מחפשת הורים שהפסיקו הריון לאחר אבחון גנטי לקלייפלטר, טרנר

lingMD

New member
מחפשת הורים שהפסיקו הריון לאחר אבחון גנטי לקלייפלטר, טרנר

שלום לחברי הפורום,
שמי דר' לימור מעודד דנון, אני סוציולוגית מהאונ' העברית, אני מחפשת הורים לצורך מחקר, ראיון פנים מול פנים, שיסכימו לשתף אותי בסיפור שלהם את הפסקת ההיריון במקרים של תסמונת קלייפלטר, תסמונת טרנר, מצבים של "עמימות גניטאלית", התפתחות מינית לא תקינה, היפוספאדיאס וכדומה.
הראיונות אנונימיים וחשאיים, החוויות הרגשיות וההתמודדות שלכם מהווה מוקד העניין.
ניתן לפנות אלי ישירות למייל [email protected]
או לטלפון 0528802047
תודה רבה על זמנכם,
לימור

שירהד1

Member
מנהל
לימור שלום,

ראשית, שיהיה בהצלחה!

שנית, סתם לסיבור האוזן- נהוג לבקש אישור ממנהלת הפורום לפני פרסום מחקר.
עוד לא קרה מקרה שבו לא אישרתי, אך זה נראה טוב יותר כאשר בראשית הדברים כותבים שהפרסום הוא ברשות מנהלת הפורום.

שלישית- מעניין אותי לדעת כיצד את קשורה לנושא או כיצד הגעת אליו? הרבה פעמים כאשר מדברים על משהו אישי, זה גם מאפשר פתיחות רבה יותר מצד המרואיינות/ים.

אני לא אוכל להשתתף במחקר, כי אובדני ההריון שלי לא היו שייכים לנושא המחקר, אך מקווה שתהיינה פניות שהינן רלוונטיות.

בהצלחה רבה!
שירה.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
ליווי ותמיכה בנשים לאחר אובדן הריון.
09-7749028

lingMD

New member
שלום שירה וכולם,

את צודקת, מתנצלת שלא עשיתי זאת לפני כן.
באופן אישי איבדתי עובר בשבוע 18 שהיה או הייתה (לא ידוע) תאומ/ה לטל הפעוטה שלנו שחוגגת כבר שנתיים. זה היה היריון עם אקדח על השולחן וכל רגע היה נצח...
תהיתי אם לאחת העובריות היה טרנר, שנים אני עוסקת במחקר על ילודים ובוגרים שנולדו בגוף עם איברי מין זכריים ונקביים משולבים שאינם לפי הנורמה הגופנית הקיימת. ואשמח לשמוע על החוויות של הורים שמתמודדים עם הפסקת היריון בידיעה על עוברים עם מצבים כאלו, כיצד המערכת הרפואית הסבירה להם את האבחון, מה הם חוו וכו'.
תודה רבה,
לימור

שירהד1

Member
מנהל
מבינה עכשיו היטב

אכן, לרוב אנשים מגיעים למחקר בתחום או לטיפול בתחום מתוך ניסיונם האישי.
אני לא מכירה אותך, אך רוצה להציע שכל מי שפונה אלייך, תספרי לה/ו מעט את הרקע שלך. יש בזה משהו שהוא מחבר כמעט באופן מידיי, ויכול לסייע להיפתחות מצד המרואיינים/ות.

אני מאוד מעודדת נשים להשתתף במחקרים מסוג זה (וגם גברים, כאשר זה רלוונטי למחקר, כמובן), ואף השתתפתי בעבר במחקרים שכאלו.
מקווה שתהיה היענות.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
ליווי ותמיכה בנשים לאחר אובדן הריון.
09-7749028

למעלה