מחפשת הופעה של אביב

InnocenceLost

New member
מחפשת הופעה של אביב

אם אני לא טועה זה היה ב94, אז עם הזיקוקים וחליפת המשוגעים לא מצאתי בשומקום, אז אם מישהו יכול לעזור לי תודה אני קוראת פה כבר המון זמן, אבל.. פעם ראשונה שאני כותבת אז אריאלה 16 מחיפה נעים להכיר :)

ליאורנר

New member
כמה דברים...

קודם כל זאת לא ההופעה הכי טובה, יש יותר טובות דבר שני אני יכול לסדר לך לזה עותק בוידאו...

shmuelr

New member
ששששש. אני מחליט. ואפילו אביב אמר

את זה

ליאורנר

New member
אאאאאמממממ.....

הופעת זהב לממנטו מורי - 2002 - מועדון התאטרון נשף יום הולדת - מועדון התאטרון - 2002 ניצנים 2004

shmuelr

New member
מה זה כל ההופעות החדשות האלה? כל

ההופעות של השנים 93 עד 96 היו הכי טובות. אחרי זה אביב הזדקן ופיתח קרס.

ליאורנר

New member
חס ושלום ושלום וחס....

ב 96 ההופעות באמת יפות אבל ב93 לא יודע, חסר משהו, זה לא זה, יש צרחות ואיפור והכל אבל לא יודע, חסר משהו וזה לא 5 מיליון בבנק ב 2002 זאת השנה שהיה לו גם הרבה גיוון בהופעות וגם הוא השקיע בביצועים של השירים[מה שהוא לא השקיע זה הלבוש, היה בא תמיד עם החולצה האדומה של ג'ה גווארה] זהו

ואיי הלוואי והייתי באחת מיהם אפילו.

=// הכיי הייתי רוצה להיות בעשור לאור הירח ועכשיו מעונן וממנטוו מורייי שיצא יש לך אולי הופעות מוקלטת שהייתה בתקופה ההיא??

ליאורנר

New member
תאמין לי אבל תאמין לי...

שלא היית רוצה להיות בעשור לעכשיו מעונן... אם כל הכבוד שזה דיסק בשלישיה הראשונה וזה היה ביום הולדת 18 שלי ושזה היה לפני הבגרות בתנ''ך וזה היה באמפי וואהל ושי נובלמן חימם ואביב עשה לראשונה את 'אוהב אותה' ושכמעט נהרגתי בדרך חזרה מההופעה אז אם כל הכבוד לכל זה היית הופעה ממש גרועה ולא רק בגלל שדניאל סלומון שר את עדיף, היה כזה עלוב כזה בהקשר לעשור לאור הירח והופעות בממנטו מורי זה באמת הפסד גדול.... וכמובן שיש לי הקלטות מההופעות האלה

חחחח אני בת..

ולמה זאת לא הייתה הופעה טובה?! ולמה כמעט נדרסת?! ואתה תוכל איך שהוא לשלוח לי אם יש לך?? ואיי אני ממש רוצה לראות את זה! :)

ליאורנר

New member
אם את בת אז זה כבר יותר טוב....

וזאת הייתה הופעה גרועה כי הוא עשה טובה שהוא עלה לבמה בכלל...ביצועים משעממים מאוד[חוץ מאני שונא ושלכת שהיה מרגש] והיה כזה סתם מעפן.... רק בעשור לשומקום הוא התחיל לגוון ולעשות קצת אקשן בעשורים ובדרך חזרה אז שלומי בטיש[אחד] החזיר אותי ואת סתיו לביתי וגם שי אבדון הייתה במכונית וצומת לפני הבית שלי כמעט הייתה תאונה קטלנית שנמנעה בנס קפה שהנהג שתה, סתם לא היא נמנעה בנס... אלוהים החליט שעדיין לא הגיע זמני ויש לי עוד מה להציע ולראות את לא תוכלי אבל לשמוע את ועוד איך תוכלי... באי סי קיו[ואך ורק באי סי קיו] אני יכול לשלוח

shmuelr

New member
בוא'נה יא חרמן רודף קטינות. יש לך

חברה. וחוץ מזה. גם אני מוכן לעזור לזולת.. אני שליח ציבור.

ליאורנר

New member
חס ושלום חרמן חס ושלום רודף....

וחס ושלום קטינות יש לי חברה ואני אוהב אז לא לדאוג, כל מה שאני עושה זה רק למען הנתינה, העזרה וסקס מזדמן, סתם צוחק ואתה עוזר לזולת כמו שאני האפיפיור יוחנן נרומברג השלישי

למעלה