מחפשת דחוף בית לכלב

מחפשת דחוף בית לכלב

מחפשת דחוף בית לכלב. מתנצלת מראש על האורך - אני אפרט הכל כדי שהכלב יזכה סוף סוף לבית הולם וקבוע: הורי, בני 70 פלוס, החליטו לקחת כלב וזה אחרי הרבה שנים שאופי חייהם לא התאים לכלב (היעדרויות רבות מהבית). אבי הלך לתחנת ההסגר הוטרינרית והתאהב בכלבלב בינוני כבן שנה וחצי שנאמר להם שלא יגדל יותר וכמו כן - עליהם לחכות עד חלוף חודש מלכידתו שאולי ימצאו את הבעלים (למרות שיש לו שבב לא אותרו הבעלים). כשהם באו לקחת אותו, הכלב הבינוני הפך לגדול ומאז שאימצו אותו בחנוכה הוא תפס מימדים של עגל קטן. בינתיים אבי צריך לעבור לניתוח אורטופדי בברך ואין באפשרותם לגדל אותו. הם באמת ניסו הכל, כולל הבאת מאלף פרטי שהגיע מספר רב של פעמים אבל אפילו המאלף אמר שהוא לא יכול לעזור להם - הכלב פשוט 'גדול' עליהם. (האמת שהם אפילו מרגישים קצת מרומים ע"י צוות ההסגר כי אם היו יודעים מראש שהכלב יגדל כ"כ הם מראש לא היו לוקחים אותו ולכן חשוב לי להבהיר הכל מראש שיגיע סו"ס למנוחה ולנחלה). הכלב נפלא עם ילדים (עבר את משוכת הבת הקטנה שלי
), מתוק ואוהב בכל גודלו, ידידותי מאוד אבל זקוק לבית צעיר עם חצר. יש בו לברדור ועוד דברים לא ידועים, אולי כנעני, אבל הוא גדול יותר מלברדור ממוצע בצבעי בז'-לבן. נמצא באיזור ירושלים אבל אבא שלי יסיע אותו (כמעט) לאן שצריך ובלבד שיזכה לבית אוהב ויפסיק את נדודיו. אם אפשר - הם ישמחו לקבל מדי פעם עדכונים ודרישות שלום במייל (התאהבו בו מעל הראש וממש בדיכאון מהפרידה שנכפתה עליהם). אמי מחפשת אפשרות לצלם ואז אוכל להעביר תמונה (גנבו לה את המצלמה הדיגיטלית שלה). מי שרוצה כלב מקסים, ידידותי אוהב ומכיר תודה ויכול לתת לו את התנאים הדרושים - צרו קשר ותזכו לחבר נפלא ונאמן! הם רוצים למצוא בית קבוע אבל אם לא תהיה ברירה אז לפחות בית אומן (ראו את ההערה בסוף). פרטים במסרים. תודה לכל מי שיכול לעזור
(אנא חיסכו ממני הודעות משתלחות - זה לא יוביל למציאת בית לכלב. אין מצב שהוא יישאר אצלם פשוט משום שהוא מסכן את בריאותם ובינתיים, אמנם הוא מקבל אהבה אבל אפילו לטיול הם לא יכולים להוציא אותו - מזל שלפחות יש להם חצר קטנטנה).

Bakura

New member
אין כזה דבר כלב שאי אפשר לאלף.

מצטערת, אז הלכתם למאלף, סליחה על הגסות, חרא. אני באמת מבינה את הקשיים בכלב כזה גדול- יש אחד בכלבייה שאני מתנדבת בה וכמה שהוא מותק הוא לא עושה לי חיים קלים ואני בחיים לא אוכל לצאת איתו לטיול, אבל מצד שני, אין לי זמן לאלף אותו. אני ממליצה לך לפנות לפורום 708, כלבים, יש שם בחור שקוראים לו אבנר והוא מאלף מצויין, אני בטוחה שהוא יכול לעזור לך. בהצלחה.

