מחפשת בית חם לחתולה מהממת

תמרולה4

New member
מחפשת בית חם לחתולה מהממת

היי לכולם,
אני לא יודעת אם אתם מקבלים מאוד הודעות כאלה בשבוע או רק עשרות... אבל החתולה הזאת באמת מיוחדת! (;
אני עוזבת את דירתי ברמת גן ועוברת לחו"ל, עשיתי את כל הבירורים האפשריים בנוגע לאפשרות לקחת איתי את החתולה שלי, מיץ, אבל נראה שזה פשוט לא יהיה אפשרי.

מיץ בת 3, בריאה, אנרגטית וחברותית מאוד.
אם מישהו כאן מעוניין בחתולה חדשה או מכיר מישהו שמעוניין, אשמח לשמוע מכם!

תודה מראש!!

dimitrygo

Active member
מנהל
הסיכוי היחיד של החתולה הזאת הוא שתקחי אותה איתך

Yukita

Active member
מנהל
ולא רק זה -

לא חלקת איתנו מידע שמאפשר באמת לדעת אם יש דרך שבה ניתן לעזור לכן להשאר יחד. לא כתבת לאן את נוסעת. אולי לא באמת בדקת את כל האופציות האפשריות, או שישנן אופציות שמה שאת חושבת עליהן אולי אינו מדויק?
&nbsp
חילקי איתנו מידע כדי שבאמת נוכל לייעץ. כפי שעמיתי לניהול הפורום כתב לך, הסיכוי הטוב ביותר של מיץ הוא להשאר איתך - אף אחד לא ידאג לחתולה בוגרת שלמרות שהיא ודאי מקסימה ומיוחדת, היא לא נראית שונה מכל חתול אחר בארץ. למרבה הצער, אין רשימת בתים מאמצים הממתינים לאמץ חתול.

תמרולה4

New member
הנה עוד פרטים

אני עוברת לגור בניו ג'רזי בארה"ב, כרגע עדיין אין לי שם דירה או עבודה. אני אגור באופן זמני בדירה של דוד של בן זוגי, ומשם אחפש דירה ועבודה. החתולה (ואולי שני חתולים - תלוי אם נמצא סידור לחתול השני) לא יכולה להישאר בדירה של הדוד, ולכן התכוונו להשאיר אותה בפנסיון עד שנתבסס, בתקווה שזה לא יקח הרבה זמן, או להשאיר אותה אצל מישהו בארץ ולחזור לקחת אותה.
הבעיה בתוכנית הזו היא המחירים של העלאת החתולה לטיסה+הפנסיון, שאנחנו לא יכולים לעמוד בהם

Yukita

Active member
מנהל
אם כך הבעיה היא לא היעד

אלא פשוט הכסף.
&nbsp
לא שזה תמיד קל לפתור ענייני כסף, אבל אם זו הבעיה היחידה והמרכזית, כדאי שתבדקו מחירי פנסיונים בניו-ג'רזי ולאו-דווקא בישראל, ותבדקו גם שכירויות של דירות, לאו-דווקא באזורים הכי מבוקשים, כדי לראות אם אפשר להגיע לאיזו פשרה מתאימה. אם תמצאו דירה מתאימה, לא תצטרכו פנסיון. בדרך כלל קל יותר למצוא דירה עם חתול מאשר עם כלב, למשל.
&nbsp
באשר למחיר הטיסה - זו הוצאה חד פעמית, לא הוצאה מתמשכת. יתכן שאם תחשבו אחרת על סדרי עדיפויות מסויימים תצליחו למצוא פתרון לזה. אישית, נראה לי שאתם טסים ליעד קל יחסית מבחינת העברת בע"ח. אני בזמנו עברתי לבריטניה עם חתולה, וזה היה בתקופה שבה לא היו פשרות והייתי חייבת לשים אותה בהסגר לחצי שנה על פי דרישות החוק הבריטי. ההסגר היה פנסיון בתשלום, ושילמתי עבורו, שילמתי עבור נסיעות אליו כל שבוע כדי להיות עם החתולה שלי, ומצאתי באינטרנט עוד לפני ההגעה לבריטניה דירה לגור בה עם היתר להכניס חתול. כל נושא השכירות דרך האינטרנט מאוד גדל והתפתח מאז הזמן בו אני הייתי תלויה בזה, לדעתי כדאי שתשקיעו קצת מאמץ בכיוון הזה. אני הידקתי חגורה, עשיתי ויתורים ועברתי את התקופה הלחוצה ואני שמחה בכך, אבל כמובן זו היתה הבחירה שלי, ואתם תצטרכו לשבת עם השיקולים שלכם.
&nbsp
אציין שוב שברור לי שענייני כסף הם מסובכים. פשוט לא נראה לי שיש אלטרנטיבות טובות עבור החתולים שלכם. הסיכוי היחיד האחר הוא למצוא מאמצים ממש טובים אבל קשה מאוד למצוא כאלו עבור חתולים בוגרים, והחתולים לא ישמחו. עמותה במצב הקיים בישראל היא רק דרגה אחת לפני השלכה לבד לרחוב, אין לעמותות שום משאבים ולרובן גם אין מקום לקלוט ממילא.

למעלה