מחפשת בנרות כבר הרבה זמן...

alonaski

New member
מחפשת בנרות כבר הרבה זמן... ../images/Emo10.gif

סלון חמוד, צעיר, שובבני... ולא מוצאת! בכל חנויות הרהיטים מחזיקים רק דגמי סלונים רציניים, "כבדים"
זקנים, אלגנטים... ואני מחפשת משהו זרוק, חמוד, צעיר, צבעוני... מי מכיר??? איפה אני יכולה למצוא משהו כזה בעיצוב מודרני, צעיר, אונגרדי, מקורי...???!!!! עזרו לי!!! אני על סף יאוש!!!...

260202

New member
את יכולה לנסות בת"א בדרך לתחנה

מרכזית הישנה יש שורה רק של ספות או שתנסי בטו טו דיזיין אני לא בטוחה שזה השם המדויק אבל חנות בסגנון הזה יש דברים מעוצבים ויפים אולי תמצאי את מהשאתצריכ

P u r p l e

New member
ריהוט מדליק

שני מקומות מדליקים שהייתי בהם לאחרונה בחיפושיי: 1. לוז - כפר ויתקין 2. יוניק - מול מושב בצרה 09-7480692 בשני המקומות היו דברים נחמדים בסגנון "שאנטי מרוקאי", ונאמר לי שיעשו כל עיצוב והתאמה שימצא לי חן. שווה מאוד בעיניי בהצלחה ואם את מוצאת משו מעניין תגידי לנו

alonaski

New member
המממ... מול בצרה דווקא הייתי כמה

פעמים אבל לא מצאתי מה שחיפשתי...
שאנטי מרוקאי - זה הסגנון שרציתי מלכתחילה! מאוד התלהבתי!! אבל הבעיה שהסגנון הזה נכנס עכשיו בשעטה לאופנה...
מה שעושה לו: 1. הקפצת מחיר שלא מתאימה לי... 2. מאבד מחינו בעייני...
ברגע שמשהו הופך להיות המוני, אופנתי ופופולארי... אני מפסיקה להתלהב ממנו. תודה בכל אופן.

טשטשית

New member
ראינו בדיזיין 22 דברים מגניבים

אומנם בתוך ים של סלונים כבדים / זקנים /מהודרים אך לפתע צצה לה ספה נמוכה כתומה צעירה ומשעשעת אנחנו התאהבנו מה גם שמצאנו כורסאות מתאימות אז בכלל לדעץתי שווה לראות

P u r p l e

New member
אפנתי המוני

חבל...הפסד שלך
בכל בית זה יראה אחרת עם הטאצ' של בעל הבית. תנסי אולי במילגה... זה שאנטי מודרני וצבעוני יותר ואפשר לבנות לבד! משטח עץ נמוך ועליו לזרוק מזרון והמון כריות רכות וצבעוניות.

alonaski

New member
../images/Emo45.gif צודק! הייתי במילגה וראיתי שם

את הסלון מרוקאי שלהם ובאמת אהבתי
אבל עדיין... הם מוכרים את זה שם במחיר גבוה מדי ומוגזם לדעתי! הזמנו פינת ישיבה לסלון בצורת "ר" ממעצבת פופים בבית-עובד. הפינת ישיבה היא פוף בצורת "ר" מאוד יפה!
הבחורה גם עובדת על עיצובי סלון מעץ בסגנון המרוקאי הזה, נשאל אותה על עלויות ונראה אם יוצא לנו במחיר הגיוני... הייתי מאוד רוצה לבנות לבד... אבל חוץ מלדפוק עם פטיש על מסמר... אין לי שום הבנה בנגרות...

למעלה