מחפשת ברוקר חדש

napipi

New member
מחפשת ברוקר חדש

אהלן, אני מחפשת ברוקר אמין לצורך פיצול החשבון הנוכחי שלי. אני מחפשת ברוקר שמשתמש בMT4, ספרדים נמוכים וקבועים (תנאי הכרחי!!!), ושירות לקוחות יעיל ואמין, שזה כולל גם משיכת כספים יעילה וללא שאלות ועיכובים. מישהו יכול להמליץ?? תודה

rafipips

New member
אלפרי נראה לי חברה טובה ואמינה ויש להם גם

אפשרות לספרדים קבועים . אם הם הכי זולים בספרדים משתנים , אז אולי גם בקבועים . בנוסף שמעתי שאלפרי קפריסין נותנת בונוס של 500 $ עד סוף החודש שזה היום . שמעתי שהבונוס גם על הפקדה נמוכה , כדאי לבדוק . ותעדכני פה מה עשית , שנדע מה קורה בחוץ . הם גם פותחים או שפתחו כבר נציגות בישראל . http://www.alpari.co.il/en/company-profile.html

ספרדים נמוכים וקבועים?

לגבי ספרדים נמוכים וקבועים זה אומר שהחברה שאת עובדת מולה אינה מתכסה ואני לא ממליץ על כך בכלל. ברגע שחברה נותנת מרווחים קבועים זה אומר שהיא לא סוחרת בשוק כי כפי שידוע לך אין דבר כזה מרווחים קבועים... בכל מקרה אם תרצי להתייעץ אני כאן, רפי מקולמקס

rafipips

New member
רפי יש שיטות מסחר שצריכות ספרד קבוע

וחוץ מזה , אם מרוויחים אז מה זה משנה ?

אין דבר כזה שוק עם מרווח קבוע

יכול להיות שיש שיטות מסחר כאלו אבל זה לא קשור לעובדה שאין דבר כזה שוק עם מרווח קבוע... אם מרוויחים ועובדים מול חברה שבוטחים בה והכל תקין אז זה שיקולו של הסוחר כמו כל דבר, רק חשוב לדעת שזו מניפולציה על השוק ולא מסחר טהור ואמיתי אלא יותר עיוות ומשחק עם כסף חי. רפי מקולמקס

rafipips

New member
אנחנו פשוט מדברים שפה שונה

אף אחד לא אמר שאתה צודק או טועה . אבל כששואלים בעברית עונים בעברית . ישנם שיטות מסחר שצריכות ספרד קבוע נקודה . וזה עושה כסף , וזה מה שחשוב . ולא משנה אם הברוקר עושה שוק או לא . ומי שמרוויח בשוק הזה מרוויח אצל כל ברוקר . ומי שמפסיד יפסיד גם אם תתן לו בלי ספרד בכלל . האנשים שמחפשים ספרד קבוע , יודעים טוב מאד למה הם מחפשים אותו . אני אישית מחפש ספרד הכי נמוך שיש . כל אחד והדרך שלו לעשות כסף ! יום טוב

napipi

New member
ספרדים קבועים לא מרמזים על אי התכסות

ויש דבר כזה מרווחים קבועים זה פשוט אומר שהחברה נפצה עצמה על מרווחים גבוהים בזמנים של נזילות נמוכה ע"י מתן ספרדים ממוצעים גם בזמנים שהמרווחים נמוכים מהממוצע. זה נכון שרוב הסוחרים מעדיפים ECN, אבל תלוי בשיטת המסחר ובזמן המסחר. חברה שאינה ECN אינה בהכרח גרועה כמו שחברות ECN אינן בהכרח אמינות

richy9

New member
את מוזמנת לנסות את FXCM

להבדיל משאר החברות הם חברה ציבורית שגם עומדת בחוקי הרגולציה ולא משחקת נגד המשקיעים. יש גם תמיכה וקורס בעברית. מינימום הפקדה יחסית דיי נמוך וגמיש.

אף אחד לא אמר שחברה מסוג זה או אחר היא גרועה

אף אחד לא אמר שחברה מסוג זה או אחר היא גרועה או טובה, פשוט צריך לדעת כפי שציינתי מול מי עובדים ומהי צורת המסחר כלומר חשוב שהלקוח יידע ויבין מה החברה מהצד השני עושה והדבר יהיה מקובל עליו. חשוב השקיפות ולא אם יש כיסוי או לא... רפי מקולמקס

אף אחד לא אמר שחברה מסוג זה או אחר היא גרועה

אף אחד לא אמר שחברה מסוג זה או אחר היא גרועה או טובה, פשוט צריך לדעת כפי שציינתי מול מי עובדים ומהי צורת המסחר כלומר חשוב שהלקוח יידע ויבין מה החברה מהצד השני עושה והדבר יהיה מקובל עליו. חשוב השקיפות ולא אם יש כיסוי או לא... ובנוסף, אין דבר כזה מרווח קבוע, גם אם ממש נתאמץ לשכנע את עצמנו שכן,כל מרווח קבוע הינו מניפולציה כלשהי על מחירי השוק רפי מקולמקס

napipi

New member
רפי, אני מבינה אותך

אבל גם כשאתה לוקח משכנתא, ישנם סוגים שונים של מסלולים. יש גם משכנתא בריבית קבועה ל-25 שנה. האם הריבית במשק הינה קבועה 25 שנה? לא!! אז האם זו מניפולציה על שוק הריביות? ברור שלא. הלקוח מרוויח יציבות ומשלם בריבית קבועה שהיג גבוהה מעט מן הממוצעת. זה אותו דבר במרווחים. אני מקרקפת בשעות של נזילות נמוכה ולכן אני לא יכולה לסחור בתנאי מרווחים משתנים אז אני מוכנה לשלם מעט יותר תמורת יציבות בזמן המסחר. לגבי ההיתכסות, זה לא ממש מטריד אותי. אם לחברת הפורקס יש ניגוד עניינים איתי זו בעייה שלהם כי הם יישלמו בכל מקרה, אז עדיף להם שיתכסו...

למעלה