מחפשת דיקור סיני

נועית19

New member
מחפשת דיקור סיני

שלום לכולם, לאחר המצלצה של חבר התחלתי סדרה של 10 טיפולים של דיקור סיני במרפאת מכבי טבעי, אני מעוניינת להמשיך את הטיפולים והתברר כי נותרו 4 במחיר שהוצע, 90 שקל לטיפול ולאחר מכן המחיר יהיה 140 לטיפול. האם המחיר הגיוני? הגון? מטרת הטיפולים היא כאבי ראש חזקים מהם אני סובלת, אם למישהו יש המלצה על טיפול עבורי אני אשמח, אפשר גם במסר. מודה מראש

מטפלים מוסמכים

הי נועה, כל מטפל שהוסמך עי מכללה מוכרת ורצינית אמור להיות מסוגל לסיע. הטיפול הפרטי יכול להיות שונה מאוד מהטיפול בקופות מחולים והמחיר יכול להיות לא רחוק מאוד מהמחיר שהוצע לך. אבל! המטפלים בקופות החולים הם מטפלים יחסית ותיקים ואם יש לך חיבור טוב אז לא הייתי ממהר להחליף - מאוד תלוי בתחושתך. על כל פנים, אם תרצי תוכלי לציין את מקום מגורייך ומטפלים יפנו אליך במסר פרטי. אבי

ינוקא1

New member
בנוסף לדבריו של אבי

לאחר 6 טיפולים את כבר אמורה להתחיל לחוש שיפור. אני חושב שכדאי לך לגמור 10 טיפולים במחיר הזול , ואם יש שיפור - מצויין. אם לא - לעבור מטפל \ שיטה. ההבדל בין טיפול בקליניקה פרטית לבין טיפול בקליניקה של קופ"ח הוא עצום. ב150 לטיפול את יכולה כבר למצוא מטפלים בקליניקה פרטית. בהצלחה.

נועית19

New member
אני גרה ברמת גן גבול תל אביב

עברתי סדרה של 10 טיפולים בקופת חולים שעלותם הייתה 90 שקל לטיפול ולפי קופת החולים אני זכאית לעוד 6 טיפולים במחיר הזה. מעבר ל-6 הנותרים מחיר טיפול יהיה 150 שקל. ניסיתי לפנות למכללות כדי לקבל טיפול ממתמחים אך הטיפולים המוצעים הם בשעות פחות נוחות. האם יש מתמחים שמחפשים מטופלים פה בפורום?

מתמחים

הי נועה, למתמחים אסור לטפל שלא במסגרת מכללה. לכן אם לא מצאת מכללה באיזור שמתאימה לך מבחינת שעות קליניקת סטודנטים, כנראה שתאלצי לחפש באפיק אחר. מעבר לכך, אני ממליץ לך בחום להמנע מלהיות מטופלת של סטודנט מבלי שהטיפול נעשה תחת הנחיה. לטובתך ולטובת הסטודנט עצמו! האם קיבלת פניות ממטפלים?

ינוקא1

New member
היי

אני לא הייתי ממליץ לך טיפולים אצל מתמחים , אפילו שגם אני הייתי בעבר מתמחה בעצמי ועבדתי בפיקוח צמוד , היום לא הייתי הולך לקליניקה של מתמחים. אני מבין שעד כה עשרה טיפולים לא עשו שינוי משמעותי , אם את מחפשת עוד טיפולים , ההמלצה שלי היא להחליף שיטה ומטפל - ההמלצה שלי היא שתנסי בטיפולים שנותרו לך לעשות טיפולי שיאצו.

אני דווקא חושבת הפוך

היי לכולם, בניגוד לינוקא, אני חושבת שטיפול אצל מתמחים יכול להוות פתרון נהדר לאנשים שמעוניינים בטיפול. הרבה פעמים קורים דברים מדהימים בחדר טיפול עם מתמחה, מבחינת טיפול, מבחינת שיחה, מבחית החיבור. זה לא מוגבל רק למטפלים עם ניסיון. זה משהו שקורה עם אנשים. בעיניי זו אופציה ששווה לבדוק. עכשיו זה עלול להיות טיפה מאוחר מדי, אבל שווה להרים טלפון למכללה הקרובה אליך ולבדוק את האפשרות הזו. בהצלחה, יעל

צחי שגב

New member
טיפולים

אני חושב שאם כבר הולכים על תהליך ריפוי שכזה, צריך לעשות אותו כמו שצריך ולפנות למטפל מוסמך. אמנם זה עולה קצת יותר אך איכות הטיפולים הרבה יותר גבוהה וכך כמות הטיפולים יורדת. לכן, אני לא ממליץ על קופות חולים, מתמחים או כל דרך אחרת שפוגעת ביעילות הטיפול. בסופו של דבר את תרגישי את ההבדל באיכות ותביני ששילמת על משהו טוב. צחי

amram11

New member
שלום נועית

אם לבסוף תחליטי על טיפול אצל מתמחה אז אשמח לטפל בך. אני מטפל במרכז אלה (רח' פרופסור שור שבצפון ת"א) בכל יום ראשון בין השעות 14:30-19:30. אני סטודנט שנה 4 בפקולטה לחקלאות שברחובות, ומסיים את לימודי בשלושה חודשים הקרובים. טיפול אצלינו במרפאה עולה 80 ש"ח. בהצלחה בדרך לריפוי, עמיחי.

asafsin15

New member
טיפול לכאבי ראש

למיגרנות יש טיפול יעל ביותר ועם תוצאות מידיות , חשוב גם לבדוק את התזונה שלך כי לעתים מיגרנות יכולות להיגרם מתזונה לקויה,מיגרנה יכולה גם להיגרם מנוקשות של הצואר והכתפיים,ממתח נפשי,מתקיעות בבאנרגיה של הכבד ולזה יתווספו כאבי מחזור מחזור לא סדיר וכו', בכל מקרה לרפואה הסנית יש הרבה מה להציע ומהנסיון שלי כמדקר בקופת החולים הטיפול יעל ביותר וכבר בטיפולים הראשונים ניתן לראות בשיפור,אם יש לך שאלות נוספות אשמח לענות לך במייל [email protected]

למעלה