מחפשת דחוף חנות דגי נוי

hindeer

New member
מחפשת דחוף חנות דגי נוי

בנווה ימין. פעם קראתי שיש כזו חנות שם ואני לא מוצאת בשום אלפון את הפרטים. תודה איילה

aqualogic

New member
חוות דג הזהב בנוה ימין

נווה ימין זה בקצה המזרחי של כפר סבא, נוסעים בוייצמן עד הסוף, מצד שמאל אזור התעשיה, ממשיכים עוד כמה מטרים, יש פניה ימינה לתוך נווה ימין. נוסעים עד הככר, פונים ימינה ובקצה הרחוב יש שלט של חוות דג הזהב. טלפון למי שמעוניין: 0195-766-09 הם הסיטונאים הכי גדולים של דגים בארץ, מבחר עצום, איכות טובה, הרבה עזרה ותשומת לב - שווה ביקור. בברכה, ארנון.

גלעד cool7

New member
אווקאלוג'יק אני יודע שאתה חנות אחרת

ולא מנווה ימין לכן אני אגיב. בנווה ימין קונים דגים בזול, מבחר מספק, ויש תזמן לבחור אחד אחד... אבל רוב הדגים שם לא במצב מצוין. כך שאם קונים אנא לא להקשיב למוכרים שם (שפשוט ישימו) ולבחור את הדגים בעצמך, מה שכן מוכרים באמת נחמדים יחס אישי והנחות בלי חשבון.

hindeer

New member
מה ז"א דגים לא במצב טוב...

אני ממש לא מבינה בעניינים האלו. יש לנו אקווריום 60 על 40 נחמד שהילדים וגם אנחנו נהנים ממנו ואנחנו רוצים דגים שיהיו קצת יותר מעניינים ויפים. מה??? יש דרך לראות אם הדג חולה? זקן? איך אני אדע?? או שאולי תפנה אותי לחנות אחרת טובה ולא מאוד יקרה...אפשר במסרים אם לא נעים לכם לפרסם שמות.

גלעד cool7

New member
אני יודע גם לי אישית לא נעים

אמנם יש חוק נגד השמצה, אבל מבחינת תפוז מותר ומבחינת המשתמשים רצוי לידע על מקום שלא מומלץ, וכן ההפך. גם דיברתי על זה עם עוד אנשים מקצועיים ורציניים ביותר רובם מגדלים גם מתוקים וגם מלוחים, אך בינהם 2 אנשים שבנוסף למתוקים מגדלים מים מלוחים מיקצועיות רבה-האחד עם אקוריום של 10 מטר והשני עם אקוריום של 8 מטר (ואני נשארתי פאור פה למראה הזה, מפליא שיש כזאתי רציניות). אמנם במקרה הזה אנחנו מתייחסים למתוקים אבל זה רק בא להראות את ההשקעה והמיקצועיות של האנשים. אני אישית אומר לך שזוהי החנות שבא מקבלים את השירות בין הכי טובים שחוויתי, וחוויתי רבות כוללל חנויות דוגלי שכאשר שאלתי הייתה למה אין לכם דיסקוסים תשובתם בהייתה "אתה תבין בעוד חודש (הכוונה לכך שהם לא ישרדו)" אבל איכות הדגים, כלומר בריאותם וחוזקם אינה מהשורה הראשונה. בתנאי שיש לך אקוריום יציב זה לא יהיה בעיה, אך רוב האנשים שקונים שם מדווחים לי על מוות של הדגים לאחר כיום יומיים וכאשר קנו בחנויות אחרות לא קרה. עצה שלי? בא לך בזול (זה לא התעללות להפך, הדגים במילא גורלם יהיה כבחנות), לנסות להצליח עם הדגים האלו ולהנות משרות אישי ונעים זה המקום.

גלעד cool7

New member
אגב, אם תתוועצי עם עוד אנשים

את תחווי אולי מספר תגובות כ"הדגים שנקנים שם נועדו למות" אני רוצה להבהיר שלמרות שאני מודע לכך שהם לא במצב מושלם, זה לא משפט נכון והתעלמי ממי שיגיד כך-הוא פשוט נעול על חנות אחרת.

duel

New member
למה שלא תציין את שמות שני האנשים

המקצועיים שהתרשמת מהם?

גלעד cool7

New member
אבות של חברים

האחד גר בכוכב יאיר, השני ברעננה. זה כל מה שאני יודע, אבל זה לא חשוב יש מלא כאלה בארץ-ככה לפחות נאמר לי בחנויות- גם בג'ונגל של אלי יש אקוריום מרשים של דיסקוסים, אמנם קטן אבל המצב שלהם מדהים.

hindeer

New member
כשאתם אומרים דיסקוסים

אתם מתכוונים לדגים למים מתוקים ? אני מחפשת משהו נחמד לאקווריום של הילד? הג'ונגל של אלי...זה ליד צומת דרור נכון?

עוזאבי

New member
דיסקוס ה דג לא למתחילים........

זה כן דג למים מתוקים, מחיר של דג גדול יכול להגיע ל-600 שקל

חוות דגים

היה נידמה לי שאין לאפשר פירסום סמוי בהפניה לחנויות או חוות דגים לתשומת לב המשגיח?. אבל זה מתאים למר ארנון.

seak

New member
מי מכיר חנות

דגים טובה בכרמיאל או באזור שלה. תודה מראש.

עוזאבי

New member
יש בנהריה את החנות פארק החיות

ברחוב יצחק שדה 2 ( אם אני לא טועה) חנויות בחיפה זה יהיה טוב לך?

למעלה