מחפשת הוראות

shshהיחיד

New member
מחפשת הוראות

לטבעת קצת יותר מורכבת , כמו שעושה רונית גולן אם אתם מכירים בשילוב עם פימו - לצורך העניין כל חרוז גדול אחר באמצע אודה לכן אם יש למישהי/מישהו שרון צרפתי תמונה מקווה שאפשר לראות

shshהיחיד

New member
מהבוקר יושבת ולא הסתדר לי

אשמח אם תוכלו לעזור לי בתרשים הנכון כי עד כה הולך לי עניין הטבעות לא רע שוב תודה

wildspirit

New member
איזה תרשים ניסית?

יש לך אותו מול העיניים? אולי תשלחי לי ואני אנסה לעזור לך התרשים מתוך ספר או מהאינטרנט? אם מהאינטרנט את יכולה להעלות לכאן ואני יעזור לך אם זה מספר תגידי לי ואני אתן לך את המייל שלי תשלחי לי ואני אעזור לך או שאת רוצה ממש טבעת כמו זו שהעלת כי אם אן אני אנסה לפענח ולהעלות לך תרשים והסבר

shshהיחיד

New member
האמת שאני מחפשת טבעת כמו זו

שהעליתי היא מדהימה חרוזי פימו כבר יש לי וגם המון חרוזים שצברתי במהלך השנים אשמח אם תוכלי לעזור לי התרשים שיש לי זה מהאתר הבלגי - משהו שנראה לי דומה אבל מסתבר שלא. תודה על העזרה

מגזינית

New member
אני יודעת איך לעשות את הטבעת הזו

היא לא מסובכת כמו שהיא נראית. אני אשב ואעשה לך תרשים ואשלח לך. וגם הפורום יוכל להינות מכך.

מגזינית

New member
רישום והסבר לטבעת המבוקשת

אני מביאה תרשים והסבר שהכנתי לגבי הטבעת שביקשת הסברים עליה. אני מקווה שזה יעזור לך.

wildspirit

New member
הסבר לטבעת

משחילים 6 ונציות, סברובסקי גודל 4 ו- 6 ונציות ומצליבים את שני החוטים בסברובסקי. - ושוב על כל חוט 6 ונציות ומצליבים בסברובסקי גודל 4 וככה עוד 2 פעמים לפחות זה בעצם התחלה של היקף הטבעת בפעם הבאה משחילים 6 ונציות על כל צד של החוט ומצליבים בחרוז פנינה הזהב שאת רואה. ואז על כל חוט משחילים מולטי קאט גודל 6 (הורוד שאת רואה) ומצליבים במרכזית שהיא הפימו ושוב על כל חוט משחילים מולטיקאט 6 ומצליבים בפנינה זהב. ואז משחילים על כל חוט מולטיקאט 4 (הכחולים) מצליבים בונציה (הזהב) ועל כל חוט מולטיקאט כחול וונציה וסברובסקי (הורוד) גודל 4 וונציה ומשחילים בפימו המרכזי ואותו דבר מצד שני משחילים ונציה סברובסקי 4 (ורוד) ונציה מולטי 4 (כחול) על כל חוט ומצליבים בונציה זהב ואז על כל חוט מולטי כחול ומצליבים בפנינה הזהב מצד שני. לאחר שסיימת את חוזרת עם החוט במולטיקאט הורודים שקיימים כבר בגודל 6 ובאמצע את משחילה סברובסקי 4 (תכלת) ונכנסת במולטי השני הקיים ומצליבה שוב בפנינה ומשם יוצאת לחריזה של היקף הטבעת מקווה שהיה ברור בהצלחה

למעלה