מחפשת גור האסקי סיבירי!!!

babykeren

New member
מחפשת גור האסקי סיבירי!!!

אם אפשר כמה שיותר מהר... מחפשת גורי האסקי סיבירי למכירה/ קניה... כל מי שיודע על מישהו שמעוניין למסור/ למכור נא לשלוח מסר פרטי/ אייסי: 316340183, מסנ': [email protected] אני ממש ממש ממש אשמח לתגובות בנושא!- אני מעוניינת להפתיע מישהו שממש חשוב לי. תודה מראש קרן

rockarin

New member
רגע, יש לי שאלה..../images/Emo29.gif

את בטוחה שמי שאת רוצה להפתיע יכול ויודע כיצד לטפל בגור האסקי-סיבירי היטב

babykeren

New member
תשובה...

הוא אמריקאי שיש לו משפחה בארץ ובא בעיקר לעשות צבא, הוא ביקש ממני לעזור לו למצוא... לקחתי את העניין קצת יותר מדי ברצינות... (הוא דיי התייאש) זהו- זו כל ההפתעה

rockarin

New member
אבל יכול להיות שלבנאדם../images/Emo29.gif

לא יהיה זמן לחיה, לא יודע בכלל כיצד לטפל בה..:/ אני מבינה את הכוונה הטובה אבל צריך לחשוב על ההשלכות. ממה שאני רואה עכשיו, אני מציעה לפסול את העניין
אפשר למצוא משהו נחמד אבל שטוב גם משני הצדדים..

AntilopA2

New member
ההפך...

אם הוא ביקש ממנה לעזור לו למצוא גור...אני הייתי מנסה לברר "שמעתי על חברים של חברים וכה וככה אני יכולה לנסות לברר אם אתה עוד בעניין" אם כן,אז ללכת על זה:)

babykeren

New member
...

בדקתי איתו כמה פעמים הכל. אני מבטיחה לך שזה יהיה טוב לשני הצדדים, ממה שהכרתי אותו כל כלב יהיה מאושר לגדול איתו ואצלו.

sapirchu

New member
ראיתי הרבה מודעות

כנסי לללוח חיות - האסקי סיברי זה כבר מקוטלג ז"א שכל המודעות הן על האסקי סיבירי בהצלחה וין וין לוח חיות - האסקי סבירי

Sweet Fantasy

New member
לא למהר.

לא כל מי שטוען שהוא מוכר האסקי באמת מוכר האסקי. האסקי גזעי = כלב עם תעודות, יש לא מעט כאלה שמוכרים "גזעי בלי תעודות" = מעורב, דמוי גזע. וכאלה יש המון בעמותות, אם את באמת רצינית ורוצה לקנות פני לרכז\ת הגזע, אני חושבת שאלו כלבי שפיץ. אם את לא מחפשת תעודות, פני לעמותות אני חושבת שתוכלי למצוא שם האסקי בלי תעודה. מה שהכי חשוב - לא לקנות מכאלה שמוכרים "גזעי בלי תעודה" את סתם מכניסה להם כסף נקי לכיס, הם לא תורמים שום דבר לעולם הכלבנות, ולרוב הכלבים שלהם משמשים רק כמוכנת המלטה שמכניסה כסף כל חצי שנה.

shlomiuk

New member
חמור מאד

זה מה שקורה כשאנשים לוקחים כלב כמו האסקי או סמוייאד מבלי לדעת מה ההשלכות, רק כי הוא חמוד!!! http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-889-1542-20302864,00.html אולי כדאי שתבדקי מאה פעם קודם אם אתם בנויים לכלב כזה?! עינת

למעלה