../images/Emo51.gif דיברתי איתו וגם העברתי

להם את מס' הטלפון שלו אבל בכל מקרה ההחלטה נפלה והכלב לא יכול להישאר אצלם. צריך להבין שבגיל שלהם כל מעידה או נפילה יכולה להיגמר בשבר באגן ואובדן הניידות (ההחלמה ארוכה והעצמות כבר לא מתאחות כמו אצל צעירים). כדי להיות בטוחים שהכלב לעולם לא ימשוך או אותם או אפילו יישען (על אמא שלי - אבא שלי יותר גדול) צריך ממש להרוס לכלב את האופי שלו ולהוציא ממנו את חדוות החיים והעליזות שלו. ה'צאנס שהוא ינסה לרדוף אחרי חתול מול הסיכון לבריאותם ושלמות עצמותיהם גדול מדי. אותה התנהגות ואותו אופי אבל בגודל קטן (קווליר, פינצ'ר וכד') לא תגרום שום נזק למעט, לכל היותר, אי נוחות. עוד משהו שמצער אותי זה שאחרי הפרשיה הזאת הם לא יקחו כלב אחר בעוד שאם מראש היו לוקחים כלב קטן היה יותר טוב לכל שלושת הצדדים - הכלב שהיה פחות נודד, ההורים שלי וכלב אחר שהיה ניצל מההסגר. המאלף אמר שהדבר היחיד שעוד נותר לנסות זה קולר חשמלי אבל הם לא מוכנים בשום פנים ואופן לשמוע על זה. נשאר רק למצוא לו בית שידע מראש מהם צרכי הכלב ובדיוק משום כך לא כתבתי משהו כמו "למסירה כלב מדהים, מאולף, יפה, עדין ושקט" רק כדי 'להיפטר' ממנו.

זיו25

New member
קצת מוזר לי...

הכלב בן שנה וחצי, וכל כל מהר הוא הפך לכלב ענקי? נראה לי שקצת הטעו אתכם במקום שבו אימצתם אותו. זה לא נשמע כל כך הגיוני, כי כלבים בגיל שנה וחצי לא הופכים לכלבים ענקיים, אלא אם כן התזונה שלהם לא נכונה. אני מקווה שתמצאי פתרון לבעיה הזו בקרוב. בברכה, זיו.

זה בדיוק העניין - הטעו אותם ויחד עם

"אהבה ממבט ראשון" של אבא שלי הם לקחו אותו למרות שזה מראש נדון לכישלון. לא יודעת מה בדיוק קרה אבל או שבהסגר רצו 'להיפטר' מהכלב או שמי שהראה לו את הכלב לא היה מיומן מספיק כדי להבין שהכלב יותר צעיר ויגדל מאד או לא מנוסה מספיק כדי לדעת שזה לא מתאים לאנשים מבוגרים. האמת שאבא שלי היה אמור קצת לדעת יותר (שנים גידלנו לפחות כלב אחד - לפעמים שניים) אבל כנראה האהבה סימאה את עיניו. כך או כך, כל האימוץ הזה נעשה בכוונה טובה עם המון אהבה ונגמר במפח נפש גדול אחרי השקעה גדולה במאמצים וכסף. הם לקחו מאלף פרטי כדי להתגבר על הנזקים בבית ועשיית הצרכים בבית וזה באמת לא קל לאנשים בגילם - צעירים ברוחם ככל שיהיו. כרגע חייבים למצוא לכלב בית מתאים שיהיה התחנה האחרונה שלו עד שיבה טובה ואשמח לעזרה בהקדם.

תמונות - עם אבא שלי

גובהו (של אבא שלי
) יותר ממטר שמונים כך שאפשר להבין כמה הכלב גדול.

אחרונה ...

אנא עיזרו לנו למצוא לו בית מתאים. אני חוששת שלא תהיה להם ברירה אלא להחזיר אותו להסגר והם ממש ממש לא רוצים להגיע לזה. מתוך ייאוש הם בדקו (לא להתנפל - הם לא יממשו) אפשרות של משטרה-הצלה-נחייה וכל מני דברים מוזרים שלא שמעתי עליהם רק כדי לא להחזיר אותו לשם אבל בינתיים הוא סגור בחצרונת ולא יוצא לטיולים כי הוא עלול להפיל אותם.

alona013

New member
בקשר לכלב

רק אל תמסרו אותו להסגר שם ירדימו אותו בטוח, תנסי בעמותת חבר לי אולי יסכימו לקבל אותו, תדברי עם סוזאנה, אתר WWW.IMUTZ.ORG במקביל תנסי לשאול חברים, שאולי כן מישהו רוצה,תבדקי בפורום ראיתי מישהו שמחפש לברדור. תנסי בעמותה מקווה שיעזרו לך, ההסגר בשבילו זה הרדמה בבטוח לאחר שבועיים, מספיק הסבל שהוא יעבור לאחר שנקשר לבני המשפחה, גם לו יש לב, תנסי את כל האפשרויות. בהצלחה

למעלה