מחפשת דחוף צילום של מעלית בתוך בית

M הדרך

New member
מחפשת דחוף צילום של מעלית בתוך בית

האיש שלי לא שלם... כל גרם המדרגות המפלצתי הזה נתקע לנו כאילו בנשמה זה יהיה כמו בתמונה המצורפת תמונה 1 מנסה לבחון דרך שהמעלית לא תפריע למדרגות ז"א האם ניתן לעשות מדרגות מעוקלות כמו בתמונה 2?? למי שיש צילום מעלית או שרטוט של פרט אשמח לראות. הערה: המעלית עולה מקומת המרתף עד לקומה 2.

fireman

New member
בגדול.....

תשלמי כסף, יעשו לך גם תא מעלית בצורת כוכב, רק תשלמי. היות ומעלית בסיסית היא עסק יקר מאוד (אני בטוח לא צריך לספר לך) אני הייתי מהדק עוד קצת את החגורה, מתפשר על משהו אחר (אבל לדעתי לא כל כך ישתלב עם הגנון המרוקני של הבית שאת מתכננת) בדמות מעלית שקופה בתוך פיר מפלדה עם מדרגות ברזל שמקיפות אותו. זה גם פותח את החלל, אם יש חלונות בגרם המדרגות במידה והן צמודות לקיר בשעות היום גם המדרגות וגם המעלית יהנו מאור שמש אבל הלוק של זה הוא יותר עכשווי מאשר ים תיכוני.... פרטים למעליות לא תוכלי להשיג בקלות מהחברות מאחר וזה מסוג הדברים שחברות המעליות שומרות בקנאות כי אין ממש סיבה לספק אותו ללקוחות כי החברה ממנה תרכשי את המעלית גם תגיע להתקין אותה, כל מה שתקבלי מהם (האדריכל שלך) זה מידות פנימיות של הפיר קובץ הנחיות בנוגע להכנת צנרת ואספקת חשמל מלמטה\למעלה (בהתאם לסוג המעלית) והנחיה להחדרת בוכנה לתוך האדמה כבר בשלב הכלונסאות במידה ותלכי על מעלית הידראולית עם בוכנה טמונה, זה הכל. אם מתחשק לך קצת לטייל, כמה דקות הליכה, תגיעי למכללה האקדמית (אותה חללית ברחוב ביאליק) תיכנסי לספריה, חפשי את אחד מעשרות הספרים העוסקים בהנדסה אזרחית, בטוחני ששם תוכלי למצוא מגוון פרטים של מגוון אלמנטים ובשפע. אם מעניינים אותך גם ענייני התקנים, תוכלי לעיין גם בתקנים שם.

בינא

Member
הפתרון שלך - מעלון ולא מעלית

המלצה - תעמל מזרע, המומחים לנושא - http://www.taamal.co.il יתרונם הגדול על כל האחרים - הם מספקים תוכניות מותאמות לכל דרישה. יש להם מתכננים שלהם שמתאמים את המוצר הנדרש עם האדריכל/ית והלקוחות.

M הדרך

New member
זו לא היתה שאלתי

צר לי אך לא ביקשתי המלצה על חברה לביצוע מעלון. קרא את הודעתע ותנסה להשיב אם זה רלוונטי ולא בחזקת מורה מקום. תודה

fireman

New member
אל תכעסי עליו

כי מסתבר שבורותי זהה לבורותך.... לי תמיד תעמל מזרע ישר מעלה את אותו כסא שעולה על מסילה שמותקנת על מעקה המדרגות שלא מתאים בכל מקרה ויותר משתלב עם קשישים שמתקשים לעלות במדרגות ולא עם נכים אך לא כך. מסתבר שתעמל מייצרת גם מעליות אנכיות (מה שאת מחפשת) להעלאת נוסעים ונכים. אני מציע דווקא כן להכנס לאתר ודווקא כן להתרשם ואפילו ליזום פגישה עם נציג של החברה (אני מניח שזה אפשרי) בכל מקרה אני מצרף לך קישור לתמונה מתוך האתר שממחיש באופן מצויין את מה שהצעתי בתגובתי למעלה. http://www.taamal.co.il/items_graphics/privet2.jpg

M הדרך

New member
לא בורות אבל בעייה בהבנת הנקרא

עדן מעליות נמצאים בעירנו... אמבר פורום נמצאים בפארק אפק אבל זה באמת לא מה שחיפשתי ולמען הסדר הטוב להלן הודעתי מחפשת צילום של מעלית בבית פרטי לצד מדרגות. מעלית או מעלון או איך שלא קוראים לזה אנחנו בעלי ענין דווקא בעדן מעליות כי הם נמצאים בעירנו וכפי שנאמר עניי עירך קודמים.

fireman

New member
מעלית זה מתקן שהשירות

חשוב בו מאוד. התחזוקה שלה היא כזו שחייבת להיעשות ע"י טכנאי מורשה ומוסמך לתיקון מעליות ולכן חשוב לבדוק את הניסיון והוותק של החברה ממנה רוכשים. אני אישית לא מכיר את שתי החברות שהזכרת.

למעלה