מחפשת ג´ימבורי בקריות

מחפשת ג´ימבורי בקריות

מישהי אמרה לי לגבי ג´ימבורי בקרית מוצקין במתנ"ס. האם זה עדיין מתקיים והאם מומלץ?

היי קרן...

הג´ימבורי מתקיים בספריה הציבורית במוצקין...בימי שני ורביעי משעה 9:00 עד 12:00 בבוקר ובשאר הימים אחה"צ.... כדאי שתתקשרי אליהם ותבררי בדיוק.

mnirit

New member
וגם...

כל יום אחה"צ בשעות 16:00-19:00. הייתי שם עם הבן שלי (בן 8 וחצי חודשים). אני מאוד התאכזבתי כי לא היו שם הרבה דברים לעשות לגיל הזה. אבל הבן שלי נהנה לטפס שעה ומשהו על מזרוני ספוג גדולים. יש גם בריכת כדורים קטנה אבל ילדים גדולים יותר קפצו והשתוללו שם. ההמלצה שלי על המקום היא מאוד תלויה בגיל הילד. לגדולים יש הרבה יותר אופציות. כרטיס כניסה 18 ש"ח, לתושבי מוצקין 15. מה שכן, קיבלתי השבוע משתי אימהות המלצה על בלגן בקיבוץ יגור. המון, המון אטרקציות לקטנים ולגדולים. חינם מתחת לגיל שנה, 40 שח מעל גיל שנה. נדמה לי שמבוגר משלם 12 ש"ח.

יש במוצקין בספריה משחקיה גדולה

ההמלצה גם תלויה בגיל הילד. הייתי פעמים רבות במשחקיה של מוצקין עם בתי שהיא בת שנתיים (מזל טוב ! בדיוק מחר 8) והיא מאוד נהנית מהמשחקים ומהמתקנים, יש גם שעת סיפור והפעלה. אך לא הייתי מגדירה את זה בתור ג´ימבורי כי אין שם הרבה מתקנים שבדרך כלל קיימים בג´ימבורי. יש כמות מסויימת של מזרונים ויש בריכת כדורים (שבד"כ משתוללים בה ילדים גדולים מדי). אם מדובר בתינוק מתחת לגיל חצי שנה, זה פחות מתאים. היינו גם בבלגן שבקיבוץ יגור ומאוד מאוד התאכזבנו. היה ממש מטונף. כל דבר שהיא נגעה בו הידיים שלה היו שחורות אחר כך. הג´ימבורי היה באולם עם תקרה נמוכה, לא מואר מספיק, ומתחת ובין המזרונים היתה שכבה עבה של לכלוך. לא הרמה שאני מצפה ממקום שגובה 40 ש"ח לילד וגם כ- 10 ש"ח למבוגר (לא זוכרת בדיוק זה היה לפני חודשיים).

למעלה