מחפשת בטרוף

shoshi5

New member
מחפשת בטרוף

שלום רב בשלב זה אמר רק שם בדוי. רוזי. אני מחפשת גבר בן 24 שנולד בשנת 80 בבית חולים בצפת. בשנה זו נלקח ממני הילד בטענה שאני לא מסוגלת לטפל בילדים{ע"י אביו} בשנת 83 שוב נלקח ממני ילד ,אולם לפני שנה קיבלתי אותו כמתנה ליום האם. והיום אני ממתינה לפחות להכיר את הילד שנלקח ממני בשנת 80 . שמו בלידתו היה שחר.ויש לו 3אחים ואחות. אח בן 25 . אח בן 21 . אח בן 20 . ואחות בת 15 ביולוגים {מאותו אב ואם}.אני עדיין ממתינה שהוא יפתח את תיק האימוצים ואוכל לראותו סוף סוף. מה שאומר עכשיו זה כשהוא יפתח את תיק האימוץ יהיה לו הרבה מה לקרא כיוון שבמשך השנים כתבתי לו המון המון מכתבים וגם תמונות. אז אם אתה יודע מי אתה או מישהוא יודע על מי מדובר בבקשה בבקשה לכתוב לי תודה

אוי...

יש לי חברה מאומצת. פעם כשהיינו בשנות העשרים לחיינו, ליוויתי אותה בתהליך הנפשי של פתיחת התיק. היה לה קשה. היא סיפרה לי ארוכות על החששות, הפחדים, על לילות ללא שינה. אחרי שפתחה את התיק היא סיפרה לי על החששות, הפחדים, על לילות ללא שינה. תהליך כזה יכול לקחת הרבה זמן אצל ילד ואין לדעת מה יחליט בסופו. אני כל-כך שמחה בשבילך שבן אחד כבר הגיע אליך כמתנת יום האם ומקווה שבנך השני יבוא גם הוא. כשבנך יחליט לפנות אליך, אין לי ספק שהוא יעשה זאת. נגיד שמישהו בפורום יידע עליו - מה לדעתך ירגיש הבן אם תחשפי אותו או תיגשי אליו ביוזמתך? מתפללת שיהיה לך טוב.

למעלה