מחפשת גבר שיודע לרדת... כולל החור הקטן
י יורד ים New member 26/12/00 #2 תני לי הזדמנות! הירידה היא אחת האהבות שלי בחיים!! מה שעושה לי את זה זה לרדת אל תוך החור הנעים הזה לנגוע בו לשחק איתו ולטעום את טעמו ועסיסיותו! (ואני גם ידיד טוב של החור הקטן)...
תני לי הזדמנות! הירידה היא אחת האהבות שלי בחיים!! מה שעושה לי את זה זה לרדת אל תוך החור הנעים הזה לנגוע בו לשחק איתו ולטעום את טעמו ועסיסיותו! (ואני גם ידיד טוב של החור הקטן)...
S shelis New member 26/12/00 #4 מתאים לך שבחורה תרד לך אני בחורה שמעונינת לענג אותך ולרדת לך מתאים לך למרות שזאת פעם ראשונה שלי עם בחורה?
מתאים לך שבחורה תרד לך אני בחורה שמעונינת לענג אותך ולרדת לך מתאים לך למרות שזאת פעם ראשונה שלי עם בחורה?
י יורד ים New member 26/12/00 #6 מתאים לך ששניים ירדו לך? מתאים לך ששניים ירדו לך? (אם את נענית בחיוב לבחורה)
I itaytal New member 26/12/00 #8 בקשר למודעה שלך היי מה קורה קראתי את ההודאה שלך והיא מתאימה לי מאוד אני בן 25 נראה טוב תכתבי לי ל [email protected] ונדבר קןראים לי איתי
בקשר למודעה שלך היי מה קורה קראתי את ההודאה שלך והיא מתאימה לי מאוד אני בן 25 נראה טוב תכתבי לי ל [email protected] ונדבר קןראים לי איתי
R raz1 New member 26/12/00 #3 לרדת לך אשמח מאוד לבלות בין הרגליים שלך כולל החור הקטן רק תני לי קצת פרטים עלייך
T tzionr New member 26/12/00 #5 אדום כמו תות אדום כמו תות אים את באמת מחפסת אז מצאת ואני יעשה לך אותו