מחפשת בית קפה נחמד...

מחפשת בית קפה נחמד...

שלום לכולן! שוב אתנצל שאני לא כותבת, עסוקה נורא, אבל בהחלט מציצה! ואולי אתן יכולות לעזור, לפשושית יש יומולדת בשבת, המשפחה תבוא, נכין עוגה (אני עוד בהתלבטויות קישוט וקוראת 3 פעמים כל הודעה בנושא..) בקיצור, יהיה קצת באלאגן. ולכן, החלטתי בשישי ללכת עם כמה חברות (2 עם תינוקות והשאר לא) לאיזה בית קפה ככה שלא אצטרך לטרוח ולנקות וכו´, לחגוג לאמא את יומולדת מספר 1 של ברבר. חשבתי על מנטה ריי, כי זה לא ברחוב, לא עמוס מדי, יש שם ריצפת פרקט ואפשר לשחרר את הגוזלים על הרצפה בלי חשש. גם הנוף שווה - ים, בקיצור, נשמע מצויין רק שמשום מה לא ממש בא לי. סיפרו לי שהיה בעכבר העיר משהו על בית קפה או מסעדה שממש מתאימה לתינוקות (מקום לעגלות, אפשרויות זחילה וכו´) באיזור הלב, כנראה (תל אביב כוונתי) אבל אף אחד לא זוכר בדיוק ... למישהי יש המלצה? תודה! ליאת

Yarik N

New member
לא בלב

אבל במושב רשפון יש בית קפה שנקרא "קפה גן ?5 " (חמישים ומשהו..אני לא בטוח) האוכל מאוד לא מגוון וגם לא ממש טעים אבל זה גן נחמד מאוד ונעים עם שולחנות מתחת לעצים , גן משחקים גדול לילדים (שטח מגודר) ופינת חי....

במנטה ריי גם אין אזור ללא עישון

(לפחות כך היה בפעם האחרונה שהייתי שם) אז חוץ מזה שזה לא חוקי, אני לא הולכת למקום כזה עם יואב (ובד"כ גם לא בלעדיו, למרות שהאוכל שם נהדר)

לאה_מ

New member
אם יש מזג אוויר מוצלח ../images/Emo42.gif

יש את כחול בחוף תל ברוך, שאפשר לשבת על משטח העץ שיש להם על החוף ולתת לקטנטנים לזחול או לחילופין (מומלץ רק לאמהות שמסוגלות לסבול שהתינוק שלהן אוכל חול) לתת להם לשחק בחול ליד. כיף לכולם, וכדאי להביא צעצועים לים. יש גם את סוף ביפו, שיש להם דשא מאד נחמד וכיפי. למזג אוויר סגרירי יותר, ולהורים שאוהבים קפה טוב, אבל מוכנים בשעת הדחק לשתות אותו בעמידה, אפשר ללכת לאילנ´ס בעתידים - המקום נמצא בלובי של בנין הי-טק, כך שיש שם רחבה גדולה שאפשר לשחרר בה את הילדים. מצד שני, אם את חוששת להם, תצטרכי לשתות את הקפה שלך בעמידה.

למעלה