורות אבל אף פעם לא הייתי הגלגל השלישי שמצטרף לזוג. אני נראה טוב ונראה לי שתתרשמי ממראה יותר מאשר בכתיבה, יש לי אהבה לסקס ורוב הנשים בחיי יאשרו את זה מיד ויזכרו את זה הרבה זמן. למרות שאני כותב אלייך גם לי ישנם מספר מגבלות. א. את צריכה להיות בחורה סקסית ומינית ב. להצליח להשתחרר ולהתנהג בנוחיות ליד בעלך ג. אני חייב להיות שווה בניכם ד. גם בעלך צריך להיות חופשי ולהצטרף אלי על מנת שנוכל להגשים לך פנטזיה שלא נרגעים ממנה מהר(כמובן שהוא צריך להיות אסטטי ובראש טוב) אין לי דרך לתאר אותי ממש בפרטים אבל אם אין בררה 185 רזה לא מידי חלק בלי שיערות מיותרות שפתיים יפות עיניים סקסיות ומבט נעים זיין בינוני מותאם להפליא לאבר הנשי לשון חזקה ולחה ראש טוב מאיזור חיפה טלפון זה קצת מסובך כרגע, תראי אם עד עכשיו אני מתאים לך ותחזירי לי תשובה . נראה איך נתקדם הלאה דרך אגב אני בן 29

למעלה