מחפשת בלוגים ישראלים באנגלית

anat30g

New member
מחפשת בלוגים ישראלים באנגלית

שעוסקים בחיים בישראל לאור המצב הביטחוני... אשמח לקישורים פה בפורום או באימייל: [email protected] תודה מראש ענת

היי ענת, איזה נחמד לראות אותך כאן!!

ומי שעוד לא מכיר את האתר של ענת, אז כדאי לו לרוץ לבדוק. שווה!! חמדה

איה@

New member
אהלן ענת ../images/Emo140.gif

שמחה לראות אותך כאן. הנה אתר באנגלית שעוסק בהסברה מהצד הישראלי. The news, Uncensored. את האתר הקים אוהד - מהבלוג - וובלוג עברי נושך. ברוכה הבאה.
איה.

anat30g

New member
תודה לכולם.

הסבר : יש לי רשימת תפוצה שאני שולחת אליהם אתרים מישראל שנוגעים במצב. מדובר באנשים שרובם נוצרים מאמינים, חלקם המועט יהודים, רובם מארה"ב וקנדה... שתומכים בישראל ומתעניינים לדעת מה קורה פה. חשבתי שדרך הלבוגים הם יוכלו להציץ לחיים בישראל - לכן היה חשוב שהבלוגים יהיו באנגלית. תודה על העזרה - ענת

anat30g

New member
יופי של אתרים - תודה

ועכשיו שאלה - אולי היא תשמע לכם טיפשית - אבל למה קוראים ליומנים ברשת - בלוגים?? זה קיצור של מה?

איה@

New member
ענת

מקור השם באנגלית הוא מ-WEB LOG - דפי רשת. בתרגום לעברית המילה עברה גילגול סלנג ל-בלוג. אני שמחה שהאתרים מתאימים לך. ו.......מתי את פותחת בלוג משל עצמך.
איה.

anat30g

New member
האמת

שחשבתי... אני כותבת מכתבים על מה שקורה פה בארץ לרשימה שלי - אני יודעת שהמכתבים שלי מועברים הלאה ב-forward - כי אני מקבלת תגובות מאנשים שאני לא מכירה (אגב ככה הרשימה נוצרה - אנשים שאני לא מכירה כתבו וביקשו לדעת מה קורה פה). חשבתי שבמקום שאני אשלח - אני אכניס יש לבלוג... אבל העצלות... מחלה קשה. ענת

anat30g

New member
תודה

את המכתב הזה כבר שלחתי. ואגב, קיבלתי תגובות שמי שכתב המכתב המקורי זה בכלל הרב כהנא בשנת 1969...

הרבה "כתרים" נקשרו ../images/Emo47.gif

לראשו של הרב כהנא, ומה לעשות שהוא - ממקומו הנוכחי - כבר לא יכול לאשר או להכחיש...
מן הסתם, אם הוא כתב את זה ב - 1969, אז הוא בטח ניחן בכוחות נבואה כדי לדעת ש - 1973 תהיה מלחמת יום כיפור שמוזכרת שם.. בכל מקרה, הדברים שרירים ותקפים, וגם אם זהותו של הכותב היא עלומה - זה לא מעלה או מוריד כהוא זה מנכונותם. יישר כוחך, ענת, בעבודה שאת עושה! כל הכבוד. חמדה

anat30g

New member
לחמדה

הנה המכתב המקורי של כהנא - http://www.kahane.org/meir/world.htm לפי האתר הוא נכתב ב-19 בינואר 1968... ומי שקורא אותו רואה שזה באמת הבסיס למכתב של בן עטר. דעתי האישית - שאותו בן עטר אתה אדפטציה למכתב של כהנא והתאים אותו לימינו אנו - כי יש קטעים במכתב שעליו חתום בן עטר שלא מופיע במכתב המקורי (של כהנא) - אבל הדימיון גדול מכדי להיות מקרי.

0רחלי

New member
לא מדויק...

לא בדיוק גלגול סלנג, אלא פשוט תרגום מ blog ל-בלוג. התרגום של LOG הוא בעצם "יומן" (כך למשל אנחנו מתרגמים במספר מערכות שאני קשורה אליהן בעבודה...). אני אוהבת להתייחס אל זה כ"תיעוד" של הרשת, כמו יומן מסע ברשת המתעד מקומות ברשת בהם מבקרים. ענת, כיף לראות אותך כאן :) אם תפתחי בלוג משלך זה יהיה אחלה! :)

איה@

New member
גילגול הסלנג נובע משיבוש סלנגי

של המילים WEB LOG - שהפך בגילגול סלנג ל- blog התרגום לעברית הוא מדוייק blog = בלוג.
איה.

0רחלי

New member
חשבתי שהתכוונת..

שהמילה עברה גלגול סלנג בעברית מוובלוג לבלוג. לא קריטי.

למעלה