מחפשת דחוף חפצים לתינוק

טל חיים

New member
מחפשת דחוף חפצים לתינוק

עבור משפחה נזקקת בפ"ת, שהאם עומדת ללדת בכל יום, צריך: סל-קל עגלת תינוק לול בגדים לתינוק

רותם111

New member
מצטערת אבל זה לא רלוונטי כרגע

בכל מקרה amita מבקשת לא לתת את הטלפון שלה. קשר יעשה רק דרך הרכזים.

נירה63

New member
לטל האם תוכל להגיע לחיפה?

אארגן לך כמה דברים רק תודיע לי אם אתה מצליח להגיע או שיהיה איזה שינוע אל פתח תקוה.

יובל2

New member
טל אתם יכולים לפנות לאגודת אפרת

ומהם לקבל ציוד ראשוני לתינוק ועגלה. לול לא צריך בהתחלה, זה מצויין משלב הזחילה והלאה של התינוק (מבחינה ביטיחותית אני מתכוונת). כך שמה שנשאר לחפש זה רק סלקל ועוד ביגוד.

יובל2

New member
את מחליפה אותי עכשיו../images/Emo35.gif ../images/Emo3.gif

לא לא שמעתי, אבל גם לא ציפיתי לשמוע לפני סופשבוע.

טל חיים

New member
פנינו, וזו פרוצדורה ארוכה ומייגעת

תודה על הרעיון, פנינו לאפרת והם ישלחו לנו טפסים שנמלא, ונשלח חזרה ואז הם יחליטו אם לעזור ובמה. אני פשוט חוששת שזה יהיה מאוחר מידי בשבילנו

יובל2

New member
מנסיון זה מאוד זריז

חוצמיזה שמהדברים שרשמת, שום דבר לא דחוף מלבד כמה חליפות ראשוניות שאת זה אני רואה שקיבלת או שאת עומדת לקבל. אז מה דחוף בעגלה? ביננו, גם אם זה יקח חודש, אנחנו במילא בחורף כרגע מעבר לזה שמהם תקבלי עגלה חדשה לגמרי ושמתאימה מגיל 0. לדעתי שווה את המאמץ. הדחוף לכרגע וזה בשביל להוציא את התינוק, זה סלקל וראיתי שהציעו לכם לפנות ליד שרה - הנה למדתי עוד משו, לא ידעתי שאפשר דרך יד שרה אבל ידעתי על עריסות. עוד מקום שאתם יכולים לפנות, זה לויצו. בכל עיר יש ויצו ולהם חנות יד שניה עם פריטים שונים למסירה או בעלות של שקלים בודדים. שם אתם גם יכולים למצוא כלמיני,,,אני בזמנו מצאתי שם עגלה ששמשה אותי עד שקיבלתי מאפרת ואז החזרתי, סל-קל שמשמש אותי עד היום ואמבטיה שמשמשת אותי עד היום. תראי,,,לפני כמה חודשים ילדתי את בכורי ולא היה לי כלום, רק חובות של אלפי שקלים לרופאים אליהם הלכתי לביצוע כל הבדיקות של ההריון באופן פרטי
נו נו שריטה של מי שנלחמה שנים כדי לזכות בהריון הזה. הייתי לי עריסה שקיבלתי מחברה וזהו
פניתי לכל מקום אפשרי והייתי בלחץ,,,לאט לאט הדברים הסתדרו, מצאתי פה סלקל שם אמבטיה, קצת בגדים מפה וקצת משם, צעצועים קצת מפה וקצת משם והיום הוא כבר בן 8 חודשים ומתחיל להיות לו חדר של נסיך. בהתחלה הם לא זקוקים לכלוםםםםם אבל ממש כלוםםםםם, רק להסתגל לעולם בעזרת הרבה האהבה והרבה חיבוקים ונישוקים של ההורים,,,הרבההההה ציצי שחוסך ימבה כסף. ולהניק זה לא דבר קל, רק מההנקה הזו ומהקשים שלה בהתחלה אני יכולה לכתוב ספר, אבל האלטרנטיבה השניה הייתה לא לכיסי לכן נלחמתי ונלחמתי והצלחתי
וכך גם חסכנו וגם נתתי יותר בריאות לגוזל
אני בכוונה מספרת לך קמצוצ ממה שהיה לנו, כדי שתראי ששום דבר לא סוף העולם, והכל מסתדר. אז לכי גם על פרוצדורה שנראת לך ארוכה, כי כל דבר עוזר ולו הקטן ביותר. שיהיה בהצלחה ולידה קלה

טל, יש לי בגדים לתינוקות שרק נולדו

השאלה אם יש לך דרך להגיע לאזור שלי לאסוף אותם, אני גרה באזור חדרה, האם יש לך נסיעות לכיוון? אני לא יודעת מתי היא צריכה ללדת אבל פעם בשבוע בערך בעלי גם מגיע לת"א אז אולי גם זה יכול לעזור, תעדכן אותי.

טל חיים

New member
אין לי איך להגיע לאזור חדרה../images/Emo4.gif

קודם כל - תודה בכל מקרה. וחוצמזה אני אהיה בקשר תחילת שבוע הבא, לגבי הנסיעה של בעלך

ניגונים

New member
לבנדרית

אם את עדיין רוצה להעביר את הדברים מחדרה יש אפשרות להעזר ב - otherthings שתעביר לנתניה ואני אאסוף ממנה ואעביר למרכז

BeautyQueen

New member
יד שרה

ביד שרה ניתן לקבל בהשאלה סל קל ועריסה תמורת סכום פיקדון (מחזירים בתום שימוש). חוץ מזה, יש חנות מוצרי תינוקות בשילת, שם ניתן להשכיר כל דבר לזמן מסויים. אמנם, זה תמורת כסף, אבל אולי זה יעזור...

Tal Tal4

New member
אני מבררת עם berry23

ועם עוד חברים. מקווה שאצליח להשיג בקרוב

טל חיים

New member
תודה

מה שהכי דחוף לעניות דעתנו זה עגלה. כי תינוק לפחות בהתחלה יכול לישון בעגלה,אבל גם סל קל זה דחוף למדי. בכל מקרה תודה על המאמץ

Tal Tal4

New member
האם אתם עדיין זקוקים לתרומה?

אקבל היום מberry 23 סלקל ובגדים ראשונים לתינוק. אנא שילחי לי מסר עם הפרטים תודה

Tal Tal4

New member
הסלקל אצלי

וכן בגדים לתינוק שנולד- תרומתה של BERRY 23 האם יש אפשרות לקחת ממני לפתח תקווה? (אני מרמת גן)

למעלה