מחפשת בחור המאמין באהבה ללא תנאי

מחפשת בחור המאמין באהבה ללא תנאי../images/Emo20.gif

ומאמין שאהבה לא חייבת להתחיל ב"בום", אלא יכולה גם להתחיל בהדרגה ובשלבים. היא יכולה להתחיל גם מידידות קצרה ולהמשיך הלאה. אני בחורה בת 27 וחצי, אקדמאית, רגישה, נראית טוב, מתעניינת ברוחניות, במיסטיקה ואומנויות (כולל מוסיקה, קולנוע, תיאטרון..) אני מחפשת בחור רגיש, איכפתי, אינטיליגנט (רצוי אקדמאי), שדבר ראשון בעל מודעות פנימית, יודע לחוש אהבה לא רק בזוגיות ולא רק "כשהבחורה שלו". רחב אופקים, יודע לתת ללא תנאי, להקשיב, להבין ולתת כתף כשצריך.
.

תודה על התגובות ../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif...

ראשית, אני מתנצלת בפני כל אלה ששלחו לי הודעות במסרים האישיים. הייתה לי תקלה במחשב וגם לאחריה לא הצלחתי להתחבר לאתר של תפוז, בגלל בעיות עם השרת. בכל אופן, לפי הההודעות שקראתי עכשיו, הבנתי שרצוי שאוסיף מספר דברים. הפנטזיה שלי בהתחלה, הייתה שיימשכו אליי לא לפי המראה, אלא לפי ההודעה, או תכונות האופי וכו´, אבל אני רואה שאין מנוס.. המראה הוא חלק מאיתנו, ואני גם מאמינה בקריאה בתווי פנים, ושתווי פנים משקפים אופי מסויים, לא מבחינת שיפה - הוא טוב ולא יפה לא טוב (מה גם שזו ראיה וטעם אישי), אלא מבחינת מראה פנים אובייקטיבי. פנים משדרות אנרגיה מסויימת (כמו גם שפת גוף), שיוצרת את הכימיה וממנה מתפתח הרגש וכו´.. אז ככה. אני 1.73, רזה, בהירה, והאמת.. לא אוהבת להגיד, אבל נראית יותר מטוב. לא רציתי בהתחלה לכתוב את זה כי לא רציתי שבחורים שיחליטו לכתוב לי, יעשו זאת, בגלל תיאור חיצוני שלי. אני גם לא אוהבת את ההערכות האלה של "נראה פגז", "נראית טוב מאוד", מה גם שהיופי הוא תמיד בעיני המתבונן. אז אומר ככה, לפי דעת הרוב, אני נראית יותר מטוב (ולפי חלק גם יותר מטוב מאוד). אבל מי שרוצה לכתוב לי בעיקר בגלל התיאור, שיחסוך, אני אקלוט את זה די בהתחלה. אני מחפשת מישהו עם עומק, רגש, רוחב אופקים ורוחב לב . ועוד דבר חשוב, רצוי לי מאוד שיצורף תאריך לידה.

j7

New member
תגובה....

לבגיד זה שדאני כזה זאת קצת יומרה.. אבל מה שכן אגיד.. זה שכל פעם שהתיחסתי ככה לבחורה..סופו של דבר היה שהיא התיחסה אלי כמובן מאליו. ואז זה נגמר. אני לא מתכוון להשתנות, אני לא מתכוון לגדול ולהיות הגבר שהעולם שינה אותו ולא יכול לאהוב ולתת כמו בעבר רק בגלל כמה נקבות שלא ידעו לקבל משהו ולשמור עליו... אני עדיין מחפש את האחת שתדע לתת לי בחזרה ולא לד=קבל אותי כמובן מאליו. j7

geru2

New member
מאמין גם מאמין בה

אם אפשר לקבל עוד פרטים עלייך??? את נשמעת בחורה מאד מאד מעניינת. תשלחי לי מייל: [email protected]

למעלה