מחפשת ב"נרות" קלטת הדרכה

effyba

New member
מחפשת ב"נרות" קלטת הדרכה

בו מופיע הריקוד "שינית את חיי"(בועז שרעבי) יש כזה???

"שינית את חיי"

"שינית את חיי" - אחד מריקודי הזוגות היפים יותר שיש לנו, ריקוד של יענקלה זיו משנת 1999 עבר השתלמות של יואב + ממן מס´ 86 מבצע השיר: בועז שרעבי הלחן: בועז שרעבי המילים: אהוד מנור לגבי וידאו אני לא יודע, אולי מירי לוי או ירון מישר יכולים לעזור שבת שלום.

kerenhanoh

New member
שינית את חיי

לכל מרקיד יש קלטת וידאו של כל השתלמות שהיא. בקשו מהמרקיד שלך את הקלטת איני רואה סיבה שהוא לא ישאיל אותה.

גם אני חיפשתי את הקלטת של הריקוד

שינית את חיי ולא מצאתי.בקיץ הלפני אחרון רקדתי בחוף הים אצל המרקידה שרה אביב עם רוקדת מדריכה מאוסטרליה את הריקוד הזה ושאלתי אותה,איך היא יודעת את הריקוד הזה,תשובתה היתה שהיא למדה את הריקוד מקלטת וידאו. את אייבי אני שואל האם יש לו אפשרות להעביר לי את רישום הצעדים של הריקוד מהחוברת של יואב. אםאייבי גר במרכז הארץ אני מוכן ויכול לבוא אליו אישית הביתה לצלם את הרישום ובאותה שעה להחזיר לו אותה.פניה זו היא כמובן בגוף ראשון ולא גוף שלישי.בלי רישום הצעדים לעולם לא אדע לרקוד את הריקוד היפה הזה. בתודה מראש. פניה זו מופנית כמובן גם לכל חברי הפורום.

א י י ב י

New member
באתר האוסטרלי + קובץ

באתר האוסטרלי תמצא את רישום הצעדים של הריקוד שינית את חיי של יענקלה זיו. פתח את הכרטיס של הריקוד ולמטה תראה רישום צעדים - לחץ עליו וקבל (באמצעות ACROBAT READER) את הרישום. ראה קובץ מוצמד.

לאצבעוני.תודה לך. איך אני נכנס לאתר

האוסטרלי בלי להוריד את הקובץ שנראה גדול מאד וכנראה לוקח הרבה מקום בדיסק. האם הצעדים כתובים בעברית.

shaffavi

New member
נחמד, אבל קצת קשה.

הקובץ עצמו קטן ולא צריכה להיות לך בעיה להוריד אותו. אבל... מדובר בשיטת כתיבה מאוד מקוצרת שצריך קודם ללמוד את סימניה. וזה די מסובך. אז קודם כל, תלך לדף לימוד שיטת הרישום ותראה איך זה נראה לך. שאלה לאייבי: אתה משתמש בזה? כלומר - למדת את השיטה שלו? מקורות וידיאו לשינית את חיי: W208-Ashriel & Maman Teachers Workshop No. 86 (10 July 1999 לי יש את זה בוידיאו של מחנה וואשינגטון 2000. לא כולם שם מדייקים. אם לא תמצא בדרך אחרת, אוכל לשלוח לך את זה כסירטון אינטרנטי (דרך ICQ). אבל רק עוד כמה ימים. (אגב, מישהו הזכיר בעבר את ´לונה´. אז יש שם גם את לונה עם ניר דור מדגים את ´כוונת המשורר´.) ירון, אין לי בעיה אם תמחק את ההודעה אבל ראיתי ששני ריקודים אלה לא מופיעים אצלך בוידיאו. אז הזכרתי...

brnoa

New member
רישום צעדי ריקוד

שמחתי לקרוא את ההערה שלך "בלי רישום הצעדים......" אני מוצאת את העיון בצעדי ריקוד, כמסייע מאד. לצערי, אני לא מוצאת רישומים נוחים לקריאה. האתר האוסטרלי אכן מכיל שפע של צעדי ריקוד, אבל מאד לא נוחים לקריאה, אני משתמשת בם כבסיס/תזכורת לרישום הצעדים כפי שלמדתי. אם אני נתקלת בהרקדה בריקוד שמסובך להעתקה, צעדים רשומים הם פתרון נפלא. הייתי שמחה אם בהרקדות היה ניתן לקבל רישום של הריקודים שנלמדו. וכן, אולי משתתפי הפורום יכלו לשתף מפעם לפעם ברישום של ריקוד.

יבנאי

New member
רישום צעדי ריקודים - ניתן להשגה

ע"י פניה ליוצר הריקוד, אני מאמין שהוא יפקסס את הרישום לכל החפץ, שווה לנסות.

למעלה