מחפשת בית דחוווווווווף!!!

D A R I A

New member
מחפשת בית דחוווווווווף!!!../images/Emo101.gif

יש חתולה ליד ביתיי והעובי שלה הוא 2 ס"מ!!! בשביל להיתחמם היא ישנה מתחת לדוד אדום שמרעיל אותה ועושה לה את הפרווה שלה אדומה!!! אני ואימי מאכילות אותה כל יום ארוחה טובה אבל אנחנו לא יכולות להשגיח עליה כל הזמן שהיא לא תישן מתחת לדוד!!! בבקשה תפיצו מודעה זו!!! למעוניינים בחתולה נא לפנות לאמא שלי,סימונה:03-5409515

enbalush

New member
הכי קל להציע...

אם את חושבת על האפשרות הזו, אז למה את לא מציעה את הבית החם שלך???

sagi.exe

New member
אני אסביר לך למה אני לא מציעה...

קודם כל יש לי בבית כבר חתול עזוב. ו....גם כלב. ו....גם דגים שמישהו לא רצה יותר. ו....אין לי דירה עד כדי כך גדולה כדי לאכלס בתוכה את כל החיות העזובות בארץ. ו...אני מטפלת ב 6 גורים עזובים שמתרוצצים אצלי ברחוב (אוכל, מחסה, ריסוס ואפילו חיסונים). והכי חשוב... הסיבה שאני לא מציעה את הבית החם שלי היא... שאני בכלל בן . וקוראים לי שגיא. ונחמד גם לי להתקל בך ובלשון החדה שלך. יום טוב.

sagi.exe

New member
חוץ מזה...

לא אכפת לי בכלל ש..את תקחי אותי לבית החם שלך . יש מצב ?

enbalush

New member
אני מאוד מעריכה את הגישה שלך כלפי

חיות עזובות, אבל זה מדכא כשאין לך אפשרות לעזור לחיה ומישהו בא ואומר מה שכתבת, זה לא עצה מועילה. דרך אגב, אסור לרסס גורים זה מסוכן בשבילם, עדיף טלק (אבקה לבנה), נעים מאוד שגיא, ענבל.

sagi.exe

New member
לא היה לי כוח...

לכתוב שאני שם טיפות נגד פרעושים לפי משקל הגורים אז כתבתי לרסס. אבל אני לא עד כדי כך בור. לגבי המדכא...נכון, אבל לא צריך לתקוף. בכל מקרה אחלה יום. נשתמע

למעלה