מחפשת דחוף בית לכלב
מחפשת דחוף בית לכלב. מתנצלת מראש על האורך - אני אפרט הכל כדי שהכלב יזכה סוף סוף לבית הולם וקבוע: הורי, בני 70 פלוס, החליטו לקחת כלב וזה אחרי הרבה שנים שאופי חייהם לא התאים לכלב (היעדרויות רבות מהבית). אבי הלך לתחנת ההסגר הוטרינרית והתאהב בכלבלב בינוני כבן שנה וחצי שנאמר להם שלא יגדל יותר וכמו כן - עליהם לחכות עד חלוף חודש מלכידתו שאולי ימצאו את הבעלים (למרות שיש לו שבב לא אותרו הבעלים). כשהם באו לקחת אותו, הכלב הבינוני הפך לגדול ומאז שאימצו אותו בחנוכה הוא תפס מימדים של עגל קטן. בינתיים אבי צריך לעבור לניתוח אורטופדי בברך ואין באפשרותם לגדל אותו. הם באמת ניסו הכל, כולל הבאת מאלף פרטי שהגיע מספר רב של פעמים אבל אפילו המאלף אמר שהוא לא יכול לעזור להם - הכלב פשוט 'גדול' עליהם. (האמת שהם אפילו מרגישים קצת מרומים ע"י צוות ההסגר כי אם היו יודעים מראש שהכלב יגדל כ"כ הם מראש לא היו לוקחים אותו ולכן חשוב לי להבהיר הכל מראש שיגיע סו"ס למנוחה ולנחלה). הכלב נפלא עם ילדים (עבר את משוכת הבת הקטנה שלי
), מתוק ואוהב בכל גודלו, ידידותי מאוד אבל זקוק לבית צעיר עם חצר. יש בו לברדור ועוד דברים לא ידועים, אולי כנעני, אבל הוא גדול יותר מלברדור ממוצע בצבעי בז'-לבן. נמצא באיזור ירושלים אבל אבא שלי יסיע אותו (כמעט) לאן שצריך ובלבד שיזכה לבית אוהב ויפסיק את נדודיו. אם אפשר - הם ישמחו לקבל מדי פעם עדכונים ודרישות שלום במייל (התאהבו בו מעל הראש וממש בדיכאון מהפרידה שנכפתה עליהם). אמי מחפשת אפשרות לצלם ואז אוכל להעביר תמונה (גנבו לה את המצלמה הדיגיטלית שלה). מי שרוצה כלב מקסים, ידידותי אוהב ומכיר תודה ויכול לתת לו את התנאים הדרושים - צרו קשר ותזכו לחבר נפלא ונאמן! הם רוצים למצוא בית קבוע אבל אם לא תהיה ברירה אז לפחות בית אומן (ראו את ההערה בסוף). פרטים במסרים. תודה לכל מי שיכול לעזור
(אנא חיסכו ממני הודעות משתלחות - זה לא יוביל למציאת בית לכלב. אין מצב שהוא יישאר אצלם פשוט משום שהוא מסכן את בריאותם ובינתיים, אמנם הוא מקבל אהבה אבל אפילו לטיול הם לא יכולים להוציא אותו - מזל שלפחות יש להם חצר קטנטנה).
מחפשת דחוף בית לכלב. מתנצלת מראש על האורך - אני אפרט הכל כדי שהכלב יזכה סוף סוף לבית הולם וקבוע: הורי, בני 70 פלוס, החליטו לקחת כלב וזה אחרי הרבה שנים שאופי חייהם לא התאים לכלב (היעדרויות רבות מהבית). אבי הלך לתחנת ההסגר הוטרינרית והתאהב בכלבלב בינוני כבן שנה וחצי שנאמר להם שלא יגדל יותר וכמו כן - עליהם לחכות עד חלוף חודש מלכידתו שאולי ימצאו את הבעלים (למרות שיש לו שבב לא אותרו הבעלים). כשהם באו לקחת אותו, הכלב הבינוני הפך לגדול ומאז שאימצו אותו בחנוכה הוא תפס מימדים של עגל קטן. בינתיים אבי צריך לעבור לניתוח אורטופדי בברך ואין באפשרותם לגדל אותו. הם באמת ניסו הכל, כולל הבאת מאלף פרטי שהגיע מספר רב של פעמים אבל אפילו המאלף אמר שהוא לא יכול לעזור להם - הכלב פשוט 'גדול' עליהם. (האמת שהם אפילו מרגישים קצת מרומים ע"י צוות ההסגר כי אם היו יודעים מראש שהכלב יגדל כ"כ הם מראש לא היו לוקחים אותו ולכן חשוב לי להבהיר הכל מראש שיגיע סו"ס למנוחה ולנחלה). הכלב נפלא עם ילדים (עבר את משוכת הבת הקטנה שלי