מחפשת בריכה ללידה

עיגולית

New member
מחפשת בריכה ללידה

רעיונות מאיפה אני יכולה להשיג, בפעם הקודמת השאלתי אותה ממישהי שילדה לפני.. אם מישהי סיימה עם שלה, אשמח שתיצור איתי קשר,,,

mise

New member
גם אני

התל"מ שלי 26.03 (ועוד לא קיבלתי בכלל את הבריכה, הזמנתי מארה"ב), אבל אם היית מאוחר יותר, יכולתי להשאיל את שלי.

עיגולית

New member
אני איזה שבוע..

לפניך, התל"מ שלי הוא ה - 17/03, אבל יש לי הרגשה שזה יהיה קודם. איזה לידה זאת שלך?

mise

New member
לידה שניה.

בראשונה ילדתי 3 שבועות לפני התל"מ. ואיזו לידה שלך?

בחנויות של משחקי ילדים אפשר לקנות

בריכה שווה וזה נשאר לך לקיץ לדשא עם הילדים. בהנחה שיש לך דשא. כי לי יש אספלט ושניים וחצי דשא. יותר קל למצוא בחנויות בקיץ. ברחובות יש באסטה של משחקי ילדים שיש שם אחלה ברכות ללידה. תמיד אני עוברת ליד ובוחרת מה היה מתאים ללידה. לא שאני אוהבת ללדת במים. אני יותר טיפוס של יבשה. בכולופן, צריך לבדוק שהמידות של הבריכה מתאימות (בספר של אילנה יש את המידות הרצויות). אפשר גם לבדוק בבאופן טבעי. לפעמים הם מעבירות מאחת לשניה בריכה.

את הבריכה שלי הביאה איתה המיילדת

וניתן לשכור בריכות מאילנה שמש ומשיין ברגנר - האם את בארץ ? אם כן אולי זה פתרון עבורך.

ס ו ל ה

New member
עיגולית את שלי קניתי במגה ספורט

בצומת בילו. 230 שקל הברכיה מעולה בדיוק מה שיפשתי! אני אמורה ללדץ ב23.3 אך סביר להניח שלפני כן. אם תלדי לפני בכייף קחי אותה!

עיגולית

New member
סולה, רק עכשיו ראיתי ...

מתי קנית אותה עכשיו? תודה על ההצעה, יכול להיות שאני אשתמש בה, אני אדבר עם המיילדת שלי (יש לי איתה פגישה בשישי הקרוב) ואולי לה יש משהו להציע לי.. חשבתי לקנות בריכה, ולהשאיר אותה לקיץ כמו שאיימי מציעה, אבל הבריכה לידה היא ענקית, גבוהה, וזה לא נראה לי מתאים ממש לילדה שלי, וגם לא לכמות המים שצריך בכדי למלא. טוב, זה מתקרב..

יש כאן מי שמציעה בריכה למכירה

למכירה בריכת לידה מדגם אקווריום חדשה לחלוטין, עדיין באריזה, תמורת 150 שקלים. אנחנו לא ממהרים כך שמי שצריכה- שתפנה אלי בדפבית. (ללוטם מרוני) בהצלחה

למעלה