מחפשת דוגמאות לחוזי התקשורת לקוח

taly0s

New member
מחפשת דוגמאות לחוזי התקשורת לקוח

אני פותחת עסק בתחום הפרסום שתכף אשמח לשמוע את חוות דעתכם עליו אך קודם יש לי בעיה: מעולם לא הייתי עצמאית והרעיון של העסק הוא פרסום מוצרים ושרותים על : תלושי משכורת בעיקר אבל גם על כרטיסי הצגות וארועים. התמורה היא שאני נוטלת את עלות ההדפסה עלי ובהתם לכוח הקניה של התלוש אני לעתם מוסיפה גם כסף. סה"כ עסקים רבים נמצאים במיתון והפלח שלי הוא עסקים עד 50 איש שלמעסיק לא אכפת להקטין עלויות וגם להרויח מהצד וגם לתת לעובדים שרות. ברור שהכוונה היא לבנות מאגר לקוחות לפי פילוחי גובה המשכורת. אז זהו אם קראתם עד כאן אז אולי תוכלו לעזור לי בנושא החוזים. איך בונים חוזה? חוזה של התקשרות עם לקוח, כבר יש לי מודל הכנסות מסויימם שהוא די דינמי . כמובן שעליי ללכת לעו"ד אני מניחה לחוזים מסחריים אבל מה לעשות אני רוצה להבין קצת יותר . אז אם תפנו אותי הכי טוב למשהו מוכן אז אחלה ואם לספרות דיני חוזים בתחום גם טוב ואם תביעו דעה על הקונספט העסקי שיש לו כבר הענות מצד השטח מאוד אודה. בתודה טלי

סקיפר1

New member
אני לא משוכנע שהעובדים שלי היו

מאושרים מהמחשבה שעוד מישהו מציץ להם בתלוש. נושא תלושי השכר הוא מאוד רגיש וכדאי לחקור את שוק הכנת תלושי השכר בישראל קודם לכן. לעניננו, תגדירי לעצמך מה את רוצה להשיג בחוזה, אילו נקודות חשובות ואילו פחות. כדאי אולי להתייעץ עם כמה לקוחות פוטנציאליים שאח"כ תגלי שגם לעורכי הדין שלהם יש מה לומר על ההסכם שיחתמו איתך. אל תשקיעי בניסוח כי כל עו"ד יעשה את זה בקלות.

oh yes

New member
פשש, אני לעומת זאת בטוח

שהדודה במשרד המשפטים שאחראית על מאגרי המידע בחיים - אבל בחיים - לא תיתן לך אישור למאגר המידע הזה. הדבר היחיד שניתן לעשות הוא להדפיס על גב התלושים ולספק נייר תלושי משכורת חינם לעסקים. שווה לך להתעסק עם חמישים תלושים בחודש? כמה כסף מפרסם ישלם לך? אני מניח שעשית חשבון ותוכנית עסקית, אבל... בתור שכיר (לו הייתי) הייתי רותח מזעם למצוא פרסום - כזה או אחר - על תלוש השכר שלי... לכי על מעטפות לחברות: תני להם חינם הדפסת לוגו תמורת ניצול השטח מאחור. שווי העסקה בשבילם? בערך 150 ש"ח ל- 1000 מעטפות...

הסכמים וחוזים

במאגר החוזים באתר הרשות קיים הסכם ספק מזמין שיכול לתת תמונה כללית. בקרוב עתיד לצאת הספר השלם של החוזים וההסכמים אותו יהיה ניתן להשיג במט"י ובדיונון. הסכמים נוספים ניתן למצוא כאן.

למעלה