מחפשת בקתת עץ רומנטית .... להעביר בה סוף שבוע רומנטי. מישהו מכיר משהו?
O omha New member 28/7/02 #1 מחפשת בקתת עץ רומנטית ....../images/Emo99.gif להעביר בה סוף שבוע רומנטי. מישהו מכיר משהו?
ר רויטל ולירון New member 28/7/02 #2 כפר יובל בצפון , אני לא זוכרת את שם המשפחה אצלהם היינו , אבל יש ללהם שם כמה בקתות מהממות , עם נוף של חבל על הזמן.
כפר יובל בצפון , אני לא זוכרת את שם המשפחה אצלהם היינו , אבל יש ללהם שם כמה בקתות מהממות , עם נוף של חבל על הזמן.
D danaziv New member 28/7/02 #3 אנחנו נוסעים... ביום חמישי למושב אמירים לסופשבוע ולנים בצימר של משפחת קשטן. אני יספר חויות כשנחזור (הבנתי שבאמירים יש הרבה בקתות עץ רומנטיות כאלה עם ג´קוזי)
אנחנו נוסעים... ביום חמישי למושב אמירים לסופשבוע ולנים בצימר של משפחת קשטן. אני יספר חויות כשנחזור (הבנתי שבאמירים יש הרבה בקתות עץ רומנטיות כאלה עם ג´קוזי)