מחפשת בנרות רופא/פתרון לבעיות עור אצל מבוגרים

TapJoy28

New member
מחפשת בנרות רופא/פתרון לבעיות עור אצל מבוגרים

היי,

אני בת 28 ומגיל ההתבגרות סובלת מפצעונים. על פניו העור לא במצב נוראי, עם זאת יש לי המון "שחורים" (בעיקר על האף והסנטר אבל לא רק), המצח תמיד מחוספס, מתחת לשפה התחתונה יש לי המון נקודות קטנטנות לבנות שאם לוחצים עליהן יוצאת ממש מעט מוגלה (מתנצלת על התיאור הגרפי). על הסנטר מלא שחורים.
אני חושבת שאין תכשיר קוסמטי/סבונים רפואיים/תרופות סבתא שלא ניסיתי, כולל מותגים שלא נמכרים בארץ.
ניסיתי טיפולי פנים בכמה מכוני קוסמטיקה, אך יום אחרי כן, כבר צצו "שחורים חדשים" וראשים לבנים מתחת לסנטר + קילוף של כל העור שנגעו בו.
בנוסף, העור שלי באופן כללי מאד רגיש. למשל, אם אני מרכיבה משקפי שמש, אחרי חמש דקות יישאר סימן על העור. אם לא התאפקתי ו"הוצאתי שחורים", ישר העור מתקלף מה שיוצר מראה לא אטרקטיבי. אם אני מגרדת טיפה את העור, ישר הוא הופך אדום וכו'. גם צידי האף אדומים.

אני צריכה לפדר את האף כל שעה כי הוא מבריק ושומני בצורה בולטת.

בעבר טופלתי במינוציקלין ללא הצלחה. רופא שראיתי דרך הקופה לפני כשנתיים אמר שהעור לא במצב לרואקוטן והמליץ על סבון כלשהו שניסיתי וקצת עזר אבל לא יותר.

אני כבר מיואשת ומרגישה שאמנם אין לי "פני פיצה" אבל לא מרגישה נוח שיסתכלו מקרוב על עור הפנים שלי (במיוחד בשמש) או שייגעו בו כי הוא לא נעים והדבר משפיע על חיי היומיום שלי.

אשמח להמלצה על רופא מומחה בבעיות עור אצל מבוגרים/עצות.

מתנצלת על המגילה, הייתי צריכה לפרוק.

כל עזרה ודיעה יתקבלו בברכה

תודה

בעית עור

לגוי שלום
לבעיות אלו יש פתרונות טובים.
פני לרופא עור
על מנת לבצע - בירור, אבחון וטיפול. בהתאם.
בברכה.

TapJoy28

New member
אשמח להמלצות על רופא עור מומחה בנושא שעובד עם

קופ"ח כללית באזור השרון/תל אביב

תודה רבה

למעלה